Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
My juz po wizycie wszystko jest ok. Nic się nie dzieje, szyjka dalej zamknięta. Niunia waży ok 2900 g. Może być dosyć długa bo ma dość spora kość udowa kolejna wizyta za dwa tygodnie
kehlana_miyu, Tulisia, anka418, KkasienkaA, DomiBW, Mysia 15, majeczka8, monilia84, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
pszczoła10 wrote:Jangwa_maua no właśnie jak Twoja sunia?
Jeśli chodzi o natłok myśli to ja go mam często i to właśnie w nocy. Pobudka kolo 3-4 w nocy i dopiero kolo 6 znowu zasypiam. Myślę dumam jak to wszystko będzie. Czasami sama do siebie mowie śpij! Wszystko będzie ok! No ale to jest silniejsze ode mnie10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
Jangwa współczuję suni, ale i Tobie... ehhh... Patrzeć jak cierpi i nie móc nic zrobić... A je coś chociaż? Moja jak miała problemy to gotowałam jej ryż mocno rozgotowany i ciutek puszki w to. Bardzo małe porcje i często.
Pszczoła super, że wszystko dobrze Jeszcze Kornelka niech chwilę posiedzi u mamusi, ale ciocie już czekają na zdjęcia ślicznotki Patrz ostatnio pisałam, że Kornelka waży dużo więcej od Antka, a Antek 11.09 też miał 2900 Ale ciągle mam nadzieję, że nasz lekarz się myli i nie będzie za duży
pelna_nadziei nie badałam bo podobno jest to niebezpieczne no i nawet przez same bakterie bym się nie zdecydowała. Ale z tego co kojarzę to na pewno zamknięta i twarda, pozostawiłam to lekarzowi -
Coś z rana podjadła...teraz nic... wody też nie bardzo, ale dałam jej przez strzykawkę trochę... całkiem możliwe, że ma raka, ale żeby to stwierdzić trzeba by było zrobić endoskopie, a to by po prostu dało tylko informacje ... ech ... coś czuję, że powoli muszę się pożegnać z sunią
Pszczoła - super, że Kornelka już taka duża A ile ma jej kość udowa? -
Kasienka tez o tym myślałam niedawno Kornelka była sporo większą a teraz Twój Antos ja pewnie przescignal z tego co się orientuje to taka waga na ten tydzień ciąży jest w porządku. Zresztą wiadomo ze to tylko taka orientacyjna waga
Jangwa_maua nawet tak nie mów. Dobrze ze cokolwiek je. Ja cały czas wierzę że Twojej suni się polepszy.
Kość udowa Kornelki wyprzedza pomiary główki i brzuszka o dwa tygodnie. Ma 7,5 cm -
pelna_nadziei wrote:Dziewczyny, ktore zaszly w ciaze badaly sobie szyjke ? jaka byla u was na poczatku ciazy ?
Tak jak Kasieńka pisała- badanie w ciąży szyjki niesie ze sobą niebezpieczeństwo np infekcji. Niektórzy lekarze na początku ciąży też jej nie badają. Ja przestawałam badać szyjkę po owulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 18:28
-
Pszczoła gratuluje super wizyty, córeczka jest już dużutka, szyjka zamknięta, czyli jednymi słowy na razie spokój, już tak niewiele zostało, zdróweczka
Jangwa twojej Suni że życzę zdrówka żeby wszystkie dolegliwości jej przeszły
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dziewczyny jak wszystko dobrze pójdzie to jak będziecie coś miały do sprzedania po swoich maleństwach albo z ciąży to będziemy Waszymi następczyniami
Widziałam że Lili chce sprzedać detektor na pewno w tej ciąży jak wszystko będzie dobrze szło, to będę chciała go kupić dla pewności i bezpieczeństwa ale kurcze teraz to troszkę za wcześnie Bo mój robaczek jest jeszcze taki maluśki, nio zobaczymy dzisiaj ehehheanka418 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc