Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny trzeba mieć dobre nastawienie Naprawdę na tym etapie nie mamy żadnego wpływu na to co się stanie, będzie co będzie. Mi takie podejście pomogło przetrwać te wszystkie pierwsze stresujące wizyty...
Najważniejsze jest, że nie macie żadnych plamień, krwawień itp. bo to jest powód do niepokoju. A objawy jeszcze przyjdą, i to ze zdwojoną siłą, że będziecie miło wspominać czas bez objawów... Mnie na samą mysl o tych nudnościach i różnych dolegliwościach to aż trzęsie...
Głowa do góry, wziąć do ręki ciekawą książkę, uporządkować stare zdjęcia, obejrzeć film, zająć się mężem i nie czytać internetu i czas zleci
Ja właśnie wróciłam z kościoła, wszystkie nasze dzieciaczki obmodlone, więc będzie dobrzeanka418, jangwa_maua, Tulisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za wszystkie udane wizyty w tym tygodniu. Zobaczycie będzie dobrze, a stres niestety nie opuszcza aż do końca. Przynajmniej mnie, boję się o Wojtka od pierwszej pozytywnej bety i będę się bała aż do porodu, ale to nie uniknione po tym co mnie spotkało. Dajcie znać po wizytach co słychać u fasolek
anka418, Mysia 15, kehlana_miyu, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Mysia 15 wrote:Tulisia Kochana gratuluje drugiego trymestru!!! To po prostu niewiarygodne, że to już trzynasty tydzień!
Mysia 15 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Tulisiu gratuluje wejścia w 2 trymestr, strasznie szybko ci to leci, pamiętam jak niedawno ogłosiłaś tę szczęśliwą nowinę a tu już 13 a nawet 14 tydzień, życzę Ci bezproblemowej ciąży do końca i szczęśliwego rozwiązania
A apropo rozwiązania dziewczyny to już nie mogę doczekać się Waszych kolejnych maleństw, już za miesiąc kurcze ale Wam to zleciało dziewczyny
Mam nadzieję, że moja ciąża będzie też dość szybko leciała i na końcu doczekam się maleństwa w swoich ramionach
Kehlana życzę Ci żebyś w tym cyklu zaszła i nie musiała się przejmować pracą
Powiem Wam że kiedy mam gorszy dzień i taką chwilę zwątpienia że tym razem może coś się znów nie udać, to wchodzę na forum i czytam od początku Wasze posty i one dają mi nadzieję, Wy dziewczyny mi ją dajecie że jeszcze będę mogła tulić do siebie moje maleństwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 09:43
anka418, Mysia 15, kehlana_miyu, Tulisia, lucy1983 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Kurczę, Tulisia, już drugi trymestr - kiedy to zleciało??? Gratulacje!
Mamo_Martynki, widzisz, a jednak Wojtuś grzecznie siedzi w brzuszku i czeka na dobry moment Jak tak dalej pójdzie, to nie tylko doczekasz do 36 tygodnia (to już zaraz!), ale do 38Tulisia lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Monilia, na pewno będziesz tulić swoje zdrowe i ukochane maleństwo! dla mnie też dziewczyny były i są wielka podporą, nie wiem co bym bez was zrobiła moje kochane!
Mysia 15, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey
wow Tulisia już II trymestr ale ten czas leci
Mamo_Martynki - widzisz jaki chłopak grzeczny z Wojtka i jednak dobrze że wyszłaś z szpitala, wiedziałaś co robisz
Mnie bierze przeziębienie, zaczyna się od gardła i bólu głowy, leczę się ciepłą herbatką z miodem i cytryną, oby mi przeszło. Córcia też dzisiaj w domu bo ma katar, pewnie od niej złapałam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Azande wrote:Mysiu a Ty na kiedy masz termin?
Termin kolejnej wizyty czy porodu?
U mnie ostatnio z myśleniem trochę ciężko Od jakiegoś czasu mdli mnie cały dzień. Okropne uczucie. Z Julą nie miałam żadnych mdłości, z Majusią też nie były tak nasilone.
Wizytę mam 28.09- jednak poczekam. Boję się iść wcześniej.
A termin porodu jeżeli wszystko będzie dobrze owu wyznaczyło mi na 08.05.2016, a gin na 11.05.2016. Julę urodziłam 10.05.2010, a Maję miałam urodzić 18.05.2015. Mam nadzieję i wierzę, że tym razem Bóg mi pomoże i maj znowu będzie szczęśliwy tak jak był w 2010. Ale na dnie serca czai się delikatny niepokój.Tulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysiu twoja kruszynka sie szczesliwie urodzi w maju :* musisz w to wierzyc!!! A z wizyta zrobilabym tak samo czekanie jest trudne, ale lepiej miec pewnosc trzymam za ciebie szczegolnie kciuki :*:*:* nasze Majeczki nie pozwola, zeby cos sie stalo ich rodzenstwu
Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Azande wrote:Chodziło mi o termin porodu bo chciałam na fb wpisać Maj to piękny miesiąc, będzie szczęśliwy dla Was w przyszłym roku.
Kochana nie wpisuj jeszcze. Poczekajmy do wizyty 28.09. -
Mama_Mai wrote:Mysiu twoja kruszynka sie szczesliwie urodzi w maju :* musisz w to wierzyc!!! A z wizyta zrobilabym tak samo czekanie jest trudne, ale lepiej miec pewnosc trzymam za ciebie szczegolnie kciuki :*:*:* nasze Majeczki nie pozwola, zeby cos sie stalo ich rodzenstwu
Dziękuję Kochana!!! -
Azande wrote:Tulisiu a u Ciebie ma być chłopczyk dobrze pamiętam?
lucy1983 lubi tę wiadomość