Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Wez sobie cos do ssania i ssij podczas badania. Nawet normalnego landrynka. U mnie sprawa taka byla ze ja lece 18.12 do Polski. I amino przed samym wylotem zrobic nie moge... takze zdecydowalismy sie na biopsje. Można ja wcześniej wykonać to datego. A wyniki będą przed wylotem ostateczne a mowili ze nawet 1 tydzien to jak nie zadzwonia to dobrze wiec nie wiem modlimy sie zeby nie bylo tel z laboratorium...
-
Tak tylko chciałam dodać, żebyś Hope_ nie była jutro zaskoczona: przy amnio nie dają znieczulenia. Przy biopsji tak ale przy amnio nie. Nie ma takiej potrzeby. Igła jest naprawdę bardzo cienka i sam zabieg nie jest jakoś bolesny. Trwa też krócej z tego co pamiętam to z 30-40s.
-
Hope trzymam mocno kciuki :-*
Uczucie troche nieprzyjemne, dla mnie to bylo takie ukłucie które odczułam tak jakby w głębi podbrzusza.. Później leciutkie pobolewanie do wieczora, ale może to tez wina psychy, bo jak człowiek w stresie to wszystko odczuwa "bardziej".16.09 dwa centymetry człowieka
14.10 - usg prenatalne
8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
28.04.2017- NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ OKRUSZEK
[/ur
-
Dziewczyny! Dopiero teraz piszę ale za to mam dobre wieści, mój Synuś urodził się zdrowy!
trochę walczyliśmy z infekcją ale miejmy nadzieję że już nie wróci
trzymam kciuki za Was i Wasze pociechy, wysokie nt wcale nie musi oznaczać niczego złego
moja historia może Wam doda otuchy
nadrobię Wasze posty jak będę miała troszkę czasu. Całuję Was wszystkie! :*
Asiek2108, mandy11, ojejku, Imię_Róży, Karolina :*, itania, Kaśku, Krucha, Isia86, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Anian moje gratulacje dla Ciebie i Synusia! Ponieważ świeżynka tu jestem i spamietac jeszcze trudno wszystko przypomnisz proszę w wolnej chwili jakie nt u Synusia było i czy zrobiłaś testy inne...Będę wdzięczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 22:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny