Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cos Wam opowiem, jak sie wygadam, to moze mi ulzy.
Wczoraj mialam okropny wieczor. Kuba ma wysypke od kilku dni, wczoraj popoludniu sie rozprzestrzenila na tulow i na klatce piersiowej byla zaogniona. O 17:57 dzwonilam do przychodni czynnej do 18:00 blagac lekarza, zeby zaczekal. Biegiem zebralismy siebie i dziecko, wchodzimy do windy, a tu sasiad wychodzi od siebie z mieszkania i wola:tez jade! No okej, trzymamy drzwi. Ale ja patrze katem oka, ze on nawet nieubrany jeszcze, wiec gzecznie do niego, ze bardzo sie spieszymy z dzieckiem do lekarza. On na to, ze on sie tez spieszy, ale dalej stoi u siebe w mieszkaniu. Ja znow, ze przepraszam, ale jedziemy. A ten wrzasnal: to spierrrr....
Ja sie az poryczalam. Facet starszy od moich rodzicow, znam go od urodzenia prawie, wielki katolik ze sztandarami maryjnymi, a o winde robi afere, gdy w gre chodzi zdrowie dziecka.
Lekarz nic nie przepisal na te wysypke poki co, mamy kapac w emolientach i w czwartek sie pokazac. Takze niby ok, a emocje mam wielkie przez debila z naprzeciwka. -
nick nieaktualnyO matko pati co za palant...moj pewnie po powrocie chcialby z nim pogadac, a ja bym umierala ze strachu...rozumiem Cie!
Dziecko wazniejsze.
A uzywalas jakiegos nowego proszku do prania,albo zjadlas cos nowego?
Ostatnio wyczytalam, ze uczulenie czasem nie wychodzi od razu, ale moze np pojawic sie kolo 3 miesiaca ;/
Mam nadzieje, ze nie swedzi malego.
Zdrowka! I nie przejmuj sie sasiadem, choc wiem, ze to nie jest to latwe, bo ja jestem typem, ktory wszystkim sieprzejmuje, a najbardziej relacjami z ludzmi. Jednak z debilami nie ma co rozmawiac i tak nie zrozumieja o co chodzi!Agness27, Pati78 lubią tę wiadomość
-
Dunda, to świetna wiadomość Dalej trzymam kciuki i żeby całościowe wyniki były równie szybko i równie dobre. Agness27, nic się nie bój tylko dzwoń - z drugiej strony słuchawki możesz usłyszeć tylko dwie wiadomości - wyniki są dobre albo dobre wyniki będą po weekendzie
Misi@, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati ale natrafiłaś na gbura!!.Głowa do góry i nie warto sie przejmowac takimi "moherami" jak to moj maz powiada chociasz wiadomo czasami jest ciezko.
ja ostatnio tez zauwazyłam ze coraz wiecej chamstwa sie szerzy i niestety najbardziej widac to u dzieci.ja sie nieraz tez pod blokiem nasłucham jak dzieci ok 7-8 lat albo i mniejsze tak klną i gorzej niz dorośli.
Pamietaj zdrowie dziecka jest najwazniejsze .a na drugi raz jedzie winnda i nie zatrzymujcie sie
-
Agness27 wrote:Dunda to bardzo szybko dostałaś wynik i zyczę Ci żebyś taki miała do samego końca:)
A kiedy masz miec całosciowy wynik amnio??
no i patrze że mamy prawie taki sam termin ciaży:) A na kiedy masz termin bo ja 16 lipiec:)
mi moze sie w piatek uda dowiedziec co i jak z wynikiem ale bardzo sie boje wykonac tel ale musze..
Bardzo niemiłe kobiety w rejestracji powiedziały: Proszę dzwonić najwcześniej za 17dni. Czyli wychodzi wg obliczeń mojego M 1go marca. Ogólnie napisze gdzie to miało miejsce bo co mi tam, lepiej sie nastawic - IMiD Poradnia Genetyki. Dramat. Te baby nie powinny tam pracować...siedzi 20kobiet w poczekalni z sercem w gardle a one zero wyczucia i jeszcze się dra i wprowadzają zamieszanie co do kolejki. I teksty "te co nie ukończyły 15go tygodnia niech nie licza dziś na amniopunkcje". Co innego izba przyjec (gdzie mialam amnio) i laboratorium (babeczki trochę nieogarniete) ale jak widać szybkie i pewnie wyniki amnio tez są wcześniej tylko te wstrętne babsztyle w rejestracji to przetrzymuja. Dlatego będę dzwonić wczęściej, po złości a co
Dlatego Agness dzwon, dzwon do skutku i w razie co miej w poważaniu komentarze kogoś kto nigdy przez to nie przechodził.
Ja się trzymam terminu z pierwszej wizyty i jest to 18 lipiec ale co wizytę mi się to waha...Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Dunda super wieści !! Agness27 trzymam kciuki tez będzie dobrze! !!
Agness27 lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Pati78 mnie to nie dziwi... przykro mi to napisać ale ostatnio sama ryczałam jak wół jak się dowiedziałam jednej rzeczy... a mianowicie.
Jak byłam na pierwszym roku dorabiałam jako niania u bardzo katolickiej rodziny, w której mąż zrezygnował z seminarium by założyć robdzinę bo poczół takie powołanie... Co niedzielę i święta do kościoła, modlitwa rodzinna rano przed wyjściem do pracy. Po czasie rodzina im się powiększyła. Trójka dzieci, a mąż wielki katolik z powołaniem do załorzenia rodziny, właśnie ich zostawił...
Dla mnie DRAMAT!!! Zwłaszcza, że równe 9 miesięcy widziałam jak żyją, dzień w dzień i trochę zdążyłam ich poznać...Bobitta
-
nick nieaktualny