Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJangwa ja jestem Skorpion i moja córcia też.
KkasniekaA - z tego co ja wiem to można chcieć w szpitalu po porodzie właśnie L4 dla męża na opiekę nad Tobą, i to jest 80 % płatne, maksymalnie 14 dni, a jeśli w szpitalu nie dadzą to może Twój mąż chcieć od swojego rodzinnego ale musi mieć zaświadczenie z szpitala o porodzie, nie wiem czy sam wypis wystarczy. My będziemy chcieli chociaż te 7 dni żeby mąż dostał.
A kolejne 14 dni to tak jak Pszczoła pisała, to jest tak zwany tacierzyński, 100% płatny i w ciągu roku trzeba go wykorzystać. -
Hej, dziewczynki, przepraszam za trzymanie Was w niepewności, ale nie mogłam w nocy zasnąć do 4 i obudziłam się o 13. Niestety test negatywny i plamienie się rozkręca, więc pewnie dziś popołudniu lub jutro rano będzie już normalne krwawienie
Szkoda mi, nie powiem, bo to prawie ostatnia szansa, żeby zajść w ciążę w starej pracy... No może jeszcze teraz w następnym cyklu, zobaczymy, jak się u mnie potoczą sprawy w październiku... Ale czuję też trochę ulgi, bo przyplątała mi się jakaś infekcja i denerwowałabym się strasznie, że coś będzie nie tak. Idę zaraz do gina.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kehlana ja też trzymam kciuki Kochana!! Musi się udać. Jak nie ten cykl to następny!! Pisałaś, że jeszcze w październiku się staracie, więc jeszcze nie wszystko stracone!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 14:05
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
Kehlana Kochana wierzę, że Ci się uda... Może tak jak Mysi na ostatni rzut i bach zielono Trzymam mocno kciuki, mocno mocno... Mam nadzieję, że infekcja szybko przejdzie i to nic takiego.
-
Kehlana wiem, że nie jest ci wesoło. Ale może być tak jak u Mysi. Albo tak, że zajdziesz w najmniej spodziewanym momencie i w cyklu, który spiszesz na starty jak to było w moim przypadku. Przytulam i myślami jestem z tobą!
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnyKehlana - ja też trzymam kciuki, może faktycznie jak KkasienikaA pisała będzie na ostatnią chwilę, oby tak było.
My już po USG, szybko poszło bo byłam pierwsza, więc nie naczekałam się w kolejce. Z Michasiem wszystko dobrze, pozostał chłopczykiem i waży już 1080 gram, więc ponad kilogram. Reszta wymiarów też prawidłowa i wyszedł termin na 19.12 tym razem. Więc myślę że pomiędzy 17 a 25 powinnam urodzić. Podczas badania Maluch sobie słodko spał, mamy zdjęcie główki z boku, siusiaka i nogi hehehe. A i nadal jest głową do dołu, mam nadzieję że już tak zostanie.Mysia 15, monilia84, jangwa_maua, kehlana_miyu, Tulisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jangwa_maua wrote:Jejuś Tulisia, już 15 tydzień u Ciebie zaraz będzie połówka
Mysia 15, jangwa_maua, KkasienkaA, lucy1983 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Tulisia naprawdę niewiarygodne! Ale ja za każdym razem jak patrzę na którykolwiek suwaczek na naszym forum to przecieram oczy ze zdumienia jak ten czas szybko pędzi!
Dzisiaj maja wizyty Lucy i Ania na nfz? Kochane czekamy na wiadomości!!!Tulisia lubi tę wiadomość