Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Annak. Dziekuje...smiej sie lub nie...staram sie jak moge ...bede sie cieszyc...ale czuje jak niepokoj szybko wraca.... ! Teraz te prenatalne ! Za 2 tyg. A u Ciebie...zobacz jeszcze tylko 7 dni i bedziesz oddychac z ulga ! ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 07:05
-
Annak,
Nam poza psiakiem doszło jeszcze jedno wielkie zdarzenie życia. Kupujemy dom i musimy sie wyrobic z wykonczeniem go do Świąt Boźego Narodzenka zeby z Groszkiem juz przybyc do nowego domku. A chlopaki co nam wykanczaja dom, wchodza do niego za 2 tyg. Powiem Wam ze ogarniecie caleho domu to jest masakra. I to wszystko w ciagu 2 tyg. Trzeba wybrac kafelki do lazienki, kuchni, salonu, drugiej lazienki i wiele innych rzeczy.
Poza tym to co w necie wyglada fajnie na zywo okazuje totalna klapa.
Wczoraj bite 2 h liczylam kafelki w lazience, byloby latwo gdybym miala proste sciany, ale jak juz chce sie miec poleczki i rozne kafelki to jest to sporo wysilku.
A jeszcze najgorsze jest to ze ja jeste pefrekcjonisyka, wiec nie ustane dopoki nie znajde idealnego odcienia kafelek.
Magdzia88, M@linka, sy__la lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Annak no powiem Ci ze szalu nie bylo... Kupilam tylko prezent urodzinowy dla siostry, troche żarcia, szczoteczke do zębów i pianke do golenia
Ale co sobie pochodzilam relaksacyjnie po sklepach to moje... Kurde kolo gabinetu mojego gina jest moj ulubiony lumpek ale jak na zlosc tam maja dostawy we wtorki a moj gin ciagle umawia mnie na poniedzialki... Chyba musze z nim zagadac nastepnym razem hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 07:18
Magdzia88 lubi tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Witajcie dziewczyny,wczoraj wieczorem sie napisałam sle mi nie wyslalo posta bo nagle przerwa techniczna na OF.Tak w skrocie to bardzo bardzo bardzo ciesza mnie wasze wizyty,fotka Paoliny mnie wzruszyła az mi sie cieplo w sercu zrobiło.
AnnaK twoje posty tasiemcowe to ja wprost uwielbiam czytacczekam niecierpliwie na twojà wizyte,mam nadzieje ze rozwieje czarne chmury i juz tylko slonce w twoim sercu bedzie.
Vertigo ciesze sie ze jestes,wątek nabrał swiezosci i rozbrykał sie bo czytajac wczorajsze posty usmialam sie jak nigdy,wesolo było.Dobrze ze mimo takich przykrych doswiadczen mozemy sie smiac i zartowac,smutek musimy zakopac gleboko w sercu i zyc dalej,zyc naszymi marzeniami i pragnieniami.
Miłego dnia dziewczyny...
A ja raczej dzis dopiero ovulacja,wczoraj zastrzyk pregnylu zrobilam,jajka wieczorem jeszcze czulam wiec naturalnej ovu nie było choc zapobiegawczo serduszkowalismy.Mój mąz troche niesprawny jednak dał rade,kamienie na chwile odpuscily wiec cykl nie był stracony.gama lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
hehe Dziewczyny z tym ojojaniem- az parsknęłam śmiechem:D
pozdrawiam Dziewuszki i miłego dnia:)
my sluchamy sobie kolysanek Rossettiego i za niedługo wstajemy:)Magdzia88, M@linka lubią tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
Witam,
12 dni po poronieniu...
i kolejny dzień kiedy wstaję i się zastanawiam czy zbyt niskie TSH nie było przyczyną?
Chciałabym znaleźć przyczynę żeby nie popełnić drugi raz tego samego błedu i znowu nie stracić maleństwa... ale pewnie tak się nie da...
Paolina kiedyś nie umiałam korzystać z lumpków... nigdy nic nie umiałam wyszukać co mnie strasznie irytowało... ale po latach spróbowałam... i ogarnęłam temat ! i mnie wciągnęło
Coconue fajny etap w życiu -wykańczanie domu... lubię takie rzeczy heh powodzenia !
annak bardzo fajnie napisaneWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 08:23
FabianCyprian
Tymuś
-
Coco wiem ile pracy i wysilku kosztuje remont,wykonczenie jak i wyposazenie domu w krótkim czasie,poprostu wariatkowo ha ha ale warto sie tak zaangazowac zwlaszcza w twoim blogoslawionym stanie bo czas szybciej mija i mysli nie faszerujemy jakimis myslenicami.Powodzenia kochanaAntoś IVF,Julisia natural
-
Cocune moja Szwagierka właśnie wykańcza dom, ona też jest perfekcjonistką tyle,że idzie jej ja krew z nosa, i mają obsówe pół roku :p mam nadzieje,że Twoja ekipa nie okaże się partaczami i pójdzie raz dwa.
Piszecie tu same mądrości, a ja korzystam i się ciągle dokształcam, dziękuje Wam za to.
Ja również uważam,że lepiej robi się na duszy jak ktoś nas troche ojoja :p my mamy do tego po prostu prawo! Tylko fakt jak mąż czy koś bliski ma to robić po raz enty to może mieć już dośc naszego "marudzenia" ale dobrze,że jestem tu i moge marudzić do woli :p
Jagna zgadzam się z Paolinką w 100% ten cykl musi być Wasz! Myśle,że dość się już naczekałaś i należy Ci się jak psu buda :p a poza tym to ja liczę na mój następny także jedno miejsce jest już zajęte :p o!
Annak, myślę,że Niebieska poczuła spokój i jej z tym dobrze, czekam razem z Tobą na Twoją wizytę i obyś mogła też wziąść głęboki oddech i wejśc w faze spokoju, już do rozwiązaniaA jakie kolory w gaciach to nie ważne.
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Odebrałam wyniki wymazu - DODATNI
musze się pilnie skontaktować z lekarzem. Jeszcze nie wiem co to za bakteria ale wyniki poza granicami normy... i oczywiście wszystko totalnie BEZOBJAWOWO - zero upławów, zero swędzeń, zero pieczeń!!! NIC
Jak czytam co takie bezobjawowe infekcje potrafią narobić z ciążą to aż mi wyć się chce!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny zafasolkowane szczególnie RÓBCIE WYMAZY!
-
nick nieaktualny
-
M@linka wrote:Odebrałam wyniki wymazu - DODATNI
musze się pilnie skontaktować z lekarzem. Jeszcze nie wiem co to za bakteria ale wyniki poza granicami normy... i oczywiście wszystko totalnie BEZOBJAWOWO - zero upławów, zero swędzeń, zero pieczeń!!! NIC
Jak czytam co takie bezobjawowe infekcje potrafią narobić z ciążą to aż mi wyć się chce!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny zafasolkowane szczególnie RÓBCIE WYMAZY!FabianCyprian
Tymuś
-
Haana wrote:Dziewczyny dostałam wyniki.
MTHFR nieprawidłowy, 2 złe mutacje.
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyMagdzia88 wrote:I ja juz wrocilam.
Groszek ma 3.7 cm zgadza sie termin z OM czyli dzis 10+4 serduszko ok 168/min. Szyjka ok-dluga i przydatki prawidlowe. Jak na ta chwile wszystko tak jak byc powinno. Mam sie umowic na prenatalne miedzy 5 a 9 wrzesnia. Dzis bylam u mojego dawnego lekarza z przed ciazy...bo moj do pazdziernika ma wolne bo ma doktorat...wiec wybralam sie do niego..widac roznice w sprzecie .zdjecie usg bardzo kiepskawe...a na prenatalnych bedzie mial urlop ...ale wyslal mnie do swojwgo ordynatora szpitala ze ma spoko sprzet i zeby do niego umowic sie na to usg. Wiec....musze zaczac wierzyc w ta ciaze i cholera sie cieszyc !!!!!!!!!!!!
Bo malec z nerwica mi sie cholera urodzi !!!!
Musze uwierzyć ze jest ok !!!!!!
Ah!!!