Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
IviQ, mały pływak rządzi!
Alicja, pamiętaj, że inne są normy przyrostu dzieci karmionych mm, a inne kp. Tylko Antoś od Misi ma to gdzieś i rośnie jak na drożdżach Olka ciągle nie może przekroczyć 6 kg.Misi@, IviQ, Agness27 lubią tę wiadomość
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualny
-
Siema, pozdrawia w pozytywnym nastroju juz z kanapy. Troszkę mnie sporadycznie coś pociągnie w dole brzucha ale tym się nie przejmuje. Panie pielęgniarki mnie zagadywaly i nawet się nie zorientowałam kiedy wkluto igłę. Trochę dr musiał tam pogmerac ale faktycznie dało się znieść. Ogólnie dla wszystkich dziwne było to, że wyszło ryzyko T18 praktycznie tylko przy fali zwrotnej i mam być dobrej myśli. Najgorsze było wypełnianie tych papierów...
Mam wykupionego Fisha i do końca tyg będę już coś wiedzieć ale cały czas dr powtarzał, że to są wyniki orientacyjne. I trzeba czekać najlepiej 17 dni. Dzięki Dziewczyny i prośba o dalsze trzymanie kciukow za wszystkie czekające na wyniki.Agness27, izulala, alicja_, Szotka, Bobitta, Kaśku, Pati78, Misi@, jusella, Agsha, _analiza, IviQ, hopee lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Marianna777 wrote:Ciesze się że już jesteście po, i że Twój nastrój jest lepszy, pozostaje czekać i trzymać kciuki. Twój wynik chyba większość zaskoczył, może coś pomylili przez to drugie pobranie. Trzymaj się ciepło.
Marianna jak tam wiesz cos o swoich wynikach nifty??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDunda trxymam kciuki. Łez teraz i odpoczywają dużo. Ja miałam amino 30.04 i przez weekend majowy lezalam w łóżku. Mąż mnie przekupił. Powiedział, że jak leże to mam sobie robic w tym czasie zakupy przez ney...no i zaszalalam.
A ją nie wiem cY iść jutro z małym na basen. Mamy wykupiony semestr, ale w czwartek ma szczepienia a od cAsu do cAsu kaszle...chyba sobie jednak darujemy w tym tygodniu.
Ps ją upieklam dziś babkę weganski i pół już zjadlam ;p -
Agness27 wrote:Marianna jak tam wiesz cos o swoich wynikach nifty??[/QUOTE
Powiedzieli, że wyniki mogą być w piątek, nawet nie zakładam, że będą szybciej - oby nie dopiero po weekendzie. Póki co meczą mnie koszmary nocne ale staram się walczyć ze złymi myślami. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! Mam coraz większe nadzieje, ze będzie mi tak samo dane cieszenie się każda chwila naszego synka jak Wam.
Wyobraźcie sobie, że już wczoraj dostałam telefon z labu (czyli po 1 dniu od amnio), że RapidFish ma wynik prawidłowy. Dziś uwierzyła w to bardziej jak M odebrał wynik. Ale mam w tyle głowy, że ostateczne wyniki rozwieja nasze wątpliwości prawie do końca. Bo zawsze zostanie mi w głowie ten pierwiastek niepewności i brak odpowiedzi na to dlaczego Harmony wyszło jak wyszło. Pozostaje czekać dalej, 3mac kciuki i się modlić.
Co do powikłań po amnio, nie potrzebowałam ratować się nospa ani nie brałam magnezu. Jestem mega antytabletkowa. Wczoraj faktycznie sporadycznie na zmianę ciągnęło mnie podbrzusze i kulo w miejscu wklucia. Ale bardzo leciutko. Żadnego krwawienia ani saczenia. Dziś dwa razy zakulo w miejscu wklucia ale tylko jak siedzę, czyli pewnie coś tam uciska bo rana się goi. Dziś umawiamy się na wizytę kontrolna. Mam nadzieje, ze najgorszy czas za mną ale zamierzam dalej się oszczędzać
Myślę o Was czekających na wyniki i 3mam kciuki i się modlę. Bo nic innego nam nie zostało. Miłego dnia._analiza, Agness27, Marianna777, Misi@, Szotka, jusella, alicja_, IviQ, hopee lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Dunda to bardzo szybko dostałaś wynik i zyczę Ci żebyś taki miała do samego końca:)
A kiedy masz miec całosciowy wynik amnio??
no i patrze że mamy prawie taki sam termin ciaży:) A na kiedy masz termin bo ja 16 lipiec:)
mi moze sie w piatek uda dowiedziec co i jak z wynikiem ale bardzo sie boje wykonac tel ale musze..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 10:04
wisienka lubi tę wiadomość