Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
izulala wrote:hej dziewczyny bylam.dzisiaj u lekarza na kontroli szyjki. szyjka ma 28mm twarda zamknięta... mowi ze długość na ten tydzień jest ok. antos wazy 1680g i mówił ze jest wszystko ok i wygląda na zdrowego chłopca i nie ma żadnych zastrzeżeń
oczywiście kolejny uparciuch po izuni szotki- glowka wciśnięta w kręgosłup i buzki pokazac nie chce
generalnie wszystko ok
Izula ale duży chłopak,super że wszystko dobrze:)izulala, jusella lubią tę wiadomość
-
Szotka pisala na kwietniówkach dziś
22.04.2016 o godzinie 18:25 na świat przyszła mała Iza. Waga 3325g, dlugosc 52cm.
Od pierwszych skurczy porod trwał 22h. Ostatnia faza 2h.
Porod sn bez znieczulenia (anestezjolodzy na salach operacyjnych), z bólami krzyżowymi i nacietym kroczem...
Ale warto byłoizulala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szotka wielkie gratulacje!!! Ucaluj izunie od cioci izuni
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla nowej mamy
Ja już dostałam wynik Harmony. Niskie ryzyko wszystkich trisomii . No i dziewczynka
))) Żałuje, ze robiłam ta głupia Pappe- 2 tygodnie wyjęte z życia. No i teraz strach o dzidzie pozostanie już do końca ciąży.... A przyszły tatuś jak odebraliśmy wynik popłakał się ze szczęścia- pierwszy raz widziałam go w takim stanie
Swoją drogą ciekawe jak negatywny wpływ ma cały ten stres na dziecko.
Dzierzba, Agness27, mmalibu, izulala, jusella, Sabina, Vanili, Pati78, malgorzalkaa, IviQ, Pistacja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szotka, ja nie mam doświadczenia, ale jest takie zjawisko, które jest fizjologiczne, że w krótkim czasie po porodzie mamusie mają myśli, że są beznadziejne itp. Na cycuchy może nakładki się przydadzą? Moja kuzynka miała problemy i nakładki w mig rozwiązały problem, mały ssie jak pijawka od tamtej pory
Z żółtaczką sobie poradzicie! Trzymajcie się, bo dzielne babki jesteście. Zdrówka dla małej i uśmiechu dla dużej kobietki.
Sabina lubi tę wiadomość