Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinko, tak niestety w większości poradni jest. Miałam szczęście że koło mnie takie szybkie terminy. Wszytko od strzała. Niestety dzieci nie przyjmują dlatego teraz jadę z synem do Kielc, jakieś 150 km, żeby szybko było. Bo w dziecięcych u nas musiałabym czekać na badanie do końca przyszłego roku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 09:14
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Zrobiłam dziś rano pepino 10 ale chyba nie udało mi się za bardzo bo zalalam go totalnie i nie ma żadnych kresek. Ani kontrolnej ani żadnej. O 10 idę na betę. Chociaż jak dziś przeanalizowalam mój wykres to nie wiem czy ta wczorajsza kreska to nie był żart losu.. Bo trochę wcześnie.. No nic beta prawdę mi powie.Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
vertigo wrote:no masz, przesłać pocztą?
za darmo oddam
cholera znowu mam pranie, prasowanie i zmienianie pościeli, a robiłam to dopiero co kilka dni temu!FabianCyprian
Tymuś
-
promyczek 39 wrote:Vertigo ,malpo jedna
bo myslalam ze tam jaks slodka kizia-mizia a tY takie cus ohydnego od rana wklejasz
ja tez mialam i zyje:)
ja też miałam jako dzieciak, a teraz na stare lata powróciły do rodzinnego domu matkę odwiedzićno nic, zaraz zdejmę turban z głowy, umyję i poczekam aż wypadną
bleeeee......
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
mi test w 27 dniu cyklu wyszedł negatyw więc myślę, że u Ciebie okej będzie)) kochana !
ruda9215 wrote:Zrobiłam dziś rano pepino 10 ale chyba nie udało mi się za bardzo bo zalalam go totalnie i nie ma żadnych kresek. Ani kontrolnej ani żadnej. O 10 idę na betę. Chociaż jak dziś przeanalizowalam mój wykres to nie wiem czy ta wczorajsza kreska to nie był żart losu.. Bo trochę wcześnie.. No nic beta prawdę mi powie.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Elaria gratuluję i rozumiem twój strach jest jak najbardziej zasady ale spokojnie na tym etapie możemy tylko.czekac ja w ramach pocieszenia powiem ze tez nie mam żadnych leków poza eutyrox na tsh bo trochę jest przy granicy i witaminy. Co mogeporsdzic ja zaraz po pozytywnym teście poszłam sprawdzić właśnie tsh i Atpo(te mam wysokie i chciałam sprawdzić) oraz progesteron. I tym do lekarza. Mój progesteron był ok wiec nie musze go uzupełniać zresztą się okażą. Trzymam kciuki.
Ja mam jutro wizytę wiec mam nadzieje ze będzie ok jak poprzednio zobaczymy co mi lekarz powie bo idę do innego na NFZ mam nadzieje ze mnie nie zdoluje...
Vertigo na szczęście nie chciał mi się link otworzyćna telefonie nie każdy mi się otwiera ale chyba nie żałuję po opisie
Kammamarra popatrz jak chcesz na moje wykresy z okresu po poronieniu wszystko było strasznie pogmatwane.Elaria lubi tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
A Ty kochana zaszłaś już w ciąze?
ja już nie kumam nic.
temperatura ok. 36.6 rano, okresu brak, ciąży też. fakens z tą małpą jedną.
no chyba,że przesunęła mi się owulka, jak u ciebie to wyglądało kochana?
Elmo13 wrote:Elaria gratuluję i rozumiem twój strach jest jak najbardziej zasady ale spokojnie na tym etapie możemy tylko.czekac ja w ramach pocieszenia powiem ze tez nie mam żadnych leków poza eutyrox na tsh bo trochę jest przy granicy i witaminy. Co mogeporsdzic ja zaraz po pozytywnym teście poszłam sprawdzić właśnie tsh i Atpo(te mam wysokie i chciałam sprawdzić) oraz progesteron. I tym do lekarza. Mój progesteron był ok wiec nie musze go uzupełniać zresztą się okażą. Trzymam kciuki.
Ja mam jutro wizytę wiec mam nadzieje ze będzie ok jak poprzednio zobaczymy co mi lekarz powie bo idę do innego na NFZ mam nadzieje ze mnie nie zdoluje...
Vertigo na szczęście nie chciał mi się link otworzyćna telefonie nie każdy mi się otwiera ale chyba nie żałuję po opisie
Kammamarra popatrz jak chcesz na moje wykresy z okresu po poronieniu wszystko było strasznie pogmatwane.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
czyli weekend udany
verka wrote:Dzien dobry.
Ja z rana bylam zrobic progesteron.
W weekend mielismy wesele, wiec nawet nie mialam kiedy wpasc, a wczoraj regenerowalam sie po nieprzespanej nocy05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
Elaria,
Ja na górze żadnych dobrych układów nie mam, ale jak przeczytałam o Twoim pierwszym teście, to pomyślałam, że każdą wyższą instancję poruszę, żeby tylko Ci się udało.
Dziś rano budziła mnie myśl o Twoim teście.
Ja pierniczę... Niech ta chwila trwa. Gratuluję! Mimo całego Twojego strachu, gratuluję! Podobnie jak Niebieskaa, od razu pomyślałam, jak to wkrótce czmychniesz ze szkołyW tej kwestii nie myśl co powiedzą inni. Myśl o sobie!
Ruda,
Czekamy na wyniki bety!!
Kciuki cross!
Asiulek,
Przykro mi, że beta poleciała w dół. Ale coś jednak drgnęło! Organizm chce!! Musi się udać za miesiąc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 21:51
Elaria, Asia87 lubią tę wiadomość
-
Kochane,
Dziękuję za troskę, że pamiętałyście i pytałyście o mnie.
Miałam totalny zachrzan od piątku. Raport, o którym pisała Jacq (ale pamięć, Kochana!). Wczoraj wyjazd służbowy do Wrocławia. Zaraz jadę do Wawy. A dziś o 16:00 do Sopotu, gdzie będę do piątku.
U mnie teoretycznie bez zmian, ale od wczoraj mam totalny kryzys. Czuję, że coś jest nie tak. Czuję. I nie daję sobie z tym rady. To uczucie potęguje fakt nagłej pustki w staniku, który ostatnio był przyciasny. Same rozumiecie... I coś wewnętrznie. Jakiś głos... Boję się.
Najbliższa wizyta planowana na wtorek za tydzień, ale chyba nie wyczekam tyle. Nie wiem co robić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 10:43
-
Annak ja pewnie pojechałabym wcześniej na usg, żeby się niepotrzebnie nie stresować - wierzę że wszystko jest ok, po co masz się zamęczać przez cały tydzień?25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy