Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Meegi mnie też w ciąży z Mają brzuch bolał przez kilka dni identycznie jak na @. Biegałam kilkanaście razy do toalety żeby sprawdzić co się dzieje.
Jeżeli nie ustąpi to dla spokoju jedź sprawdzić do lekarza. Przecież musi być dobrze! -
TheBaja wrote:I ja dolaczam
Zaczynamy 4 cykl staran , wczesniejsze 2 cykle pp nie bylismy gotowi. Oby luty byl dla nas laskawy i bedzie ciaza z wymarzona czekoladka
TheBaja, witaj tu mamy już kilka dziewczyn, które na pewno za chwilę całą resztę zarażą ciążąRachele, meeegi1771 lubią tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
jangwa_maua wrote:meeegi1771 - nie denerwuj się na zapas, musi być wszystko dobrze! nie może nawet być inaczej . Odpoczywaj i się nie martw
Ja chyba zrobię test w piątek 13-stego może będzie szczęśliwym dniem (bo w moim życiu 13-nastek od urodzenia dużo )
Kochana!!! czekamy na dobre ... wspaniale wiadomosci Wierze, ze Ci sie udalo
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
meeegi1771 wrote:Tak w domu na szczęście mogę sobie pozwoli na wolne. Tak zrobie ,będę informowała dziękuję Rachele
Megi, trzymam kciuki, żeby to był tylko zwykly bol brzucha. postaraj się zachować spokój, stres w niczym tu nie pomoże.
Jeśli pojawi się plamienie pojechałabym do lekarza na twoim miejscu. mnie momentami w pierwszych tygodniach brzuch bolał tak, że potrafil mnie w ciągu nocy obudzić i z łóżka wyciagnąc. ale nospa pomagała zawsze. ja brałam forte, tę mocniejszą.
czy po tej 1 tabletce coś ci się poprawiło?
przytulam cię mocno i daj koniecznie znać jakiś czas, bo się tu martwimy wszystkie o ciebie !meeegi1771 lubi tę wiadomość
Aniołek 17.12.2014 -
Mama_Mai wrote:sluzu jest wiecej, nadal jest wodnisto-rozciagliwy ale zaczyna robic sie bardziej kremowy, wiec raczej juz po owu, tak mi sie przynajmniej wydaje
Moj maz to najbardziej na swiecie lubi karkowke ale obydwoje lubimy dania z kurczaka albo jakas rybke...
Mama Mai, jak chcesz moge podesłać ci kilka prostych przepisow
tylko wytłumaczcie prosze blondynce jak się wysyła wiadomośc na priv bo nie mogę dojść....Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
Rachele wrote:Kejt, kochana odliczamy do Twojego @!!! Masz juz jakies objawy?
Rachele, moim objawem jest wieczorny wzmożony apetyt
ale to w sumie caly miesiąc !
mnie objawy jakoś omijają szerokim łukiem - i przy owulacji, i przy okresie i przy ciąży
mam nadzieję, że się nie opóźni i w czwartek punktualnie zapuka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 11:28
Aniołek 17.12.2014 -
Rachele wrote:U mnie test wczoraj negatywny a wykres to juz wogole czarna magia! Juz sama nie wiem co myslec. Wczoraj analizowalam szczesliwy cykl i 2 wczesniejsze. Ufff
Ja pije wiesiolek i siemie lniane i powiem Ci, ze sluz jest calkiem zakrecony w tym cyklu. Plodnego raczej nie widzialam a wczoraj byl mleczno-wodnisto-rozciagliwy czyli chyba jakby po owu. Badz tu madry
Masz bardziej plodny czy jest go wiecej?
A co do testu.... bedziesz testowac chyba w przyszlym tygodniu, prawda?
Rachele, a jaki masz wykres? mogę podejrzeć? na ten szczęśliwy cykl też bym zerknęła ale nie wiem jak... jeszcze nie zgłębiłam tajemnic ovufriend
ide kupić olej z wiesiolka dzis. jak tylko któras z Was pisze o tym ze łyka coś czego ja nie łykam, to od razu mam chęć popędzić do apteki nie dośc, że prawie alkoholiczka, to jeszcze lakomanka ze mnieJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
jangwa_maua wrote:meeegi1771 - nie denerwuj się na zapas, musi być wszystko dobrze! nie może nawet być inaczej . Odpoczywaj i się nie martw
Ja chyba zrobię test w piątek 13-stego może będzie szczęśliwym dniem (bo w moim życiu 13-nastek od urodzenia dużo )
Jangwa Maua, trzymam kciuki za prezent walentynkowy - jak mi się nie udało, to Tobie musi, żeby zachowac równowagę w przyrodziejangwa_maua lubi tę wiadomość
Aniołek 17.12.2014 -
Moje Kochane śluz na szczęście bialutki. Brzuch tez przestał boleć. Spałam tak długo dlatego nie pisałam nie zamierzam wstawać z łóżka nawet na chwilę,czekam na P zaraz wraca z pracy bo z pupilkiem nawet na dwór nie wyszłam. Zjadłam pół opakowania ciastek i Mam nadzieje,ze będzie ok. Dziękuję za troskę ;*;* Mam nadzieje ,ze juz ten ból i strach nie przylezie.
*Kejt* lubi tę wiadomość
-
Kejt, zazdroszcze ze nie masz objawow przed @! trzymam kciuki aby w czwartek przyszla i szybko sie tez skonczyla
Bedzie mi bardzo milo jesli spojrzysz na moj wykres. Tych starych niestety nie mam, bo po zabiegu zapomnialam ustawic @ i wszystko mi zle naliczalo...dlatego pokasowalam stare wykresy aby ustawic poprawnie date @. Wtedy nie mierzylam temp wogole. Porownalam sobie daty serduchowania w 3 cyklach i tylko w tym szczesliwym byl 10 i 11dc. Od 13 do 17 we wszystkich 3. Moze faktycznie mam owu kolo 9-11 a moj sluz mnie cos oszukuje pozniej. Doszlam do takich niezbyt profesjonalnych wnioskow. Zobacze jak test wyjdzie dzis ale nie bylo juz tak mocnych 2 kresek jak w ubiegly wtorek.
Zeby zobaczyc wykres, kliknij na moje imie a potem na Biezacy wykres na tablicy
Polecam Ci bardzo wiesiolka. Ja pije rowniez siemie lniane. Powiem Ci, ze w tym cyklu mam nie wiem czy wiecej sluzu ale jakis taki inny jest Teraz mam juz przerwe w wiesiolkowaniu az do kolejnego cyklu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 12:14
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
meeegi1771 wrote:Moje Kochane śluz na szczęście bialutki. Brzuch tez przestał boleć. Spałam tak długo dlatego nie pisałam nie zamierzam wstawać z łóżka nawet na chwilę,czekam na P zaraz wraca z pracy bo z pupilkiem nawet na dwór nie wyszłam. Zjadłam pół opakowania ciastek i Mam nadzieje,ze będzie ok. Dziękuję za troskę ;*;* Mam nadzieje ,ze juz ten ból i strach nie przylezie.
Kochana, super wiadomosci!! odpoczywaj spokojnie!!! Pamietaj, wszystko jest dobrze! Caluje Cie mocno mocno!meeegi1771 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
meeegi1771 wrote:Moje Kochane śluz na szczęście bialutki. Brzuch tez przestał boleć. Spałam tak długo dlatego nie pisałam nie zamierzam wstawać z łóżka nawet na chwilę,czekam na P zaraz wraca z pracy bo z pupilkiem nawet na dwór nie wyszłam. Zjadłam pół opakowania ciastek i Mam nadzieje,ze będzie ok. Dziękuję za troskę ;*;* Mam nadzieje ,ze juz ten ból i strach nie przylezie.
Wspaniała wiadomość! Cały dzień w łóżeczku i będzie dobrze! -
Kejt Kochana niech przychodzi @ i niech spada jak najszybciej na długie 9 miesięcy !! Tego Ci życzę z całego serduszka
jangwa ależ by było piątek 13 i taka wiadomość ! Łap Kochana &&&&*Kejt* lubi tę wiadomość