Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Meegi.kochana wszystko będzie dobrze. Odpoczywaj teraz dużo,a za 8mscy znajdziesz się w sali obok na porodówce. Staraj się nie stresować,bo to na pewno dobrze nie wpłynie na kruszynke.Sciskam mocno,myslami jesteśmy z Toba :*
meeegi1771 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Meeegi, przytulam Cię wirtualnie jak najmocniej. Szpital jest okropny, ale pomyśl, że tym razem leżysz tam dla dobra maleństwa. Trzymamy tu wszystkie kciuki za Ciebie z całej siły, kochanie.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Rachele wrote:Pszczola, Meegi odpoczywajcie i dbajcie ladnie o siebie!!!
Kejt, jak tam@? Rozkrecilo sie?
Lucy, milego dnia w pracy:)
Pozdrawiam kazda z osobna i lece teraz na badania
Rachele, @ na całego rozkręcił się już wczoraj wieczorem więc datę @ można wpisać jako 10.02.
ja dziś miałam urwanie głowy w pracy, w tyle naprodukowałyście wpisów więc mam lekturę na wieczórJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
*Kejt* wrote:Rachele, @ na całego rozkręcił się już wczoraj wieczorem więc datę @ można wpisać jako 10.02.
ja dziś miałam urwanie głowy w pracy, w tyle naprodukowałyście wpisów więc mam lekturę na wieczór
Gratuluje! trzeba koniecznie swietowac dzis!
Slonce, jaka Ci date wpisac na kolejna ewentualna @?
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
kehlana_miyu wrote:Kejt, zazdroszczę @ - u mnie ciągle ani śladu. Ech, cierpliwości mi brakuje do tej cholery:)
Kochana, jestes nastepna!!!! juz sie zbliza z pewnoscia!!!!! Trzymam mocno kciuki zeby przyszla jak najszybciej!!!!!!!*Kejt*, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Kkehlana_miyu życzę żeby szybko przyszła- ja też myślałam, że oszaleję czekając na @.
Kejt to teraz do dzieła- endo na pewno pięknie urośnie!! I teraz tylko trzeba popracować nad nowym lokatorem!*Kejt* lubi tę wiadomość
-
kehlana_miyu wrote:Kejt, zazdroszczę @ - u mnie ciągle ani śladu. Ech, cierpliwości mi brakuje do tej cholery:)
nie tobie jednej tego brakuje !
i nie ma tu żadnego pocieszenia niestety... swoje trzeba odczekać
ja sobie powtarzałam, że wszystko jest tylko kwestią czasu - zeby się trochę uspokoić.
a najlepiej działa brak czasu i zajęta głowa. to taki lek bez recepty, ktory może ci przepisać doktor KejtRachele, Mama_Mai lubią tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
Rachele wrote:Gratuluje! trzeba koniecznie swietowac dzis!
Slonce, jaka Ci date wpisac na kolejna ewentualna @?
Rachele, dziękuję! no świetuje własnie otwieram wino i wpakowałam całego kurczaka do piekarnika na kolację
poproszę 9.03 jako data kolejnej @ ...... której JUŻ NIE BĘDZIE !
ot co.jangwa_maua, Kitaja lubią tę wiadomość
Aniołek 17.12.2014 -
Mysia 15 wrote:Kkehlana_miyu życzę żeby szybko przyszła- ja też myślałam, że oszaleję czekając na @.
Kejt to teraz do dzieła- endo na pewno pięknie urośnie!! I teraz tylko trzeba popracować nad nowym lokatorem!
Mysla, a niech tyko nie spróbuję urosnąć ! to winem nie napoje przez następne pol roku !
Moj mąż ostatnio spojrzał na wykres, skrzywił się i mowi "musimy się wiecej kochac" wiec ciesze sie ze jest swiadomy czekającej nas pracyMysia 15 lubi tę wiadomość
Aniołek 17.12.2014 -
*Kejt* wrote:Rachele, dziękuję! no świetuje własnie otwieram wino i wpakowałam całego kurczaka do piekarnika na kolację
poproszę 9.03 jako data kolejnej @ ...... której JUŻ NIE BĘDZIE !
ot co.
Pani Doktor Kejt, wiadomo, ze kolejnej @ u Pani juz nie bedzie!!! Teraz bedzie jedna za cale 9 m.cy!!!!
ps. Pani dane w tabelce uzupelnioneWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 19:18
*Kejt* lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
meeegi Kochana ściskam Cię mocno!!! Odpoczywaj sobie i pamiętaj, że jesteśmy i możesz non stop do nas pisać!
Najważniejsze, że ciąża jest żywa!meeegi1771 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPani dr Kejt ja sie chetnie zastosuje do zalecen brak czasu to rzeczywiscie najlepsze lekarstwo
moj maz to mi grozi ze zabierze mi tableta bo za duzo na forum wchodze i mowi ze na naszej romantycznej kolacji tylko on pije winko bo ja nie moge kto wie moze bobo rosnie
a ty Rachele na kiedy planujesz testowanie??*Kejt* lubi tę wiadomość
-
Megi kochana lez odpoczywaj nie stresuj sie wszystko bedzie dobrze. Wiem ze nie jest latwo tak lezec i nie martwic sie ale pomodl sie i uwierz ze bedzie dobrze -musi byc dobrze
Mnie chwile nie bylo, widze duzo sie dzieje ja wczoraj gotowalam kolacje i drinkowalam z mezem hii taki relaksik troche;)
dziewczynki od kiedy zaczac testy owulacyjne ile dni w miesiacu testowac?
-
majeczka na opakowaniu testow zawsze jest niby wyliczenie, ale ja np mam mało regularne cykle więc się tak nie da. Ja kupiłam w necie za 7 zł 10 sztuk i testowałam sobie przez 10 dni, a np Rachele kupiła 60 więc też nie musi byc wyliczać
Jeżeli masz możliwość to polecam bo w sklepie 5 kosztuje ponad 20 zł.
A taki kalkulator Ci znalazłam
http://www.clearblue.com/pl/when-to-start-testing.php#holdmajeczka8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny