Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
promyczek 39 wrote:Monaliza sikaj!
Elaria i Tadekgratulacje uaktywnienia :* i dzięki ze nam przytoczylas te historię
Niebieskaaa i Mariankaaadamy Wam trochę oddechu ale badzcie z nami :*
Annak i AvaCudownie sie Was czyta
i super wiedziec ze zawsze tu bedziecie ,az wszystkie Zajdziemy !
Promyczku kochany, czekam bardzo na pozytywne wiadomosci od Ciebie!promyczek 39 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
czarnulka24 wrote:w norwegi ;/
Super. Piękna jest Norwegia. Moja siostra cioteczna jest lekarzem i pracuje w Trondheim, często wysyła mi zdjęcia, no cudnie tam macie. Ona z facetem teraz zimą codziennie śmiga na biegówkach. Jak już skończymy naszą przygodę z in vitro Norwegia będzie pierwsza na naszej liście wycieczek.czarnulka24 lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Skrzaciku fajnie że się odezwałaś. Ciesze sie, ze w łóżku przezywacie renesans
Jesli chodzi o robotę to ja mogę podać Tobie rękę - tez u mnie zawsze odkąd pracuje musi znaleźć sie jakiś TOKSIK jak ja to mowie. Jeszcze troche wolnego przede mną a juz mam nerwice na ten temat jak to będzie po moim powrocie - staram się odganiać te myśli ale i tak gdzies z tylu Glowy sa i sprawiają że nie potrafię cieszyć się w 100% chwila-ta wspaniala chwila
PS. Chce Wam się pochwalić - dzis pierwszy raz od niepamiętnych czasów zaczelam normalnie dzień - wstalam zjadła śniadanko ogarnelam troche mieszkanie i wyszłam na zakupy do osiedlowego sklepua teraz pichce galaretkę drobiowa ba ktora mam smaka od zeszłego tygodnia :)jeju takiego "aktywnego" dnia nie miałam chyba od świąt!
Ps2. Jomi ha też jestem zakochana w norweskich krajobrazachfantastyczne i bajkowe!
PS.3 Arletko, Ikarku, Evitko, Alissko i inne dziewczynki co dawno nie pisaly, co kochane u Was?
Laila? A Ty jak sie masz? Kiedy pierwsza wizyta? A może juz byla? Melduj nam!
Ps4 Szukalam na styczniówkach wieści od Coco. Niestety ciszaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 11:10
Dorola31, Elaria, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Skrzaciku ciesze sie ze w domku milo i przyjemnie:) I mam nadzieję, że owocnie:) Moze ten 4 lutego okaze sie szczesliwy, powinno tak byc i trzymam kciuki.Co do roboty to ja tez sie czasem zastanawiam czy to ja jestem przewrazliwiona czy moja robota rzeczywiscie jest taka stresujaca. Niby mnie dyrektorka docenila, pochwalila a ja dalej w stresie. Bo firma kiepsko stoi finansowo, bo musze wyrobic plan a nie ma gdzie komu sprzedawac. Nawet nie wiem jaka bylaby praca moich marzen.. Wiec nie wiadomo w jakim kierunku isc dalej.
To sporo u nas dziewczyn z Norwegii:)
-
Aga22 wrote:Hej dziewczyny co u was Jagna mam pytanie jakie leki przyjmujesz odkąd jesteś w ciąży
Hej Aga o Tobie tez myślałam niedawno i myślała ze juz na amen nas opuściłaś. Fajnie, ze jesteśskrobnij czasem co u Ciebie i jak walka na froncie. Pozdrawiam!
-
Aga22 wrote:Hej dziewczyny co u was Jagna mam pytanie jakie leki przyjmujesz odkąd jesteś w ciąży
Aga wieki cie nie bylo,pisz tu zaraz co u ciebie..cos do przodu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 11:19
Antoś IVF,Julisia natural
-
M@linka jestem o was nigdy nie zapomnę!
U mnie wszystko ok powoli do przodu no dobra jedyna nowa rzecz ta jestem w ciąży bałam się o tym mówić boję się wszystkiego 11tydz 4 dzień. Póki co biorę aacard duphaston i kwas foliowy z solgar 5mg
Dalej chce włączyć witaminy ale nie wiem jakie bo ciężko mam z Łykaniem...M@linka, MonaLiza, Elmo13, Dorola31, Koteczka82, Niebieskaa, Jacqueline, Evita, Elaria, Szczęśliwa Mamusia, Gaduaaa, Magdzia88, promyczek 39, Genshirin, Mamaokruszka, sylvuś, sy__la, Asia87 lubią tę wiadomość
2 aniołki [*] ❤ -
Aga nosz kurcze,takie wejscie...dokladnie jak Laila,bardzo sie cieszymy,zdrowej ciazy kochana.To niedlugo masz prenatalne
Niespodzianka super,jestem dumna z ciebie
Ja bralam witaminy "mama DHa+premium" do tego omega3,actifolin 2mg teraz jestem na femibion 2 i actifolin 0,8Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 11:28
-
Aga22 wrote:11 tydzień i 6 dzień dziś jest dziewczyny strasznie się boje bo w 13 tygodniu serduszko przestało bic ;(Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny jest plan do wykonania i nie ma to tamto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 11:33
MonaLiza, Dorola31, Aga22, Niebieskaa, Szczęśliwa Mamusia, M@linka, Gaduaaa, Magdzia88, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
-
powiedzcie mi jak w czwartek 12 01 rano miałam zastrzyk z ovitrelle i wczoraj 22.01 zrobiłam test owulacyjny i jest pozytywny to znaczy ze on jeszcze sie utrzymuje ? bo nie wiem co mam o tym myslec ? kreska nie jest mega widoczna ale wyraznie ją widać
-
Aga gratulacje!!!! Nudnej ciąży
Pozytywne myślenie jest wskazane.
Ja też cały czas boję się mówić że jestem w ciąży, czasem nawet o tym zapominam w codziennym zabieganiu i może dobrze bo nie myślę cały czas czy wszystko jest ok.
Tutaj możesz śmiało pisać o swoich postępach ciążowych bez obaw. Tutaj jest dużo pozytywnej energiia to daje dodatkową siłę.
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Aga22 wrote:M@linka jestem o was nigdy nie zapomnę!
U mnie wszystko ok powoli do przodu no dobra jedyna nowa rzecz ta jestem w ciąży bałam się o tym mówić boję się wszystkiego 11tydz 4 dzień. Póki co biorę aacard duphaston i kwas foliowy z solgar 5mg
Dalej chce włączyć witaminy ale nie wiem jakie bo ciężko mam z Łykaniem...
Aga,
No toż to hit, nie wiadomość! Cudownie!
Gratulacje!!
Ważne, żebyś miała dobrego lekarza, z którym będziesz się czuła bezpiecznie. Wtedy będzie Ci łatwiej przejść te 6 miesięcy, które Ci jeszcze zostało.
I pamiętaj, tak jak mówi Jagna, każda nasza ciąża jest inna. To, że masz smutne wspomnienia z kiedyś, z 13 tc, nic w tej chwili nie znaczy. Popatrz, jak wiele z nas przeszło coś na różnych etapach: w 5 tc, w 6 tc, w 9 tc, w 10 tc, a dziś jesteśmy o wiele dalej i czekamy na przyjście na świat naszych dzieci. Więc głowa do góry (zresztą widzę, że już ją tam masz) i idź do przodu.
A, no i koniecznie masz nam dawać znać, co u Ciebie! Bo jak nie, to będzie lanie i nawet ciąża Cię nie uchroni!