X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
Odpowiedz

Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.

Oceń ten wątek:
  • zai2014 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domu czekamy z Tobą-tutaj nikt nie jest sam :)

Misi@ lubi tę wiadomość

Bliźniaki są z nami :*
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    a Ty skąd? ja Elbląg :D
    Bydgoszcz

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi trzymamy kciuki i czekamy również z niecierpliwością na wieści !

• IviQ Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi tez mialam hustawke nastrojow cxekajac na wyniki. Teraz wsztstkie czekasmy na Twoje.

Pati bsuper wiesci:-)

Misia super wygkadacie. Ja zdecydowalam sie na nosidelko ale jeszcze nie uzywalam.

NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iviq nosidełko tylko i wyłacznie dla siedzących samodzielnie dzieci. Możesz zepsuc mu kregosłup. Niesety producenci pisza to co my chcemy uisłyszeć :(

• IviQ Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zai..mialam to samo. Leze w szpitalu i wiem juz ze wyjde w 2ale kompletnie czulam sie nie przygotowana...
    A na 2... Rozmawiaslam z mama jak to jest w koncu wychowala blizniaki-mowila ze najtrudniejse bylo opsnowac ksrmienie 2jednoczesnie piersia. Bo osobno noe mialo sensu
    Fistaszku no super xe szew pomogl zelasszcza ze pasmietasm jaka bylas nim poodenerwowana

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze wiecie tak sobie dzis poczytałam dziewczyny, które są w ciąży i tak mi tęskno za tym stanem :(

IviQ lubi tę wiadomość

• zai2014 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no z tym karmieniem to będą jaja :) Będę musiała nauczyć się tej sztuki karmienia obu naraz bo w innym wypadku moja mleczarnia będzie bez przerwy na widoku :)

Misi@, IviQ lubią tę wiadomość

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Kurcze wiecie tak sobie dzis poczytałam dziewczyny, które są w ciąży i tak mi tęskno za tym stanem :(
    ja też tęskniłam praktycznie od razu po porodzie i pewnie gdyby nie cesarka to szybciej byśmy się postarali o rodzeństwo dla Młodego ;)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Pati78 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi, nieustannie trzymam kciuki, juz blizej niz dalej!

dqprj44jo5rhodwq.png
  • Fistaszek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zai trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno :-)
    Ja powoli zaczynam myslec o dwojce dzieciakow i czuc sie niepewnie. Chlopaki powinni dotrzymac do 7.01 wtedy byloby optymalnie, ale zobaczymy jak bedzie

zai2014 lubi tę wiadomość

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
  • zai2014 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również za Was trzymam :) mam nadzieję że chłopaki będą grzeczne i jak najdłużej zostaną u mamusi w brzusiu

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:)
    A ja nadaje ze szpitala.
    Odszedł mi dziś czop śluzowy z krwią, a w nocy poleciało trochę wód.
    Czekamy na rozwój akcji. Skurczy brak.

• zai2014 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany,rany Alicjo trzymamy kciuki. Trzymaj się tam i bądź dzielna :)

alicja_ lubi tę wiadomość

• Pati78 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uooo, Alicja, trzymaj sie i powiedz Sarce, zeby jeszcze poczekala. Mowie to ja, urodzona 2 listopada (dobrze, ze nie 1., ale i tak beznadzieja ;-)

dqprj44jo5rhodwq.png
  • Domi82 Przyjaciółka

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja, trzymaj sie! A ja trzymam mocno kciuki!

Pati78- w takim razie najlepsze życzenia z okazji jutrzejszych urodzin!

Piszę na forum ginekologicznym z dziewczyną o przypadku taki jak mój o kości nosowej, a jakaś mama nas skrytykowała, ze sie nakręcamy i jesteśmy paranoiczkami. Jasne, bo piszemy o tym z nudów, wymyślamy sobie problem, a amniopunkcja to była nasza fanaberia.... I lubimy się zamartwiać ot tak.

Przecież każde odchylenie od normy wymaga dalszej diagnostyki, czemu tam tak sie licytują która ma większy problem, zamiast sie wspierać i rozumieć tak jak tu...

No nic, pozdrawiam Was. I czekam dalej...

oar8vfxmmnw6im3i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati78 w takim razie wszystkiego najlepszego!!! :)

Melduje, że skurczy brak. Akcja ucichła.
    Dziewczyny które rodziły - a wy jak miałyście z czopem? Ile po odejściu zaczął się poród?

IviQ lubi tę wiadomość

• Pati78 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja, nie pamietam, skad to wiem, czy gdzies czytalam, czy to polozna mowila w szkole rodzenia, ale ze z czopem to nie ma reguly i nawet wiecej niz dwa tygodnie przed porodem sie zdarza. Zostawia Cie w szpitalu? Towarzystwo masz znosne?

Domi, niestety na innych forach jest taki pojazd i hejt, ze lepiej uciekac. Albo obrywasz za swiatopoglad, obawy, odwage wyrazania uczuc, za wszystko. A to nie jest sytuacja, kiedy dodatkowe nerwy beda potrzebne.Wiej stamtad.

Dziekuje za zyczenia. Grzeczna Sara, slucha cioci :-)

dqprj44jo5rhodwq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostawili mnie niestety. Jak akcja się nie rozkręci to za 2-3 mnie puszczą. No chyba, że się coś zacznie.. Zobaczymy.
    Narazie jestem sama w pokoju więc uffff :)

• Pati78 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alu, obys nie dostala towarzyszki z kroliczkiem playboya na ramieniu jak ja :-D Wolalabys juz urodzic?

dqprj44jo5rhodwq.png
‹‹ 136 137 138 139 140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ