Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie nie wiem gdzie się mam wogóle po nie udać. Najpewniej są do kupienia w necie- tylko tam mi nikt nic nie podpowie. Moja gin sugerowała zeby isc do lekarza (albo rodzinnego, albo naczyniowca), tylko nie jestesm jakoś przekonana że rodzinny będzie w stanie coś na ten temat powiedzieć.Bliźniaki są z nami :*
-
nick nieaktualnyAdelka gratuluje...swietna wiadomosc..odpoczywaj sobie kochana teraz i ciesz sie ciaza;)
Zai ja mam ogolnie ciezkosc nog iwyszly mi pajaczki, i lekarz powiedzial, ze na wzmocnienie mam brac wit c oraz jesc zupy na wywarze z miesa. Ale czy to dziala tego nie wiem ;/
A i we wtorek wieczorem bylo i prosby meza...nic nie pomaga, ale teraz znow poczulam bol brzucha, moze sierozkreci do konca weekendu -
nick nieaktualnyMichcia wrote:Alicja, w ogóle się nie przejmuj egzaminem. Na to wszystko będzie czas, a Ty masz teraz ważniejszą misję do zrealizowania.
Mój mąż mówi to samo. Przyznaje Wam racje. Teraz dzidzia jest najważniejsza i nic nie może mnie sprowokować do niepotrzebnych nerwów.Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisi@ - Tak, odpoczywam. Właśnie mąż wrócił z pracy i myślimy nad jakimś kinem, bo jeżeli chodzi o rozrywki dla mnie dozwolone to chyba tylko to nam zostało...
Kręć biodrami – koniecznie! Mówią też, żeby dużo chodzić po schodach – ponoć pomaga. Masz schody w domu?
Adelka77 – Gratulacje zdrowej córeczki!adelka77, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny! Melduje sie z domu! wypisałam sie dzis sama, poszlAm do innej lekarki i juz u niej zostanę uspokoiła mnie ze nie jest tragicznie z ta szyjka,ma 26mm i ze oczywiście mam leżeć ale mogę w domu. Za tydzień kontrola i zobaczymy jak sie sytuacja rozwija:) jestem przeszczęśliwa ze wreszcie opuściłam ten okropny szpital!
Michcia-mam nadzieje ze antybiotyk teraz juz zadziała. A co do zachowania piguł to bez komentarza,ja sie tez naoglądałam jak one sie zachowują to mi reće opadały....
Misia-jak masz schody gdzieś pod ręka to śmigam non stop-moja siostrA dzięki temu urodziła:p
Alicja-zazdroszczę ze możesz wyjsć gdzieś ja jak dzis poczułam powietrze po wyjściu to myślałam ze sie poplacże z radości;)
Trzymajcie sie wszystkie!IviQ, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak dzis nawet przeszlam sie , na 4 pietro, a!emyslalam, ze ducha wyzione..no i moje nogi sa tak slabe, ze trzesly sie jak galareta...oj stracilam kondycje. Jak dlugo stoje to tez mam wrazenie, ze mi popekaja ciekawe jak szybko wroce do formy po.
Animka dbaj o siebie i lez I delektuj sie spokojem dobrze, ze ominely Ciebie upaly...bo lezenia jak na dworze jest ponad30 stopni to dopiero katorga.
Herbatka z lisci nr 3 zaparzonaalicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny!
Moje dziecko dziś przeszło samo siebie! To pierwszy taki dzień kiedy kopniaki były CAŁY CZAS bez przerwy ;o
Zazwyczaj czuje ją mocniej jak coś zjem (w szczególności coś słodkiego), albo jak leże, a dziś… cały dzień bez przerwy - ona chyba w ogóle nie spała.
Czy to już bedzie tak zawsze?IviQ lubi tę wiadomość
-
Hahaha, Alicja, ja tych moich też nieraz cały czas czuję. I też się zastanawiam dlaczego te łobuzy nie śpią
Dziewczyny mam pytanie, pamiętam że kiedyś któraś z Was pisała, że zakupiła sobie koszule nocne do karmienia, takie te bardzo popularne, szare z jakimiś ludkami (kojarzy mi się że była ona z żyrafą ); moje pytanie dotyczy materiału, czy rzeczywiście jest to taka fajna bawełenka? Pamiętam, że kiedyś kupiłam na allegro sobie piżamę, miała być z bawełny a jest ohydnie sztuczna, a też właśnie to był ten typ (szara z z jakimiś misiowym motywem na bluzce).Bliźniaki są z nami :* -
Adelka,gratulacje!
Alicjo, studia to nie wszystko, ja mam mgr i dwie podyplomowki, a prace marna. Teraz masz wazniejsze sprawy na glowie. A potem na pewno spokojnie pozaliczasz!
Misia, i zazdroszcze, i nie zazdroszcze, bo to juz tak blisko, ale oczekiwanie sie dluzy na pewno. Kciuki niezmienne.
Dziewczyny, moj synek tez daje o sobie znac, moze dzieciaki odsapnely po upalach
Zai, robilam kiedys badanie rynku medycznego i z tego co kojarze, to takie rajstopy czy podkolanowki kupisz w sklepie medyczny, ale niektore apteki tez maja taki asortyment. Tam sie znaja i na pewno doradza. Jak w mojej dziurze sa takie dwa sklepy, to sa wszedziezai2014, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Adelka super wiesci Juz biegne po lody choc pełna jestem i nie wiem ile zmieszcze ale co tam. Kolejna zdrowa dziewczynka wow . Tak sie ciesze:))
Misi@ teściowa uciekajaca ze szpitala hehehehe fajnie:)
Alicjo nie przejmuj się egzaminem.Teraz dzidzia jest najważniejsza !!!
co do kopniakow to nie zawsze. dzieciaczki jeden dzien szaleja inne dni spia a inne tak pol na pol. Same sobie reguluja. Ile razy ja sie stresowalam ze nic nie czuje a na drugi dzien mnie skopal ile sie da heheheh
Michcia sorki polubiłam za pierwsze zdania......a nie za brak kroplówki:((( masz porypane te baby tam
Misia widze ze tesciowa nie wierzy we wlasnego syna. Pewnie wszystko robila za niego i zaklada ze sam nie potrafi....a faceci jak chca to potrafia:)))) co do kolezanki to masakra. moze myslec co chce ale w towarzystwie nie powinna tak mowic i robic. nie zdziwie sie kiedy zacznie ja zdradzac
A i pamietam by przystopowac......ale moj mi zaserwowal wczoraj gosci dzis i jutro. WS wekend rodzinny wyjazd i nie mam kiedy po komode pojechac a w pracy caly czas cos po tym tyg nieobecnosci....wiec checii sa a niestety zycie swoje....
Zai jak ja Ci zazdroszcze odpoczynku....
Fistaszek no moze byc cos z tym ułożeniem ze to dzieciaczki tak naciskaja
animlka jak bedziesz dużo leżec to szyjka Ci sie wydłuży. Zatem leż ile wlezie:)))
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
Zai ja kupiłam nawet dwie:) nie jestem taka wrażliwa na materiał ale jak dla mnei jest ok, juz byla w uzyciu w szpitalu. JAk dla mnei nie jest to 100% bawełny albo nie jest wysokiej klasy ale jest miękki i przyjemny w dotyku i mi pasuje. Za te pieniadze jest ok. Jakbym wydala 50 zł to moze bym narzekala ale tak jest za ta cene calkiem calkiem i po praniu bo juz pralam kolorki i wzorki zostały.[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
Cześć Dziewczyny!
Podczytuję cały czas i kibicuję każdej z Was
Melduję, że jestem po badaniu połówkowym i mój synek rozwija się prawidłowo. Lekarz po bardzo szczegółowym obejrzeniu nie stwierdził żadnych cech mogących świadczyć o ZD
Nie ukrywam, że nadal się trochę martwię, ale odetchnęłam trochę.
Przypomnę, że nie zdecydowałam się na dalszą diagnostykę po teście PAPPA (ryzyko T21 1:519, podwyższona bHCG ok. 3 MOM).
Trzymajcie się cieplutko!Misi@, IviQ, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysss dobre wiadomosci
IviQ ostroznie prosze
Moj wczoraj mi wyciagal nozki i mial czkawke...kocham to
Jutro pieke tort dla siostry bo w niedziele u rodzicow obchodzi ur. Takze zrobimy niespodzianke i podjedziemy. Oczywiscie spakujemy torbe do szpitala jakby cos sie ruszylo ;p
Michcia i jak tam u Was?
Alicjo ja dzis mialam sen o tym, ze znow bylam w szkole sredniej i mialam sprawdzian z matematyki, na ktory nie umialam...matko co za koszmar!
Trzymajcie sie dziewczyny -
myssss super wieści:)))))))))))))))))
Misia nooo ostrożnie. Zasypiałam dzis w pracy i marzylam zeby sie polozyc a tu kolejni goscie jeszcze jakis mecz do tego:/ a jutro wyjazd rodiznny na ktroy tez juz nie mam ochoty bo powoli ledwie sie poruszam. Wdrapanie w nocy na łozko stanowilo dla mnei problem taki ze zadyszke mialam jakbym maraton przeboegla a ja tylko sie kladlam.... a ze kilka razy wstawalam na siku to dyszalam jak parowóz....jest coraz gorzej ale damy rade;)) powoli zazdroszczę Michci lezenia w szpitalu hehhe. Misia masz juz jutro termin widze no ciekawe czy wcelujesz mógłby się synuś przestać rozciągać tylko wyphnąć by się mógł
Michcia jak tam crp i podjescie lekarzy doszli do porozumienia czy kłótnia małzeńska ...
Fistaszek a u Ciebie? nerki ok?[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek )))