Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama_Mai wrote:Ja dziś mam gorszy dzień czuję w brzuchu jak na @, jest mi zimno i w ogóle to nic mi się nie chce
Nic sie martw! Jutro napewno bedzie lepszy dzien ...ja przed pozytywnym testem, mialam takie obajawy w brzuszku jak na @, poszlam wiec zrobic zapasy podpasek itd i tak tylko przy okazji kupilam test...
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyDzisiaj wyczytałam ze od stycznia każda kobieta dostanie przez rok 1 tys zł macierzyskiego, nieważne czy jest bezrobotna czy jest studentką czy na umowie smieciowej. W związku z tym przekładamy nasze starania na kwiecien/maj czyli będziemy się starać dokładnie rok po pierwszej ciąży
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś leniuchuje,w pracy dzieciaki mi dziś daly popalić,a jeszcze jakas grypa panuje....takez teraz czas tylko dla mnie wino i ksiazka
Mama Mai polecam czerwone wino ,mi zawsze poprawia humor;)
Ja ciagle czekam na 1 @pp dziś 21 dzień także mam nadzieje,ze nie długo przyjdzie i będę mogla się zacząć starac.Oby szybko się udaloFoto_Anna lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ja licze na 2015rok i mam taka cicha nadzieje,ze uda mi się zajść i urodzić jeszcze w tym roku :)chociaż najwazniejesze by było zdrowe i trzymalo się mocno w brzuszku jak już będzie
anka418, MagSz, Foto_Anna lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja wrote:Ja licze na 2015rok i mam taka cicha nadzieje,ze uda mi się zajść i urodzić jeszcze w tym roku :)chociaż najwazniejesze by było zdrowe i trzymalo się mocno w brzuszku jak już będzie
To tak jak ja:) ugh... Niech tylko @ przyjdzie i nie każe na siebie czekać
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama_Mai wrote:Kitaja wolę różowe ale i tak nie piję póki co bo kto wie może dzidzia już rosnie:)
Ja właśnie mam ten sam problem, a jutro 40stka kolegi i modlę się tylko, żeby nie częstował mnie alko
Dziewczyny, tak mnie kusi zrobić testa. Dzisiaj prawie cały dzień przespałam i nadal mi się chce. Normalnie albo pogoda, albo jednak maleństwo i wolałabym to drugie oczywiście... Ale boję sie, źe to zbyt wcześnie... Mój też powiedział, że by chciał, ale to chyba za wcześnie... A ja gdzieś tam w środeczku mimo wszystko znów czuję, że to ten, że się musiało udać...że tym razem będzie dobrze... -
Chica Mala wrote:Ja właśnie mam ten sam problem, a jutro 40stka kolegi i modlę się tylko, żeby nie częstował mnie alko
Dziewczyny, tak mnie kusi zrobić testa. Dzisiaj prawie cały dzień przespałam i nadal mi się chce. Normalnie albo pogoda, albo jednak maleństwo i wolałabym to drugie oczywiście... Ale boję sie, źe to zbyt wcześnie... Mój też powiedział, że by chciał, ale to chyba za wcześnie... A ja gdzieś tam w środeczku mimo wszystko znów czuję, że to ten, że się musiało udać...że tym razem będzie dobrze...
poczekaj do niedzieli!!! nie istnieje za wczesnie, jak sie udalo, to znaczy ze organizm byl gotowy i koniec. Ja wierze, ze Ci sie udalo!!!! Kibicuje Ci kazdego dnia! Jak nie Ty, to kto??????
Nasi przyszli tatusiowie martwia sie o nas, brakuje im wiedzy wiec staraja sie nas chronic na ich sposob.
co do alko, zawsze mozesz brac antybiotyk... tyle wirusow jest!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
*Kejt* wrote:To tak jak ja:) ugh... Niech tylko @ przyjdzie i nie każe na siebie czekać
jak juz pisalam, 2015 to NASZ rok! Uda nam sie wszystkim!
Kejt, do pracy!!!!!! szybko!!! Kochana, uda sie szybko! .... ale trzeba losowi pomocanka418 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
Kochane co myślicie...
30.11 miałam zabieg, właśnie kończy mi się pierwsza miesiączka po, czyli zaczynam drugi cykl. Ogólnie wszystko jest ok (jeszcze mam USG w przyszłym tygodniu) ale mimo wszystko powiedział, że lepiej będzie wstrzymać się jeszcze jeden cykl, żeby endometrium doszło do siebie... Nie powiedział, że nie wolno, tylko, że lepiej by było...
Kiedy my nie chcemy czekać jak myślicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasienka myślę że jeden cykl to nie tak dużo i może warto poczekać chociaż tyle, zwłaszcza jeżeli lekarz tak twierdzi. Ale jeżeli nie chcesz czekać to nie czekaj, jak ciało jest gotowe to uda ci się zajść w ciążę. Decyzja i tak należy do ciebie i twojego partnera
-
nick nieaktualnyCzesc.Bylam juz na fioletowej stronie,ale niestety wróciłam..Dzis byłby 6tc.Wczoraj dostałam jakby okres...Nie wiem czy to poronienie,bo od okresu sie niczym nie różni.U mnie byla sytuacja,ze ...pozytywny test ciążowy...pozytywna beta,a w 5tc spadek bety...dokladnie spadek byl w poniedziałek,okres dostałam w czwartek..wszystko szybko się toczy...Czy możemy starać się już za kilka dni...jak ten okres sie skończy?
-
dddodiii wrote:Czesc.Bylam juz na fioletowej stronie,ale niestety wróciłam..Dzis byłby 6tc.Wczoraj dostałam jakby okres...Nie wiem czy to poronienie,bo od okresu sie niczym nie różni.U mnie byla sytuacja,ze ...pozytywny test ciążowy...pozytywna beta,a w 5tc spadek bety...dokladnie spadek byl w poniedziałek,okres dostałam w czwartek..wszystko szybko się toczy...Czy możemy starać się już za kilka dni...jak ten okres sie skończy?3 Aniołki w niebie