Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Vanili wrote:To ja podlaczam pod pytanie kwestie wyboru. .. wózka.
Dla mnie to istny kosmos. Tyle różnych opinii słyszałam, że przeraża mnie nawet pójście do sklepu bo obawiam się, że będą nam wciskać jeden z droższych.
Nie jestem przekonana do kupna używanego ale kto wie. ..
ja mam taki 3 w 1 i jestem bardzo zadowolona:)
duża gondolka,możliwość skretnych przednich kól,duży kosz pod wózkiem no i fakt ze to 3 w 1:))
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-verdi-max-3w1-torba-gratisy-i6106161374.html
i zerknij jeszcze na to:)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Eb5CmeHeb60M9X8GY9dYseKfZEIA-2i__KPWDnvkf8s/htmlview#
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 21:52
Vanili lubi tę wiadomość
-
Wózki firmy Bebetto są super
ja mam Vulcano - jeden z tańszych modeli i póki co gondola sprawdza się znakomicie a do tego wózek ładnie wygląda
fotelikom jakoś nie byłam w stanie zaufać i kupiłam Maxi Cosi.
Co do kosmetyków jeszcze to świetny jest płyn do przemywania buźki z Musteli. Miałam kilka próbek w dość wydajnych buteleczkach a teraz zastanawiam się czy nie kupić ale niestety cena odstrasza
Jak już jesteśmy w temacie polecenia to czy któraś z mam karmi bądź dokarmia mm? Ja do tej pory dawałam dwa razy dziennie Enfamil 0lac na unormowanie dolegliwości związanych z nietolerancja laktozy, ale lekarka twierdzi że mamy już odstwiac Delicol i dokarmiac zwykłym mm. Jak zapytałam jakie kupić to powiedziała że wszystkie są dobre i rzuciła że np. Bebiko. Poleciałam wczoraj do Biedronki i stałam przed półka zastanawiając się nad Bebiko, Bebilon i Nan. Ostatecznie kupiłam Bebiko bo pozostałe były w wielkich pakach... Niestety ale gryzą mnie teraz wyrzuty sumienia że kupiłam dziecku najtańsze mleko, zwłaszcza że koleżanka powiedziała mi że słyszała że ono jest najgorsze... Możecie coś doradzić w tym temacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 08:26
Agness27 lubi tę wiadomość
-
Agness27 wrote:Teraz tyle tego w sklepach ze człowiek glupieje co ma wybrac:)
Krochmal popieram bardzo dobry na wszelakie uczulenia sama kilka razy kapalam córkęjusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Mysss, Olka bebiko była dokarmiana w szpitalu i je teraz od ponad miesiąca. Jak w przychodni powiedziałam jakie mleko jej daję, usłyszałam 'I bardzo dobrze. Proste, nieprzekombinowane'.
Mnie się wydaje, że nie ma dużych różnic, a kluczowa jest tylko kwestia, które mleko dziecku będzie pasować.jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
myssss wrote:Wózki firmy Bebetto są super
ja mam Vulcano - jeden z tańszych modeli i póki co gondola sprawdza się znakomicie a do tego wózek ładnie wygląda
fotelikom jakoś nie byłam w stanie zaufać i kupiłam Maxi Cosi.
Co do kosmetyków jeszcze to świetny jest płyn do przemywania buźki z Musteli. Miałam kilka próbek w dość wydajnych buteleczkach a teraz zastanawiam się czy nie kupić ale niestety cena odstrasza
Jak już jesteśmy w temacie polecenia to czy któraś z mam karmi bądź dokarmia mm? Ja do tej pory dawałam dwa razy dziennie Enfamil 0lac na unormowanie dolegliwości związanych z nietolerancja laktozy, ale lekarka twierdzi że mamy już odstwiac Delicol i dokarmiac zwykłym mm. Jak zapytałam jakie kupić to powiedziała że wszystkie są dobre i rzuciła że np. Bebiko. Poleciałam wczoraj do Biedronki i stałam przed półka zastanawiając się nad Bebiko, Bebilon i Nan. Ostatecznie kupiłam Bebiko bo pozostałe były w wielkich pakach... Niestety ale gryzą mnie teraz wyrzuty sumienia że kupiłam dziecku najtańsze mleko, zwłaszcza że koleżanka powiedziała mi że słyszała że ono jest najgorsze... Możecie coś doradzić w tym temacie?
Ja na poczatku dla malej kupowałam Nan a potem bebiko i przyznam ze bylam zadowolona:)
Wiadomo kazdy co innego poleca:)
Ja jestem zdania ze najważniejsze to czy dziecku zasmakuje a jak juz to po co przeplacac:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 12:02
jusella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie wierzę w teksty, bo ktoś gdzieś wyczytal. Teraz jest tylu specjalistów, pisaczy blogów znających się na wszystkim, i tych co to wiedzę razem z mlekiem matki wypili, ze naprawdę nie ma się czym przejmować.
Agness27, Dzierzba, jusella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szotka to jak wcześniej kciuki trzymałam, żeby Izunia jeszcze w Buniu posiedziała tak teraz trzymam, żeby na dniach zaszczyciła nas swoją obecnością na tym świecie
.
Już na wszelki wypadek życzę spokojnego w miarę bezbolesnego poroduSzotka, izulala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jusella wrote:Dzierzba - w niedzielę? Może dzisiaj... Mam nadzieję, że wszystko dobrze u Niej...
jusella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szotka - u mnie nawet malowanie możesz zrobić - właśnie jestem na etapie szukania jakiejś ekipy
(Tatusiek wyjechał do pracy, słomiana wdowa ze mnie i muszę sama się z malowaniem użerać)
Izunia może szykuje się do wyjściaale pogoda do bani to stwierdziła, że za bardzo spieszyć się nie będzie.
A jakby malowanie nie pomogło to mam dobudowane jedno pomieszczenie i trzeba zrobić wylewkę na podłogę, strop podwiesić, płyty gipsowe założyć, klatka schodowa do remontu... - u mnie raz dwa urodzisz
Dzierzba, Szotka lubią tę wiadomość