Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
jangwa_maua wrote:Ale miałam dziś bóle brzucha... co raz mocniejsze... ale poleżałam, wzięłam no-spe i jakoś przeszło. Więc przepowiadające przybierają na sile ...
Więc może już niedługo nadejdzie godzina 0??Tulisia lubi tę wiadomość
-
Monilla tak bardzo mi przykro, że macie ciche dni z mężem. Może on boi się o Waszego Dzidziusia jeszcze bardziej niż Ty i dlatego tak długo pracuje? Żeby nie myśleć, nie stresować się? Ale ciężko się żyje gdy mamy poczucie, że najbliższa osoba nas nie rozumie- szczególnie teraz gdy dodatkowo jesteś zestresowana i boisz się o Maluszka!
Życzę Ci żebyście jak najszybciej doszli do porozumienia!
Twoja Córcia jest już dużą Dziewczynką i pewnie już czas jej powiedzieć. Na pewno bardzo się ucieszy!monilia84 lubi tę wiadomość
-
Jangwa ja nie miałam tak ze raz brzuch wysoko a raz nisko. Raczej do końca miałam dość wysoko. Nie wiem jak Tobie ale mi lekarz juz od 37 tyg kazał nie brać żadnych leków typu nospa, chociaż ja nie wzięłam ani jednej przez całą ciążę.
Eh u mnie też te daty były bliskie, 7 października miałam usg na którym lekarz oznajmił zła nowinę, 16 października miałam zabieg. A Kornelcia urodziła się 9.
Mysiu wszystko będzie dobrze, wiem ze masz smutne wspomnienia związane z 22 ale zobaczysz, że tym razem usłyszysz same dobre wieści! :*
Mama_Mai no to czekamy teraz na Wojtusia Kochana trzymaj się dzielnie, wiem ze się stresujesz i martwisz o malca ale już niedługo przytulisz swojego zdrowego synka
Modlę się cały czas za nasze wszystkie maluszki także nie może być inaczej jak dobrze :-* pozdrawiamy z Kornelcią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 19:28
Mysia 15, Tulisia lubią tę wiadomość
-
Ehhh ta daty... My na żadne andrzejki pewnie nigdy nie pójdziemy, bo u nas zabieg był 30.11, nic do świętowania Całe szczęście nam udało się ominąć tę datę. Teraz odwiedzamy Aniołka we trójkę i Wy też już niedługo będziecie! Z Waszymi Maluszkami jest wszystko dobrze, są zdrowe, rozwijają się i czekają na spotkanie z rodzicami
Jangwa ja też bym nie brała już nic, bo te skurcze są Ci teraz potrzebne Ja brałam nospę przed samym porodem, bo położna mi kazała. Tak się rozpoznaje podobno czy to już poród- trzeba wziąć nospę i ciepłą kąpiel, jeżeli po tych zabiegach nie przechodzą skurcze to jest to poród- u nas tak byłoMysia 15 lubi tę wiadomość
-
Hej, hej:)
Kasieńka jeśli chodzi o pracę nauczyciela zgadzam się z Tobą. Sama pracuję w przedszkolu w grupie integracyjnej. Boję się o pracę, a są ze mnie zadowoleni. Niestety praca musi być dla dyplomowanego, któremu na niczym nie zależy. Ale my może też kiedyś dyplomowane będziemy. Ale wydaje mi się, że bardziej chętne do pracy.
Jeśli chodzi o samopoczucie- bez zmian. Boli mnie podbrzusze, temperatura wysoka. Test za 5 dni. Nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że intuicja nie zawiedzie.
Módlcie się za mnie dziewczyny!
Dzięki za wsparcie bardzo, bardzo!
Tulisia, Mysia 15 lubią tę wiadomość
Tęsknimy 29.05.2015
10 tc.
-
Witamy się z rana
Dziewczyny wczoraj nastąpił rozejm ehheheh, mąż mnie przeprosił, wszystko sobie wyjaśniliśmy oj jak ja lubie takie godzenie się
Także mam nadzieje, że wkońcu będę mogła na niego liczyć.jangwa_maua, Tulisia, Mysia 15, kehlana_miyu, miniaturka31 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Jangwa również bym się zdenerwowała! Oj dają nam te dzieciaczki popalić. W ciąży się denerwujemy, gdy się urodzą to tez się denerwujemy. I tak chyba do końca.
Ale jakie życie byłoby smutne i szare gdyby ich nie było! -
nick nieaktualnyhey
Jangwa wcale Ci się nie dziwię już tak mało nam zostało a jeszcze tyle rzeczy może się przytrafić. Jak już nasze dzieci się szczęśliwie urodzą to będziemy spokojne wtedy.
Monilla - oby już było tylko dobrze między Wami.
Miniaturka - trzymam kciuki i czekamy na wieści
Ja od dwóch dni mam spokój ze skurczami, cisza nic się nie dzieję. Michałek się kręci więc jestem spokojna. Czekam do Poniedziałku na USG. Już nie długo.Mysia 15, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minaturko mieli zmienić w awansach, żeby należał się tylko tym co zasługują, ale teraz nie mam pojęcia co z tym planem
Już jesteś w 10 dpo, ja bym jednak zatestowała wcześniej niż za 5 dni... zdecydowanie Nie chcę nic mówić, ale tempka Ci ślicznie rośnie
Monilia super, że się pogodziliście
Jangwa teraz już będzie się różnie ruszała, Kochana nie denerwuj się Zjedz wtedy czekolady, poruszaj się trochę i połóż Może pomoże
Azande trzymam kciuki za USG Mi lekarz ok 36 tygodnia mówił, że jakby zaczęła rodzić to nikt by tego porodu nie wstrzymywał, więc coś w tym musi być
Mama Martynki bardzo dziękuję w imieniu Antosia
Oj zazdroszczę! Strasznie lubię ten film i chętnie poszłabym na 2 Ostatno nawet jak byliśmy u moich rodziców to powiedziałam to do mojej mamy, że podrzucimy im Antosia, ale zaraz powiedziała, że chyba niestety nie da rady, bo on po 5 min już potrzebował matki a taaaaak bym chciała obejrzeć ten film.... Daj znać czy fajny No i Kochana życzę oczywiście udanej randki z mężem
monilia84 lubi tę wiadomość