Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też czekam!!! Ale muszę zrobić sobie przerwę na drzemkę... Kurde w życiu mi się to nie zdarzało, co ta ciąża robi z człowiekiem
PS. Widziałyście, że zapisujemy 500-setną stronę naszego forum!!!!
Ile już jest tu łez, ile szczęścia, ile smutków... ehhh
Uwielbiam WasMama_Mai, monilia84, Mysia 15, Tulisia, kehlana_miyu, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj na zakupach na mieście z Małą, zrobiłyśmy sobie taki wypad mama z córcią, ale zimno nieziemsko.
Monilla - będzie dobrze, jesteśmy duchem z Tobą
Dziewczyny trzymam kciuki za Was, może już nie długo ruszycie na porodówkę.monilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja cały czas w domu, ale zaliczyłam juz 3 wizyty w toalecie a skurcze robią się tak silne jak w nocy. No jak nie urodze na dniach to ja nie wiem, ale mam nadzieje ze mój organizm nie robi sobie ze mnie jaj dam potem znać
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie korzystam z netto
Używają też worków sako, a ja przez całą ciążę usiadłam na nim raz i niedawno oddałam siostrze. Do piłki się przymierzałam, ale stwierdziłam że to zbędny wydatek, bo będzie tylko zajmowała miejsce. Dla dziecka owszem, uważam że są bardzo rozwijające
Pszczoła zbliża się wieczór i noc, a porody już tak mają, że uwielbiają takie pory -
15.10.2015 Dzień Dziecka Utraconego...
Z profilu wydarzenia Dnia Dziecka Utraconego z fb:
""Melodia niecała"
Wierzę, że jesteś, że gdzieś tam istniejesz
i że rozumiesz dlaczego
wierzę, że nic się bez celu nie dzieje
tyle spotkało nas złego
żyję nadzieją, że znów się spotkamy
a wtedy światu wybaczę
żyję nadzieją, że nie brak Ci mamy
nie mogę myśleć inaczej
niewiele tak czasu nam było dane
zaledwie kilka tygodni
to jakby nuty raz tylko zagrane
fragmentu twojej melodii
lecz ja nauczyłam się ich na pamięć
i będę po cichu nucić
czasami tylko mój głos się załamie
bo wiem, że nie możesz wrócić.
Ten wiersz, znaleziony w sieci, napisała osoba o nicku “mamamalinki”, która straciła dziecko…"Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 19:04
Tulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pszczoła a kiedy kazali Wam jechać do szpitala? Bo my przy takich jak mówisz mamy dzwonić do położnej i za mniej więcej 2-3 godziny być w szpitalu (ale to przez paciorkowce).
-
Ja słyszałam że jak są co około 5 minut ale właśnie juz sama nie wiem. Jak to będzie w nocy to szybko zajedziemy bo korków nie będzie. A nie chce też za wcześnie pojechać. Dojazd do szpitala zajmie nam około 15 minut.
-
nick nieaktualny