Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Wiecie niesamowite jest to że wszystkie jesteście już po półmetku, a połowa na ostatniej prostej. Nie wspominając o Misi, która ma już Antosia w domku.
Jak mi się uda zajść w ciążę to będziecie tu ze mną, co? Wtedy będziecie już doświadczone i wszystko wiedzące i będziecie prowadzić mnie za rączkę
Tak to dobry plan
Michcia trzymam kciuki strasznie mocno zresztą wiesz
IviQ, Misi@ dobrze pisze. Nie denerwuj się
Misi@ śliczny ten twój Antoś
Fistaszek za ciebie tez jutro mocno trzymam kciuki!! Lekarze napewno wiedza co robią!
Karmienie powiadacie.. hmm .. no tez sobie tego nie wyobrażam. Ale u mnie to jakby inna historiaMisi@ lubi tę wiadomość
-
Kaśku no my cały czas czekamy aż wrócisz do nas w dwupaku.Nie wyobrażam sobie inaczej. I jak znam życie Michcia zawsze będize miała złota radę ))
Misia jaki śliczny i jak słodko śpi ochKaśku lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
nick nieaktualnyMichcia wrote:IviQ, no to jak lekarz ze szpitala powiedział, że jest ok, to faktycznie czas się uspokoić rzeczywiście 100 gramów w tydzień to nie tak źle, zwłaszcza, że trzeba mieć na uwadze błąd pomiaru, to jest czysto orientacyjne przecież. Zwłaszcza, że na innym sprzęcie.
Alicja, mam się zgłosić rano, ok. 7mej. Ale już od mojej lekarki wiem, że oprócz mnie jest jeszcze jedna pani do planowanej cesarki, a ponieważ ona ma cukrzycę ciążową, a mnie na ten moment nic nie dolega, to ona raczej będzie pierwsza. A może się zdarzyć i tak, że jeszcze jakieś inne zabiegi im wyskoczą i tak naprawdę mogę być cięta i po południu... Także się na żadną godzinę nie nastawiam. Najwcześniej o 9, bo wtedy ruszają z operacjami. A najpóźniej to nie wiadomo kiedy Wolałabym oczywiście od razu o 9, bo będę się przecież denerwować, ale jakoś przeżyję. Chyba
I pewnie nie możesz już od 18:00 nic jeść? Pamiętam jak dziewczyny w szpitalu tak miały.
Wszystko w domu dopięte na ostatni guzik? Torba spakowana? Mąż będzie przy Tobie?
Rany kiedy to minęło.. Dopiero co lądowałaś w szpitalu ze skurczami a tu już jutro dzidzia będzie z Tobą.
To samo ja… Dopiero co robiłam Nifty, a dziś już zaczęłam 30 tydzień. Szok!Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KAsku dobrze ze Ciebie nie wywiało
Michcia no kurcze bedziemy czekać z niecierpliwościa na wiesci
Pati dasz radę z krzywą ja dałam to też dasz. Wez cytrynę jest lepsze
Alicjo dziękuję
no czas szybko leci. ja tez jeszcze miesiac i juz..... a dopiero co sie o ciazy dowiedziałam..... ale zaczynam sie bac. Kompletnie nie wiem co z czym itd...Kaśku, alicja_ lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
nick nieaktualnyMichcia Powodzenia
Pati powodzenia ją też się balam a okazałossię, że nawet mi smakowako a nie mogłam dodać cytryny, ale podobno jest w aptekach glukoza o smaku cytrynowym.
Iviq ją też się balam a wczoraj jak usypialam małego to się poplakalam bo pomyslalam, że ob dorośnie, a ją kocham go przytulac całować i patrzeć na niego...wiem głupie to strasznie ;(
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 06:45
Kaśku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Michcia trzymamy kciuki i czekamy na wiesci:)
Pati powodzenia z glukozą!!!
Fistaszek jesli dzis ten szew to rwnie trzymam kciuki. Daj znac po.
Misia ja mysle ze to nie jest glupie tylko normalne....Misi@ lubi tę wiadomość
[/link]
Wypilam to swinstwo! Pani byla tak mila, ze dala mi swoja cytryne. Kochana, nie? Bylo okropne, ale lepsze niz sie spodziewalam. Teraz siedze i czekam, moze nie zasne, bo warunki do spania malo komfortowe, twarde siedzenia
Trzymajcie sie, dziewczyny!IviQ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati w sumie jak dotarlam do domu po tej glukozie to spalam chyba dwie godziny.
Jestem strasznie zmęczona a nie mogę spać. Wiem, że powinnam bo od kilku dni kręci mi się w głowie i jestem b. Slaba. W nocy się niewiele bo karmie 3-4 razy.a w dzień jakoś nie mam kiedy. Ciągle mamy gości, albo coś robię...muszę się wziąć za siebie i zmusić się też do picia bo znów od puscilam...ide spróbować się położyć. -
Dziewczyny, 2850 gramów, 53 cm, 10 pkt wydaje się fajna
alicja_, Pati78, aaaa09, Misi@, Suerte, IviQ, annak, Kaśku, Blondik lubią tę wiadomość
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Pati w sumie jak dotarlam do domu po tej glukozie to spalam chyba dwie godziny.
Jestem strasznie zmęczona a nie mogę spać. Wiem, że powinnam bo od kilku dni kręci mi się w głowie i jestem b. Slaba. W nocy się niewiele bo karmie 3-4 razy.a w dzień jakoś nie mam kiedy. Ciągle mamy gości, albo coś robię...muszę się wziąć za siebie i zmusić się też do picia bo znów od puscilam...ide spróbować się położyć.
Czyli niestety jest prawda w tym że trzeba sie wyspać przed porodem bo potem się nie da.... No ale dasz radę wszystkie damy:)))[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek )))