Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Jak amnio i Ruda to tylko Cnota chyba robi
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
nick nieaktualny
-
Szotka wrote:Dziewczyny! Gratuluje dobrych wyników : )))
Agnes, daj znać, czy dzwoniłaś! Dunda dzisiaj cochoty czekaik fisha?
Ja po amnio miałam posiedzieć pod gabinetem 15 minut, ale siedziałam pol h, bo mdlałam na siedząco - pewnie ze stresu. Potem hyc z mężem do domu autem - na szczęście jakieś 15 minut mamy do szpitala i leżakowanie.
Misi@ współczuje strasznie z tym jedzeniem jak czytam, co możesz jeść, to moja cukrzycowa dieta to pikus, a tak stękalam
Izulala dawno Cię nie było, tzn. nie odzywałaś sie i tak sie zastanawiałam, co knujesz pisz, co masz za dola, tylko nie wkręcaj sobie, ze masz złe wyniki!!! W poniedziałek wizyta - ciesz się dziewczyno, zobaczysz pewnie swojego Szkraba ja tez wizytuję w poniedziałek i się doczekać nie moge, choc boje sie o szyjkę (nie wiem do tego jak moje przeziębienie i kaszel - czy nie krzywdzą szyjki ) ale dobrze, że juz tak blisko do poniedziałku!
Jupi! Zaczynam dziś 31 tc
no ja właśnie dzisiaj sobie wstalam z dziwnymi wkretami ze wszystkie dziewczyny które robiły nifty mialy wynik 1:mln a ja tylko 1:170tys... jakoś mnie wzięło ze mogli sie pomylić ze tak malo... jakiegoś dolka mam.
w sr bylam u swojego gin wszystko pomierzył i wszystko ok;) machal nóżkami i raczkami sle Buzki nie mial ochoty pokazywac;) za to klejnoty o tak
co do szyjki ma 33mm cxyli dłuższa niz ostatnio...twarda zamknięta i ze super. lozysko na szczęście nie przodujace na przedniej ścianie. serduszko bilo 149/min i wazyl 411g.
naczytalam sie jakiegoś wpisu ze byl przypadek w Polsce ze nifty u kogos bylo ok a dziecko urodziło sie chore i usg na to nie wskazywało i wkręt.... juz nic nie czytam.
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
nick nieaktualnyizulala wrote:alicja jak pamiętam robiłaś nifty jakie ci wyszly wyniki bo pamiętam ze tez nie w mln jak u niektórych.. jakoś znow od rana mi to chodzi po głowie. w pn lece na polowkowe prenatalne. w srode bylam u swojego gin i powiedział ze wszystko ok. ale dzisiaj mnie dopadł jakiś dol... moze pogoda hormony...
o kurcze.... chwila muszę sprawdzić w dokumentach ciążowych -
nick nieaktualny
-
No ja też amnio będę mieć w Rudzie, więc pewnie tez z dr Cnotą. Miałam go okazję właśnie teraz na usg poznać. Myślicie, że jak mam amnio w środę na 17.20 to mogę w piatek o 15-tej jechać autem? Mam obowiązkowe zajęcia, na których musze tylko siedzieć...
-
mmalibu wrote:No ja też amnio będę mieć w Rudzie, więc pewnie tez z dr Cnotą. Miałam go okazję właśnie teraz na usg poznać. Myślicie, że jak mam amnio w środę na 17.20 to mogę w piatek o 15-tej jechać autem? Mam obowiązkowe zajęcia, na których musze tylko siedzieć...
Ja tez nie widzę przeciwskazańmmalibu lubi tę wiadomość
-
izulala wrote:no ja właśnie dzisiaj sobie wstalam z dziwnymi wkretami ze wszystkie dziewczyny które robiły nifty mialy wynik 1:mln a ja tylko 1:170tys... jakoś mnie wzięło ze mogli sie pomylić ze tak malo... jakiegoś dolka mam.
w sr bylam u swojego gin wszystko pomierzył i wszystko ok;) machal nóżkami i raczkami sle Buzki nie mial ochoty pokazywac;) za to klejnoty o tak
co do szyjki ma 33mm cxyli dłuższa niz ostatnio...twarda zamknięta i ze super. lozysko na szczęście nie przodujace na przedniej ścianie. serduszko bilo 149/min i wazyl 411g.
naczytalam sie jakiegoś wpisu ze byl przypadek w Polsce ze nifty u kogos bylo ok a dziecko urodziło sie chore i usg na to nie wskazywało i wkręt.... juz nic nie czytam.
To mnie zmartwiłaś. Ja w poniedziałek robiłam NIFTY i między poniedziałkiem a środą powinny być wyniki. A Ty ile czekałaś? Myślałam że jednak mimo jakiegoś 0,1% szansy błędu to jednak nifty sie nie myli. Jak byliśmy na pogadance przed pobraniem to pani mówiła że pomyłka jest raczej możliwa, ale w drugą stronę...Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Agsha wrote:To mnie zmartwiłaś. Ja w poniedziałek robiłam NIFTY i między poniedziałkiem a środą powinny być wyniki. A Ty ile czekałaś? Myślałam że jednak mimo jakiegoś 0,1% szansy błędu to jednak nifty sie nie myli. Jak byliśmy na pogadance przed pobraniem to pani mówiła że pomyłka jest raczej możliwa, ale w drugą stronę...
ja czekałam na wyniki rowno 9 dni roboczych.Karolina :* lubi tę wiadomość
Dziewczynki jutro mam 2 prenatalne u specjalisty.... trzymajta proszę Was kciukasy....
a potem jade zapisać sie do dentysty(na sama mysl mam ciarki tak sie boje) ale wiem ze zeby trzeba wyleczyć bo nieleczone zagrazaja mlodemu. ....
co u Was kochane. ...
jak walentynki? ja od mezulka dostałam zawieszke Pandory do bransoletki i love you oraz roze w donicy;) bo wie ze potem lubie te roze wkopac do ogrodu i pięknie rosnąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 10:58
Agness27, IviQ lubią tę wiadomość
izulala wrote:Dziewczynki jutro mam 2 prenatalne u specjalisty.... trzymajta proszę Was kciukasy....
a potem jade zapisać sie do dentysty(na sama mysl mam ciarki tak sie boje) ale wiem ze zeby trzeba wyleczyć bo nieleczone zagrazaja mlodemu. ....
co u Was kochane. ...
jak walentynki? ja od mezulka dostałam zawieszke Pandory do bransoletki i love you oraz roze w donicy;) bo wie ze potem lubie te roze wkopac do ogrodu i pięknie rosną
To Izula piękny prezent dostałaś
No Ja z kolei dostałam kwiaty a córcia pluszaka żabkę z roza:)
Ja to dzis miałam chęci do zrobienia porządków w sypialni i u Córci w pokoju.No i w końcu kupiłam doniczki by przesadzic kwiatki bo jakos nie bylo czasu by się za to zabraćizulala lubi tę wiadomość
-
izulala wrote:agsha ja jestem panikara. nie martw sie. to moje wewnętrzne jazdy sa. pelno dziewczyn robilo nifty i rodziło zdrowe Dzieciaczki. nie chciałam cie nastraszyc. po prostu mialam gorszy dzien... a ty jakie mislas ryzyko zd z pappa?
ja czekałam na wyniki rowno 9 dni roboczych.
Ja też z panikar. Szczerze? Tylko błagam nie obśmiej mnie, bo zobaczysz ze ja jestem wieksza panikara niż Ty. Ja zrobiłam NIFTY "bo tak"
Wyniku Pappy jeszcze nie mam. PAPPA bym w ogóle sobie darowała, skoro mam nifty ale miałam w pakiecie Medicover razem z USG więc już poszłam żeby im nie tłumaczyć czemu nie robię.
A nifty zrobiłam na 4 dni przed USG genetycznym. Więc chyba w panice nikt mnie nie pobije.Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Agsha wrote:Ja też z panikar. Szczerze? Tylko błagam nie obśmiej mnie, bo zobaczysz ze ja jestem wieksza panikara niż Ty. Ja zrobiłam NIFTY "bo tak"
Wyniku Pappy jeszcze nie mam. PAPPA bym w ogóle sobie darowała, skoro mam nifty ale miałam w pakiecie Medicover razem z USG więc już poszłam żeby im nie tłumaczyć czemu nie robię.
A nifty zrobiłam na 4 dni przed USG genetycznym. Więc chyba w panice nikt mnie nie pobije.
A z usg jakie miałaś parametry czy jeszcze nie mialas??
A i kiedy masz wyniki pappy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:53