Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
Odpowiedz

Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.

Oceń ten wątek:
  • Karolina :* Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ten moment tel milczy wiec chyba juz dzis nie zadzwonia. Ale ja stress i tak bo był w czw dzień wolny i juz gdybać zaczelam... tak to juz będzie dopuki nie dowiem sie czegoś ale mam nadzieje ze jutro tez nie zadzwonia... zawsze jestem 1 dzien do przodu a jutro przyjedzie kolezanka wiec fajnie :) bede miala zajęcie...

sylwucha89 lubi tę wiadomość

f2wlo7esqzuxwfsr.png
    zem3e6ydilxbgffb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    ja nie miałam robionego testu pappa, jedynie usg genetyczne w 12tyg i na opisie tego usg właśnie wpisane ryzyko porodu przedwczesnego.
    Jestem po kilku stratach, może to stąd...

O to powiem szczerze, że nie wiem od czego w takim razie te wnioski... Ale tak naprawdę to tylko statystyka. Na szczęście ;)

• Nika33 Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie. Czytałam Wasz wątek, kiedy dowiedziałam sie, że wyniki testu Pappa wyszły kiepsko. Swoimi historiami, doswiadczeniem, optymizmem dawałyście nadzieje. Trudno było mi podjąć decyzję o amniopunkcji dzis kiedy jestem już po badaniu, postanowiłam sie zalogowac i podziekowac za wasze pozytywne wpisy, a także prosić o wsparcie w trudnych chwilach oczekiwania na wynik.

Imię_Róży, Kaśku, Krucha, Agness27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika33, trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze :)
    Witam! :)

• Zieziulka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolina wrote:
    Trzymam kciuki za dobre usg
    Ja bylam w czwartek na bardzo dokladnym usg i lekarz nie widzi zadnych niepokojących pomiarow wszystko idealnie
    Nawet buzke dziecka pokazal mi na usg 3d
    Takze ja zrezygnowalam z Harmony i sugeruje sie opiniami lekarzy

Carolina to było już to USG połówkowe ? Bo ja robię tak jak Ty i czekam na USG tylko ja mam jeszcze chwile do tego, jutro idę do mojego lekarza to coś podglądnę.

Trzymam kciuki za Was dziewczyny cały czas!

⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡

🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
    🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc

• Hope_ Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika33 a jakie wyniki miałaś? Kiedy robiłaś amnio? na kiedy możesz się spodziewać wyniku?

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • Marsylia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię Róży, Asiek gratuluję wspaniałych wyników.
    Nika33 trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

Imię_Róży, Asiek2108, Agness27 lubią tę wiadomość

Eliza Barbara <3 wcześniak 35/36tc
    d69cj48ax1acv9cd.png

Wiktoria Klara <3 wcześniak 27tc, ZD
    bhyw9vvjj54cn9n5.png
  • Nika33 Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amniopunkcje miałam robioną dzisiaj, wiec jestem na świeżo. Nie ukrywam, że było to dla mnie bardzo nieprzyjemne badanie, tym bardziej, ze lekarz robił dwa nakłucia. Od powrotu z kliniki caly czas leze i czuje sie kiepsko. Ciagle pobolewa mnie brzuch. Poki co, bardziej obawiam sie o najblizsze dni, niz sam wynik.
    Wyniki badań prenatalnych, jesli chodzi o usg byly dobre - kosc nosowa widoczna NT 1,3. Tylko ten nieszczesny test Pappa zasiał ten okropny strach. Ryzyko trisomi 21 wyszlo 1:130.

• Nika33 Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyniki maja byc do 6 tygodni. Czasami udaje sie do 4.

• Hope_ Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jeny strasznie długo. a gdzie robiłaś?

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • Nika33 Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam w Klinice Angelius w Katowicach, ale wysyłają materiał do Genonu w Rudzie Śl.

Wysłany: 5 grudnia 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek, MamaMio, ImięRóży gratuluje wyników! Dziewczyny ja tak bez skladu i ładu ostatnio nie dosc ze nwrwy to synek bardzo absorbujacy. Wyprowadza mnie z równowagi czasami ehhh

Chcialam napisać, ze czytam z uwagą wszystkie posty i za wszystkie trzymam kciuki ciesze sie tez z kazdego powodzenia ❤❤❤

Asiek2108, Imię_Róży lubią tę wiadomość

f2wlo7esqzuxwfsr.png
    zem3e6ydilxbgffb.png

Wysłany: 5 grudnia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika33 odpoczywaj jak najwięcej i trzymam kciuki!!

f2wlo7esqzuxwfsr.png
    zem3e6ydilxbgffb.png
  • Kabira Debiutantka

Wysłany: 5 grudnia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim. Jutro mijają 2 tyg od amnio. Już szału dostaję i nie mogę się na niczym skupić :(....

• Ajłona Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię Róży cudowne wieści! Więcej takich nam potrzeba! Gratki!
    A lat mam 39 i też samopoczucie ciążowe i przed ciążowe pierwsza klasa tylko psychicznie próbują mnie wykończyć wyniki głupiej pappy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 08:01

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• Ajłona Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wam Dziewczynki także zdarza się że wcina połowę napisanego postu? No raz to znieść mogę,ewentualnie dwa

• Hope_ Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja piszę zazwyczaj w notatniku i przekopiowuję :)

Kabira - zaraz będziesz mieć wyniki! kiedy masz się dowiadywać? z wynikami do genetyka czy gdzieś indziej?

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • Ajłona Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też kopiuje Hope ale i tak po odświeżeniu strony znika mi połowa bądź trzy czwarte tekstu. Może Wy widzicie wszystko...sama już nie wiem. Napisałam długiego posta i do każdej z Was coś a widzę że kończy mi się na słowach głupiej pappyczyli 6 linijek wyświetla...

• mandy11 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina oby zadzwonili tylko z dobrymi wynikami, jak będzie już na nie czas..

Nika w Genomie hodowane komórki ponoć wyciągają nie wcześniej niż po 21 dniach, potem badanie, opis - dlatego to tak trwa.. Takie info podała mi dr z Genomu.

Hope może w pracy jakoś szybciej Ci ten czas zleci... Eh... Jakie to wszystko trudne...

Ajłona to, że uważam, że Marsylia i jej Mąż podjęli odważną decyzję, nie znaczy, że ją popieram (czy tam uważam za słuszną, dobrą) czy neguję - właśnie o wstrzymanie takich opinii prosiłam. Zresztą post napisałam wyłącznie pod wpływem wypowiedzi Ryski, który uważam za zbyt mocny. Należę do ludzi, którzy nie udzielają "dobrych rad" nie proszeni o to, stąd moja opinia w tym temacie. Tyle...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 08:41

tb73krhmccbd1byo.png
    AMH 1,3; 3xiui :-( 1xinv :-(
    czerwiec 2016 ciąża naturalna! :-) Dziękujemy Ci Boże...
  • Ajłona Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok Mandy rozumiem. Zostawmy to już

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 08:52

‹‹ 320 321 322 323 324 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ