Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:http://www.fotosik.pl/zdjecie/7508068feb2abed5
http://www.fotosik.pl/zdjecie/35e6f01e21c771ba
Przedstawiam ciociom swój skarb.
Antoni ma przedgłowie, ale usg nie wykazało, żadnych nieprawidłowości.
Jest kochany, śpi, je i ogląda z zaciekawieniem świat.
Pięknie się karmimi piersią...bardzo to lubi mój mały smok
Buziaki
Śliczności! -
Misia, pięęęęęęęęęękny jest wydaje się "starszy" niż 6 dni. Taki już fajny dzieciak!
IviQ, mam nadzieję, że komoda ostatecznie przełamała lody i jesteście już dogadani
Alicja, jesteś płaszczakiem Ciekawe, czy na koniec chociaż trochę Ci brzuch wyskoczy ja dziś odkryłam, że mieszczę się w spodnie sprzed ciąży i nawet zapinam jest pod brzuchem (bo bardzo niskie), a trzy miesiące temu miałam z tym problem
Co do ubranek, to ja akurat dziś się tym zajęłam i teraz padam z nóg. Posegregowałam rozmiarami i rodzajami. I powkładałam sobie to do takich organizerów z Ikea. Widać wszystko od razu. Zobaczymy czy się sprawdzi.
Na zdjęciu akurat rozm. 50 i 56. Osobno body, pajace i spodnie. Innych ciuchów w tych rozmiarach w sumie nie mam http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2dacfeb8767.jpgIviQ lubi tę wiadomość
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualny
-
Misia tak się cieszę))
Michcia super pomysł z tą segregaja w tych pojjemniczkach bop u mnie wszystko się porozwala jak zacznę cokolwiek wyciągać. Musze je zakupić)
Alicjo super brzusio:))
znikam spać. Jutro rano na krew i mocz lecę
A Michcia tak komoda przełąmała sprawę[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
Maluszek jest cudowny :*
No to się dziewczynki postaralyscie z tymi porządkami, bardzo pięknie to wygląda. Oby tak było zawsze
Alicja, Tobie się chyba suwaczek popsuł. To niemożliwe że masz taki malutki brzusio w 29 tygodniu. Matko, gdybyś stanęła obok mnie to nie byłoby cię widać zza moich bliźniakówBliźniaki są z nami :* -
Alicja, wszystkie nieprzyjemnosci ciążowe masz zrekompensowane wygladem, taki gift od losu. Wygladasz super! Zza mojego brzucha tez by Cie nie było widac, chociaz przytylam dotad tylko 4 kg.
Z telefonu nie moge obejrzec Antosia, link mi sie nie otwiera,buuuuu!
Ivi, sok tak bardzo a propos gapiostwa w ciazy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fistaszku, spokojnie! Z tego co wiem, szew zakłada się w znieczuleniu ogólnym, czyli nie będzie źle.
A powiedzieli Ci dlaczego nie krążek?
W sumie jak ja miałam pessar zakładany, to dzień po mnie koleżanka z sali z bliźniakami również miała założony (był to wtorek) i w nocy z soboty na niedzielę wróciła, bo wody jej odeszły, a szyjki prawie podobno nie było. Więc może ma to związek z ciążą bliźniaczą? I dlatego w Twoim przypadku lepiej szew niż pessar?
Nic się nie martw, to wszystko naprawdę jest do przeżycia i będzie dobrze, zobaczysz! Szyjka jest długa, a skoro miękka, to muszą ją uchronić przed rozwarciem. Twoja ciąża i tak nie potrwa 40 tygodni, tak z założenia się patrzy na ciąże mnogie, także wytrzymacie w trójpakuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 19:45
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA