Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Agness ja mam zakitranych kilka szklanych małych butelek coli na specjalne okazje
Dziś dwie świetne informacje o wynikach przyszły to można się napić.
Kurcze ja jeszcze w czarnej d... jeśli chodzi o wyprawkę ale myślę, że jakoś to ogarnę. Dopiero w maju/ czerwcu planuję zakupy- muszę najpierw remoncik ogarnąć a chcę to robić jak ciepło będzie.agatia, Dzierzba, IviQ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lekarka mi się tłumaczyła, że genomed napisał do nich maila z informacją, że są opóźnienia z wynikami bo mieli w jednym czasie ogrom materiału a coś tam z jednym urządzeniem było nie tak i dlatego tak to długo trwało, a ja głupia już sobie wkręcałam, że skoro czekam 12 dni roboczych to pewnie jest źle i trzy razy sprawdzają moje wyniki, żeby przekazać mi złą nowinę
jusella lubi tę wiadomość
-
Taaaaaaaaak, jestem w tej chwili najszczesliwsza mamą ZDROWEGO dzidziusia ♥♥♥
Poryczalam się przy telefonie i od 20 min z tych emocji kręci mi się w głowie.
Gdyby nie to, ze wolę dmuchać na zimne i jeszcze jestem w pozycji poziomej po tym kluciu to już bym chyba leciała coś kupić za to, ze ten maluch byl taki dzielny))
Teraz dopiero zacznę się cieszyć ta ciąża upragnioną.Dzierzba, kamciaelcia, IviQ, jusella, Pati78, izulala, Sabina, hopee lubią tę wiadomość
-
Vanili wrote:Taaaaaaaaak, jestem w tej chwili najszczesliwsza mamą ZDROWEGO dzidziusia ♥♥♥
Poryczalam się przy telefonie i od 20 min z tych emocji kręci mi się w głowie.
Gdyby nie to, ze wolę dmuchać na zimne i jeszcze jestem w pozycji poziomej po tym kluciu to już bym chyba leciała coś kupić za to, ze ten maluch byl taki dzielny))
Teraz dopiero zacznę się cieszyć ta ciąża upragnioną.Vanili, jusella lubią tę wiadomość
-
szotka no ja tez pamietam wiecznie bym spala w ostatnim trymestrze...
Vanilii super wiesci:)))))))))))))))
emily Ty za to wkręcanie po łbie powinnaś dostać
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Vanili- gratuluję! Nudnej i spokojnej ciąży!
Czyli co, wszystkie Dzieciaczki mamy zdrowe i żadna Mama nie czeka na wyniki
Jak bym chciała, żeby już żadna Mamuśka do nas nie dołączyła z powodu nieciekawych wyników...Vanili, Dzierzba, Pati78, izulala, IviQ, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dzierzba gratuluję i przybijam piątkę - siusiaki górą w tym tygodniu hihi, zapomniałam Wam napisać, że moje przeczucia się sprawdziły i u mnie też jest synuś
Wesołych Świąt!izulala, agatia, mmalibu, Dzierzba, jusella, Sabina, IviQ lubią tę wiadomość