Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
zadzwoniłam do genomedu i powiedzieli że nie mogą mi informacji takich udzielić mam się kontaktować z placówką w której robiłam badania, ale skoro mineło już 12 dni roboczych to napewno wysłali do przychodni maila z informacją dlaczego jest opóznienie no to dzwonię do placówki, a tam tekst że mają problem dzodzwonić się do genomedu i nie mają jeszcze maila
-
Emily83 wrote:zadzwoniłam do genomedu i powiedzieli że nie mogą mi informacji takich udzielić mam się kontaktować z placówką w której robiłam badania, ale skoro mineło już 12 dni roboczych to napewno wysłali do przychodni maila z informacją dlaczego jest opóznienie no to dzwonię do placówki, a tam tekst że mają problem dzodzwonić się do genomedu i nie mają jeszcze maila
Robiłam nifty 16.03 i po 5 dniach roboczych wynik jest. Może to dlatego, że to Dudarewicz i płaciłam więcej bo 2750? Nie wiem. Dziwne to... Robiłaś indywidualnie czy za pośrednictwem lekarza? Nie wiem co Ci doradzić. Bardzo ci współczuję tak długiego czasu w niepewności.mmalibu, izulala, IviQ lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Dzierzba no to super wiesci
a podałaś swojego e-maila?
Możliwe, że po 5 dniach masz wynik. U mnie badanie też tyle trwało. Zaciskam kciuki za pozostałe trisomie, żeby wynik był owocnyi czekam na.wieści
-
Dzierzba jakby coś było źle to by w ogóle nie pisał tylko dziś zadzwonił, żebyś przyszła. Nie sądzę, żeby mącił Ci w głowie i wyniki "na raty" podawał.
Gratuluję dobrych wyników! I spokojnej nudnej ciąży życzę. Odpoczywaj na zapas bo Maluchy dadzą Ci popalićWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 09:03
-
Dzierzba Gratulacje prawidłowych wyników:))
Emily trzymam kciuki by szybko podali wynik bo to śmieszne tyle sie placu i tak długo czeka:((
Ja podobnie miałam z wynikami amnio.
Czekałam 4tygodnie i 3 dni przed dzwonilam po wynik to ciągle nie bylo.
W dniu wizyty okazalo się ze tez nie ma no i pytam sie doktor o co chodzi a ona ze moje wyniki i dwóch dziewczę co robily ze mną wyszly prawidłowe i ze juz byly po 3 tyg ale do nich papiery nie doszly!
Ale wiedziały o tym i nic nie powiedziały jak dzwonilam:(
No i przy mnie dzwonila do laboratorium i przez Tel potwierdzili wynik Prawidlowy -chłopczyk to aż lzy mi poleciały ze szczęścia..
A na papierze wynik po 3 tyg odebralam na kolejnej wizycie.
Horror z tymi wynikami...jusella lubi tę wiadomość
-
Emily świetna wiadomość- gratuluję! Tradycyjnie życzę spokojnej i nudnej ciąży
. Wieczorem wzniosę toast colą- mam od dawna ochotę a dziś podwójna okazja więc zgrzeszę
Vanili teraz Twoja kolej podzielić się dobrymi wiadomościamiEmily83 lubi tę wiadomość
-
OFICJALNIE ryzyko dla wszystkich trzech trisomii NISKIE! Płci nie znam bo nie oznaczają przy bliźniaczej ale to nie ważne. Teraz tylko echo w 18 tyg., konsultacja ze specjalistą od ciąż jednokosmówkowych i można spać spokojnie.
Vanili, Emily83, izulala, jusella, IviQ, Agness27, Sabina lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wam dziewczyny dobrych njusow.
Dzierzba ja tez ciągle szukam dziury w całym. Jak tylko widzę jak gin skupia się na usg z poważną miną, która kompletnie przeczy slowom że wszystko jest ok to potem mam w głowie chore myśli, że cos przede mną ukrywa
Ja przed chwilą przeżyłam najdłuższa minutę wiszac na telefonie i czekajac az kobita sprawdzi czy sa wyniki fisha no ale cóż, nie ma jeszcze i mam dzwonić jutro. Niestety labo pracuje tylko do 13, oby wyniki byłymyślałam, ze teraz to już będzie z górki ale stres na nowo.
Idę spać.Emily83 lubi tę wiadomość
-
Vanili wrote:Gratuluję wam dziewczyny dobrych njusow.
Dzierzba ja tez ciągle szukam dziury w całym. Jak tylko widzę jak gin skupia się na usg z poważną miną, która kompletnie przeczy slowom że wszystko jest ok to potem mam w głowie chore myśli, że cos przede mną ukrywa
Ja przed chwilą przeżyłam najdłuższa minutę wiszac na telefonie i czekajac az kobita sprawdzi czy sa wyniki fisha no ale cóż, nie ma jeszcze i mam dzwonić jutro. Niestety labo pracuje tylko do 13, oby wyniki byłymyślałam, ze teraz to już będzie z górki ale stres na nowo.
Idę spać.U ciebie też tak będzie.
jusella lubi tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:Podałam. Chyba nifty przychodzi od razu z wynikiem dla wszystkich trisomii? Nie napisałby mi przecież, że jest dobrze jakby nie było albo wyniki byłyby niekompletne.
Dzierzba, jusella, izulala lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Emily83 wrote:Mam, mam już wyniki.... wszystko jest w porządku mam zdrową dziewczynkę
zaraz po pracy mąż jedzie odebrać wyniki, bo muszę to zobaczyć na papierze
jupi
jusella, izulala, Emily83 lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
co do nIfty to ja mialam podanego maila i mi przyslali ale szybciej zadzownili z genomedu bezposrednio i powiedzieli ze mam sie juz nie stresowac ze wszytko ok i jak tylko obrobią wyniki to je dostanę na maila i chyba po kilku godzinach miałam
byc moze dlatego ze ja z jakas PAnia z genomedu przed pobraniem krwi dlugo rozmaiwalam a do przychodni poszlam tylko oddac krew i z nikim tam poza ankieta nie gadałam. Bylam megazadowolona bo Pani z genomedu odpowiedziala na moje wszelkie pytani. podspytalam o statystyki itd o fałszywe wyniki i jak to jest po pappie. uspokoiła mnie i była szczera nie sciemniala ze wszystkie wyniki super tylko realnie mi wszsytko ładnie powiedzialaDzierzba, jusella, izulala lubią tę wiadomość
[/link]
-
Jusella widzę ze tak samo masz chęć na cole jak i ja:))
My wczoraj kupiliśmy 4pak z kauflanda i czekam aż kostki lodu sie zmroza:)
Dzis doszla przesyłka i jestem mega zadowolona :pieluszki bardzo ładne wzorki,chociaż nie wszystkie przyszły te co chciałam i dokupilam dzis w pepco bo akurat córci wzorki nie wszystkie przyszły ale w pepco za to byly i na szczęście 1zl drozsze.a I kupilam jeszcze 2 part polspioszkow bo za bardzo nie bylo wyboru we wzorkach:)jusella lubi tę wiadomość