X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
Odpowiedz

Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.

Oceń ten wątek:
  • zai2014 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domu czekamy z Tobą-tutaj nikt nie jest sam :)

Misi@ lubi tę wiadomość

Bliźniaki są z nami :*
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    a Ty skąd? ja Elbląg :D
    Bydgoszcz

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi trzymamy kciuki i czekamy również z niecierpliwością na wieści !

• IviQ Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi tez mialam hustawke nastrojow cxekajac na wyniki. Teraz wsztstkie czekasmy na Twoje.

Pati bsuper wiesci:-)

Misia super wygkadacie. Ja zdecydowalam sie na nosidelko ale jeszcze nie uzywalam.

NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iviq nosidełko tylko i wyłacznie dla siedzących samodzielnie dzieci. Możesz zepsuc mu kregosłup. Niesety producenci pisza to co my chcemy uisłyszeć :(

• IviQ Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zai..mialam to samo. Leze w szpitalu i wiem juz ze wyjde w 2ale kompletnie czulam sie nie przygotowana...
    A na 2... Rozmawiaslam z mama jak to jest w koncu wychowala blizniaki-mowila ze najtrudniejse bylo opsnowac ksrmienie 2jednoczesnie piersia. Bo osobno noe mialo sensu
    Fistaszku no super xe szew pomogl zelasszcza ze pasmietasm jaka bylas nim poodenerwowana

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze wiecie tak sobie dzis poczytałam dziewczyny, które są w ciąży i tak mi tęskno za tym stanem :(

IviQ lubi tę wiadomość

• zai2014 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no z tym karmieniem to będą jaja :) Będę musiała nauczyć się tej sztuki karmienia obu naraz bo w innym wypadku moja mleczarnia będzie bez przerwy na widoku :)

Misi@, IviQ lubią tę wiadomość

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Kurcze wiecie tak sobie dzis poczytałam dziewczyny, które są w ciąży i tak mi tęskno za tym stanem :(
    ja też tęskniłam praktycznie od razu po porodzie i pewnie gdyby nie cesarka to szybciej byśmy się postarali o rodzeństwo dla Młodego ;)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Pati78 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi, nieustannie trzymam kciuki, juz blizej niz dalej!

dqprj44jo5rhodwq.png
  • Fistaszek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zai trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno :-)
    Ja powoli zaczynam myslec o dwojce dzieciakow i czuc sie niepewnie. Chlopaki powinni dotrzymac do 7.01 wtedy byloby optymalnie, ale zobaczymy jak bedzie

zai2014 lubi tę wiadomość

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
  • zai2014 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również za Was trzymam :) mam nadzieję że chłopaki będą grzeczne i jak najdłużej zostaną u mamusi w brzusiu

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:)
    A ja nadaje ze szpitala.
    Odszedł mi dziś czop śluzowy z krwią, a w nocy poleciało trochę wód.
    Czekamy na rozwój akcji. Skurczy brak.

• zai2014 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany,rany Alicjo trzymamy kciuki. Trzymaj się tam i bądź dzielna :)

alicja_ lubi tę wiadomość

• Pati78 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uooo, Alicja, trzymaj sie i powiedz Sarce, zeby jeszcze poczekala. Mowie to ja, urodzona 2 listopada (dobrze, ze nie 1., ale i tak beznadzieja ;-)

dqprj44jo5rhodwq.png
  • Domi82 Przyjaciółka

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja, trzymaj sie! A ja trzymam mocno kciuki!

Pati78- w takim razie najlepsze życzenia z okazji jutrzejszych urodzin!

Piszę na forum ginekologicznym z dziewczyną o przypadku taki jak mój o kości nosowej, a jakaś mama nas skrytykowała, ze sie nakręcamy i jesteśmy paranoiczkami. Jasne, bo piszemy o tym z nudów, wymyślamy sobie problem, a amniopunkcja to była nasza fanaberia.... I lubimy się zamartwiać ot tak.

Przecież każde odchylenie od normy wymaga dalszej diagnostyki, czemu tam tak sie licytują która ma większy problem, zamiast sie wspierać i rozumieć tak jak tu...

No nic, pozdrawiam Was. I czekam dalej...

oar8vfxmmnw6im3i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati78 w takim razie wszystkiego najlepszego!!! :)

Melduje, że skurczy brak. Akcja ucichła.
    Dziewczyny które rodziły - a wy jak miałyście z czopem? Ile po odejściu zaczął się poród?

IviQ lubi tę wiadomość

• Pati78 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja, nie pamietam, skad to wiem, czy gdzies czytalam, czy to polozna mowila w szkole rodzenia, ale ze z czopem to nie ma reguly i nawet wiecej niz dwa tygodnie przed porodem sie zdarza. Zostawia Cie w szpitalu? Towarzystwo masz znosne?

Domi, niestety na innych forach jest taki pojazd i hejt, ze lepiej uciekac. Albo obrywasz za swiatopoglad, obawy, odwage wyrazania uczuc, za wszystko. A to nie jest sytuacja, kiedy dodatkowe nerwy beda potrzebne.Wiej stamtad.

Dziekuje za zyczenia. Grzeczna Sara, slucha cioci :-)

dqprj44jo5rhodwq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostawili mnie niestety. Jak akcja się nie rozkręci to za 2-3 mnie puszczą. No chyba, że się coś zacznie.. Zobaczymy.
    Narazie jestem sama w pokoju więc uffff :)

• Pati78 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alu, obys nie dostala towarzyszki z kroliczkiem playboya na ramieniu jak ja :-D Wolalabys juz urodzic?

dqprj44jo5rhodwq.png
‹‹ 136 137 138 139 140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ