Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:nie no Ci powiem.. że na tak egzotyczne zwierzątko to nie każdy może sobie pozwolić hahahaha więc zazdro ! hehehehe
no masz, przesłać pocztą?za darmo oddam
cholera znowu mam pranie, prasowanie i zmienianie pościeli, a robiłam to dopiero co kilka dni temu!
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Kochana,
mój mąż zapowiedział się, że pomoże więc twój pewnie też
a ja mogę rzygać ile wzlecie haha, byle by się udało)
Jagna 75 wrote:..ja bede rzygac wedlug przepowiedni mojego gina wiec nie dam rady piec
Dzien dobry05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Jagna 75 wrote:..ja bede rzygac wedlug przepowiedni mojego gina wiec nie dam rady piec
Dzien dobry
Chu..jowy, nie dobry
ale będzie lepiej
ja też zamierzam rzygaćchociaż nie - ja zamierzam już wrócić do pracy, bo na zwolnienie zamierzam iść na pierwszy trymestr. A jak wiadomo ja już jestem w 13 dniu ciązy
KammaMarra wrote:Będzie dobrze, nie myśl i nie przyciągaj złych myśli - udało się ! tak myśl i tak jest. Postaraj się nie przemęczać i dużo odpoczywać
A ja niestety przed chwilą się dowiedziałam, że pracuje tylko do grudnia...
jest zmiana struktury i będą zwolnienia, no ale trudno jakoś to będzie. tylko ten kredyt na mieszkanie, ale jakoś damy radę. z drugiej strony dobrze, że dowiedziałam się kilka miesięcy wcześniej mam czas na szukanie. ale musi być dobrze, także dzisiaj po pracy siadam i biorę się za szukanie nowej pracy.Antoś IVF,Julisia natural
-
Juhu !
Super gratulacje kochana, to rzygaj ile wlezie ha ha
vertigo wrote:Chu..jowy, nie dobry
ale będzie lepiej
ja też zamierzam rzygaćchociaż nie - ja zamierzam już wrócić do pracy, bo na zwolnienie zamierzam iść na pierwszy trymestr. A jak wiadomo ja już jestem w 13 dniu ciązy
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Dzwonilam do poradni genetycznej i co? I oczywiście nadal nie ma wyników a co najgorsze pani z ktora rozmawialam nie byla w stanie nawet określić kiedy będą. Tak się na nfz robi we Wro badania genetyczne
czekam 6 miesiąc i nie wiem ile jeszcze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 09:01
-
Elaria krecha piękna;*
ja Ci gratuluje na głos
tez sie balam jak cholera i nadal sie boje! ale włąsnie mam metode malych kroczków,z glowa na ramieniu szlam po pierwsza bete,druga i trzecia.Dzis bede szla po czwarta,nie chcialam jej juz robic ale po usg ,gin mi dal takie zalecenie wiec go posłuchałąm.Ucieszylam sie z pęcherzyka a teraz czekam na serduszko .Wierze ze bedzie i wierze ze doczekasz sie swojego serduszka!
Elaria lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Lecę ogarnąć nową chałupę, posprzątać po hydrauliku trochę gruzu, żeby tynkarze mogli narobić nowego bałaganu
E nie, z tego co widziałam 2 miejsca gdzie robili, to czyściutko i w ogóle cacy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 09:04
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
JA DO WROCŁAWIA CHODZĘ DO GINEKOLOGA
M@linka wrote:Dzwonilam do poradni genetycznej i co? I oczywiście nadal nie ma wyników a co najgorsze pani z ktora rozmawialam nie byla w stanie nawet określić kiedy będą. Tak się na nfz robi we Wro badania genetyczneczekam 6 miesiąc i nie wiem ile jeszcze.
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
promyczek 39 wrote:Vertigo nie otwieram juz Twoich linków.
Dziękuję za wsparcie
Za 7 lat, jak Twoje dziecko będzie w wieku szkolnym, napiszę Ci to samo, małpo jedna
cały rok nas omijało, wszystkie dziewczynki miały na tych długich kłakach przed komunią, a nas jakoś nie łapało, ale jednak na świecie przynajmniej w kontekście wszawicy sprawiedliwość jest! potwierdzamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 09:08
Jaq ogarniaj ogarniaj,na nowym miejscu bedzie zdrowa ciàza
Elaria piękna krecha,nawet po ciemku mozna ją zobaczycStrach to normalka,bez tego juz sie nie da nie w naszym przypadku.Niech ta fasolka trzyma sie ciebie i nie puszcza przez najblizsze 8 miesiecy,trzymam kciuki
Elaria lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
mój małż gotuje ile wlezie, więc nie narzekam ale syf po gotowaniu nie miara
my też od pół roku na nowym mieszkanku swoim, pokoi dla maluszka stoi pusty, może do końca roku się coś zacznie ?
Jagna 75 wrote:Jaq ogarniaj ogarniaj,na nowym miejscu bedzie zdrowa ciàza
Elaria piękna krecha,nawet po ciemku mozna ją zobaczycStrach to normalka,bez tego juz sie nie da nie w naszym przypadku.Niech ta fasolka trzyma sie ciebie i nie puszcza przez najblizsze 8 miesiecy,trzymam kciuki
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
ostatnio jak byłam w przychodni , pielęgniarka stwierdziła, że przez Romów haha... bo 500 + u nas w mieście jest ich już milion pięcet hah... masakra...
vertigo wrote:Dziękuję za wsparcie
Za 7 lat, jak Twoje dziecko będzie w wieku szkolnym, napiszę Ci to samo, małpo jedna
cały rok nas omijało, wszystkie dziewczynki miały na tych długich kłakach przed komunią, a nas jakoś nie łapało, ale jednak na świecie przynajmniej w kontekście wszawicy sprawiedliwość jest! potwierdzam05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....