Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Annak, Niebieska dziękuję za dokonanie
Niebieska cieszę się że cieszysz się swoim stanem aż się wzruszyła że Chrupka daje Ci tyle szczescia.
Skrzacie ja lubię eko wszystkojeśli Cię nie mam w przyjaciolkach to proszę wyślij mi zaproszenie dziękuję
Niebieskaa, skrzat1988 lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Asia87 wrote:no żesz qwa.. eh im głębiej w las tym gorzej
no cóż nakręciłam się dlatego męcze Was pytaniami, i tak musze iść do genetyka i gina. Dziękuje za każdą odpowiedź.
A do Annak[/] wysłalam privwięc jak znajdziesz chwilkę Aniu to pomęcze Cie na privie
Nie ma sprawy. Już odpowiedziałam! -
promyczek 39 wrote:W koncu przyszla pierwsza @,34 dni po zabiegu
Tyle się tutaj dzisiaj dzieje, że nie nadążam z odpisywaniem.
Promyczku,
To wspaniała wiadomość. Nowy początek! To już zupełnie inny stan dla psychiki.
Szybciutko przylazła. Chyba organizm chce, żeby coś dobrego się w nim zadziało.promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
sy__la wrote:No OK, może i tak jest prościej, wygodniej może i taniej choć tego nie rozumiem bo sczepionka to szczepionka czy podana w 1 dobie czy w 12 roku życia chyba kosztuje tyle samo?!?! A nawet jeśli dziecko czy nastolatek ma mieć robioną jakąś operację to i tak musi się na wzw B zaszczepić... ale chciałam inne pytanie zadać, czy aby na pewno te przeciwciała, które niby się wytworzą u noworodka zostają na całe życie jeśli podaje się na tak wczesnym etapie?? Bo doczytałam w naukowych wpisach, że właśnie później trzeba to i tak powtarzać bo ona jest mało skuteczna i w późniejszych latach takie dzieci mają brak przeciwciał.
Szczepionka jest skuteczna. Przeciwciala nawet jeśli są w niskim mianie to po kontakcie z wirusem produkują się na nowo, dlatego przestaliśmy doszczepiac. Wystarczą 3 dawki. A nawet jeśli się doszczepi to nikomu dupy nie urwie. To nie zabieg operacyjne jest problemem ale fryzjer i stomatolog.Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Evita wrote:Annak, Niebieska dziękuję za dokonanie
Niebieska cieszę się że cieszysz się swoim stanem aż się wzruszyła że Chrupka daje Ci tyle szczescia.
Skrzacie ja lubię eko wszystkojeśli Cię nie mam w przyjaciolkach to proszę wyślij mi zaproszenie dziękuję
Cieszę się że się cieszysz hehe właśnie zauważyłam moja piękna polszczyznęPolska język trudna język
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Evita wrote:Cieszę się że się cieszysz hehe właśnie zauważyłam moja piękna polszczyznę
Polska język trudna język
no jak to, piekna polszczyzna! mi to zdarza sie byki walic, bo szybko pisze, czasami z telefonu i o bledy latwo. Ja mam troche malego bzika na punkcie bledow ortograficznych i strasznie mnie to razi jak ktos pisze niepoprawnie (no chyba ze sa jakies wieksze przyczyny)..ale ostatnio na kwietniowkach opisujac jakis wozek, napisalam: czytalam ze ten wozek jest sztywny i nie mozna KOLYSOWYWAC dziecka. Ufff..na szczescie w pore poprawilam ten blad, nie mam pojecia skad mi sie wzielo to slowo;Psy__la lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
vertigo wrote:Szczepionka jest skuteczna. Przeciwciala nawet jeśli są w niskim mianie to po kontakcie z wirusem produkują się na nowo, dlatego przestaliśmy doszczepiac. Wystarczą 3 dawki. A nawet jeśli się doszczepi to nikomu dupy nie urwie. To nie zabieg operacyjne jest problemem ale fryzjer i stomatolog.
No nikomu dupy nie urwie, wiadomo ale po co się dwa razy szczepić na to samo, jak można tylko raztzn. 3 wkłucia + kolejne 3, to już 6, a wiadomo, że wkłucia nie są przyjemne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 12:58
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Niebieska pięknie napisałaś o Chrupce:) mam nadzieję, że też kiedyś doświadczę takiego szczęścia:) rośnijcie zdrowo dziewczyny;) :*
annak to chyba sobie daruję ten Invimed. Też tam byłam kiedyś na jednej wizycie i od razu wpychali mi in vitro. Myślałam, że może można to obejść, ale w takim razie chyba zostanę przy Zośce.
A ze wskazówek reklamowych bardzo chętnie skorzystam;) Zaraz naskrobię do Ciebie na priv:)
promyczku to kolejny etap za Tobą, najgorszy chyba, bo czekanie jest przynajmniej dla mnie, zawsze strasznie destrukcyjne. Planujesz jakieś badania teraz czy od razu przechodzicie do rzeczy;) ?Niebieskaa, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
Hehe, Nieieska mi też nieraz zdarza się jakieś błędy zrobić, dlatego prawie zawsze jak coś napiszę to czytam potem mój wpis i ewentualnie szybciutko poprawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 13:02
Niebieskaa lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Skrzaciku, napisałam Ci wiadomość na priv
Jakbyś mogła podesłać ten link byłabym wdzięczna. Lubię takie nowości i naturalne preparaty, chętnie zgłębię temat, w którym będziesz się teraz poruszać
skrzat1988, Niebieskaa lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Skrzaciku
jasne, ze tak! ja mam na gmailu w poczcie zapisana fotke (screen) jak obiecalam Ci, ze przypomne, ze kiedys bylo jak w dupie, a potem jak w niebie:D I kiedys wkleje ta fotke tutaj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 13:19
skrzat1988 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa wrote:Skrzaciku
jasne, ze tak! ja mam na gmailu w poczcie zapisana fotke (screen) jak obiecalam Ci, ze przypomne, ze kiedys bylo jak w dupie, a potem jak w niebie:D I kiedys wkleje ta fotke tutaj.
przeuwielbiam Cię:*
Jagna właśnie, co lekarz powiedział?
A o której Elaria ma wizytę?
Dzięki dziewczyny za zainteresowanie stroną, jesteście kochane:) :* -
Skrzacie ja też chętnie zajrzę na stronkę ale nie wiem jak wysłać wiadomość prywatną... Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek ale to chyba nie to...
skrzat1988 lubi tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
-
Mialam tski piękny usmiech kiedy przeczytalam post niebieskiej o swojej kruszynce,masz racje teraz nie jestes sama,do pracy z Chrupcià,przy garach z Chrupcià..super
Promyczku ciesze sie ze @ jest,kolejny etap wiec sie zaczyna..
A u mnie brzuch odpuscił,zaaplikowalam dodatkowo luteine i na palcu juz brudnego nie bylo,bielutka maź po lutinusie,mam nadzieje ze juz bedzie spokój.Lekarz kazal dodatkowo luteine wziąsc,choc widze ze przestalo,ale nie zaszkodzi.Gdyby cos sie dzialo mam przyjechac jutro,czeka na mnie.Moze to byl falszywy alarm ale chyba kazda z nas spokojna póki w majtkach czysto,potem róznie mozna gdybac.
Martynko,twój synek to nasza miłosc,jest cudownym chlopcem,bedzie mial branie u dziewczyn bo juz urokliwy,niech zdrowo rosnie.Mam nadzieje ze relacje z męzem juz poukladane,ma byc dla ciebie podporą a nie dodatkowym problemem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 13:31
Niebieskaa, Evita, promyczek 39, skrzat1988, Asia87, M@linka, Jacqueline lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural