Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Domi tez mialam hustawke nastrojow cxekajac na wyniki. Teraz wsztstkie czekasmy na Twoje.
Pati bsuper wiesci:-)
Misia super wygkadacie. Ja zdecydowalam sie na nosidelko ale jeszcze nie uzywalam.
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
nick nieaktualny
-
Zai..mialam to samo. Leze w szpitalu i wiem juz ze wyjde w 2ale kompletnie czulam sie nie przygotowana...
A na 2... Rozmawiaslam z mama jak to jest w koncu wychowala blizniaki-mowila ze najtrudniejse bylo opsnowac ksrmienie 2jednoczesnie piersia. Bo osobno noe mialo sensu
Fistaszku no super xe szew pomogl zelasszcza ze pasmietasm jaka bylas nim poodenerwowana[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Kurcze wiecie tak sobie dzis poczytałam dziewczyny, które są w ciąży i tak mi tęskno za tym stanem
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualny
-
Alicja, trzymaj sie! A ja trzymam mocno kciuki!
Pati78- w takim razie najlepsze życzenia z okazji jutrzejszych urodzin!
Piszę na forum ginekologicznym z dziewczyną o przypadku taki jak mój o kości nosowej, a jakaś mama nas skrytykowała, ze sie nakręcamy i jesteśmy paranoiczkami. Jasne, bo piszemy o tym z nudów, wymyślamy sobie problem, a amniopunkcja to była nasza fanaberia.... I lubimy się zamartwiać ot tak.
Przecież każde odchylenie od normy wymaga dalszej diagnostyki, czemu tam tak sie licytują która ma większy problem, zamiast sie wspierać i rozumieć tak jak tu...
No nic, pozdrawiam Was. I czekam dalej... -
nick nieaktualny
-
Alicja, nie pamietam, skad to wiem, czy gdzies czytalam, czy to polozna mowila w szkole rodzenia, ale ze z czopem to nie ma reguly i nawet wiecej niz dwa tygodnie przed porodem sie zdarza. Zostawia Cie w szpitalu? Towarzystwo masz znosne?
Domi, niestety na innych forach jest taki pojazd i hejt, ze lepiej uciekac. Albo obrywasz za swiatopoglad, obawy, odwage wyrazania uczuc, za wszystko. A to nie jest sytuacja, kiedy dodatkowe nerwy beda potrzebne.Wiej stamtad.
Dziekuje za zyczenia. Grzeczna Sara, slucha cioci -
nick nieaktualny