Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Myss super chłopak!!!
a to moj Tygrysek:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffc0f3d58e0d.jpgMalwinaa, izulala, Pati78, Agness27, Szotka, Misi@, Kaśku, hopee lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
nick nieaktualny
-
Pytanie techniczne: czy do amnio trzeba być na czczo? I czy musze np. pić dziś dużo wody albo coś podobnego? Nie spytałam i tez nikt mi nic nie powiedział a teraz główkuje. Do tego wszystkiego złapał mnie przeziebienie: katar i ból gardła, mam nadzieje, ze z tego powodu nie odesla mnie jutro z kwitkiem... Dzięki za odp.Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
nick nieaktualny
-
Dunda ja nie miałam takich zaleceń.ja miałam o 15 i tylko w toalecie bylam siusiu. Jezeli Ci odwolaja to tylko z powodu złego ulozenia dziecka .mi jak robila to postukala sonda q brzuch by malec sie odsunal i potem siedział spokojnie.Wiadomo nerwy są ale trzeba nieruchomo leżeć gdy robi zabieg.Bedzie dobrze:)
A przeziębienie mogli Cie złapać ze stresu przed jutro..
U mnie im bliżej wyniku to tez mam coraz większego stresaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 10:29
-
U mnie tez nie bylo zadnych wskazan przed, zadnej diety itp., tez mialam na 15:00 i do tego jechalam 300km na badanie. Woda wskazana po, bo odbudowuje wody plodowe. Po pobraniu mialam lezec dwa dni ze wstawaniem tylko do toalety, nie podnosic rak do gory, nie dzwigac, zazywac magnez i nospe do tygodnia po. Tydzien po kontrolne usg u mojej lekarki. Dziesiatego dnia po amnio bylam na weselu i wg lekarza nie bylo przeciwskazan (choc wszystko w glowie siedzialo i malo sie bawilam).
-
Dzięki za wyczerpujące informacje. Ja jutro już na 8 mam się wstawić ale powiedzieli, ze cały dzień zejdzie i mam mieć ksero grupy krwi, ostatnie usg i wyniki harmony i skierowanie. Sądzę, że to przeziębienie to wlasnie ze stresu bo ja nigdy nie chorowałam.
Tak na marginesie, wczoraj dla relaksu poszliśmy do kina na "Planetę singli" jak na polski film polecam jak ktoś lubi takie klimaty romantyczneAgness27 lubi tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
nick nieaktualny
-
Dunda- tak jak piszą Dziewczyny nie trzeba być na czczo, mnie tylko powiedzieli, żeby raczej nie jeść słodkiego przed żeby maluch za bardzo nie dokazywał. Choć w sumie sam się odsuwał od igły- lekarz mówił że to intuicyjnie tak mają dzieciaczki.
Po amnio miałam jak najszybciej wziąć 2 nospy więc może zabierz ze sobą, no i potem cały dzień odpoczywać i dużo pić.
Trzymam mocno kciuki! -
A my dziś byliśmy z młodym pierwszy raz na basenie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/251272758f86.jpg
co do amnio nie pomogę, bo nie robiłam, ale mysleze dziewczyny wyczerpaly tematPati78, Misi@, Szotka, hopee lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny