Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Azande powodzenia na usg! Aby to łożysko już nie wywijało żadnych numerów i było na tyle wysoko, żeby poród sn był możliwy. Wiemy przecież jak bardzo ci na takim zależy
Mamo Martynki, my też idziemy na listy do M2, z tym że we wtorek uwielbiam pierwszą część i mam nadzieje że kontynuacja będzie chociaż tak samo dobra jak jedynka
Mamo Mai, ciebie Wojtek kopie w pępek, a mnie dzidzia centralnie w pęcherz. I wtedy musze w te pędy lecieć do toalety i zrobić te 3 krople siku, które zalegają no bo nieważne że byłam w toalecie 10 minut temu. ach te nasze urwiskijangwa_maua, Mysia 15 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
jangwa_maua wrote:Dziewczyny - jak to jest z tym wstawianiem się dziecka w kanał rodny? Dzieje się to tuż przed porodem czy dziecko może być już wstawione, a jeszcze nie zapowiada to porodu?10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Dziewczyny powiedźcie mi jak to jest z ruchami ?? Bo to moja 3 ciażą, a Klaudią było bardzo późńo, z Wiki czułam może w 18tc dość poźno, ale to ze względu na moją tkankę tłuszczową. Czy wy teraz czułyście jakoś szybciej kopniaczki???
Mysiu a czy Ty czujesz już strzały od Twojego maleństwa, bo nas dzielą praktycznie dni
Przychylam się do pytania Jangwy, Mamo Mai?? wiadomo coś, co lekarze planują ???
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyMonilia - ja w pierwszej ciąży z córcią poczułam dość późno bo grubo po 25 tyg ciąży, a teraz z synkiem poczułam bardzo wcześnie bo już w 16 tyg, a też mam tłuszczyk na brzuchu więc to chyba nie ma znaczenia.
monilia84, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
Jangwa w trakcie porodu położna kazała mi skakać i skakać na piłce, żeby Antek wstawił się w kanał, więc dzieje się to chyba w trakcie porodu...
Hehehe Mamo Mai powiedz Wojtusiowi, że nie tędy droga, innym wyjściem ma się ewakuować z brzucha
Monilia ja zapamiętałam kopniaki z 17 tygodnia A wcześniej czułam tzw rybkęMysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja ucielam sobie drzemke bo takie tu nuuuudy....
Decyzji narazie brak. Moj gin przyszedl do mnie po obchodzie i powiedzial ze czekamy. On bedzie rozmawiac jeszcze z ordynatorem i jak cos ustala to przyjda przedstawic mi opcje do wyboru. Narazie tyle wiem.
A ruchy w pierwszej ciazy czulam szybko bo ok 16 tygodnia, a z Wojtkiem jeszcze wczesniejmonilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monilla ja od około tygodnia COŚ czuję, coś innego, ale nie wiem czy to mój Maluszek, czy raczej moje jelita. Mam łożysko na przedniej ścianie, więc w tym wypadku ruchy czuje się dużo później i dlatego nie nakręcam się, że to Maluszek. Poczekam na wyraźniejsze ruchy. Ale bardzo już bym chciała czuć to moje Maleństwo!!!
monilia84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny w którym miejscu szukałyście Dzidziusia detektorem? Na dole, po bokach, na środku? Kupiłam detektor i czekam aż mi go dostarczą, ale teraz przeczytałam, że jak jest łożysko na przedniej ścianie to ciężko jest znaleźć i można słyszeć swoją tętnicę brzuszną. Co będzie jak nie znajdę tętna?
-
Kurcze wysłałam pot i nie ma
Mama Mai dawaj znać Kochana, bo my wirtualnie leżymy z Tobą na sali i Kochana gratuluję, właśnie ciąża donoszona!
Mysiu ja patrzyłam na filmiki na yt Tylko ja szukałam w 8 tygodniu więc było mega niziutko, aż szukałam pierwszym razem 40 min A później z każdym tygodniem coraz wyżej. Myślę, że u Ciebie jeszcze sporo pod pępkiem, ale mogę nie pamiętać I u nas był Antoś zdecydowanie z lewej strony Nie stresuj się jeżeli to potrwa Mi bardzo pomogły filmiki, wiedziałam mniej więcej gdzie, jak i czego szukać
Mysiu i ja miałam łożysko na przedniej ścianie i wszystko słyszałamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 18:54
Mysia 15 lubi tę wiadomość