X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
Odpowiedz

Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.

Oceń ten wątek:
  • Kabira Debiutantka

Wysłany: 6 grudnia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope, maja dzwonic z Gamety, jak juz bedzie wynik... a dowiem sie od genetyka. Ostatnie spotkanie z nim bylo straszne, bo wtedy mowil o podwyzszonym ryzyku..
    Licze ze jakos w przyszlym tyg juz bedzie wiadomo, ale glowa normalnie mi fiksuje. Nie wiedzialam, ze w Gdansku sa te szybsze badania, bo juz napewno mialabym wynikm. Czytalam tylko o tescie Fisha, ale lekarze mowili, ze w Gda nie robi nikt.

• Nika33 Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandy dziekuje za informacje.

• Hope_ Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 22:21

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • Kabira Debiutantka

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope, niby taka aglomeracja, a nie mozemy spokojnie badan zrobic :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marsylio na stronie 1003 wątku "kwietniowe szczęscia 2017" bergamotka napisała, ze pracuje w osrodku adopcyjnym z którego ostatnio para z USA adoptowała maluszka, para ta założyła w USA fundację w tym kierunku. Odezwij się do niej na priv, może uda Ci sie z nimi jakoś skontaktować i rozpocząć cokolwiek szybciej, albo sprawniej przeprowadzić procedurę.
    Nie chciałabym abyś przeoczyła te informację, być moze jest dla Ciebie istotna.

Ajłona nie uzywaj emotikonek podczas pisania tekstu, poza standardowymi, z dwukropkiem i nawiasem itp, nic z gotowych z telefonu, nie powinno ucinać.

Kabira, Nika - trzymam kciuki, aby cierpliwość została wynagrodzona dobrym wynikiem <3

• Ajłona Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ojejku.jade właśnie na usg....brrrrr

• Ajłona Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki jeszcze raz wrzucam poprawiony wcześniejszy post:
    Imię Róży cudowne wieści! Więcej takich nam potrzeba! Gratki!
    A lat mam 39 i też samopoczucie ciążowe i przed ciążowe pierwsza klasa tylko psychicznie próbują mnie wykończyć wyniki głupiej pappy.
    Carolina dzięki wielkie i taki plan zamierzam przyjąć i ja i w ogóle piękne nowiny i oby tak dalej!
    Annak o tak! Taka zaloga jest mi potrzebna jutro na tym badaniu więc proszę nieśmiało o kciukasy. Wchodzę 18.40 i nie wyjdę dopoki nie przeliczymy wszystkich paznokci i rzęs Kluski.
    Ojejku mi też ryzyko porodu przedwczesnego wyliczyli po pappie, nikt wcześniej nic nie sugerował.
    Karolina teraz to już tylko gnasz po znakomite wyniki.
    Nika witaj! Zaciskam kciuki z całych sił. Dobrze że dołączyłas.
    Zieziulka też Idę ta droga chyba ze mnie coś lub ktoś wystraszy zbyt mocno. To 16 tydzień więc za 2 ,3 tygodnie strzele połówkowe.
    Pozdrowienia Marsylia!
    Witaj Kabira! Jeszcze troszkę i usłyszysz dobre wieści. A jak u Ciebie z wynikami było?
    Pozdrawiam Babeczki gorąco trzymając za nasze kruszyny kciuki niezmiennie.

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• Ajłona Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię Róży a Twoje ryzyko trisomii też wyliczono takie wysokie. Wybacz nie pamiętam czy robiłaś test pappa...

• annak Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajłona,
    Kciuki zaciśnięte! Dawaj znać jak najszybciej po wizycie.

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajłona trzymam kciuki i nie puszczam! :)

• Karolina :* Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajlona jak tam?????

f2wlo7esqzuxwfsr.png
    zem3e6ydilxbgffb.png
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 22:21

annak, Asiek2108, Karolina :*, Espera, ojejku, Ajłona, Kaśku, Nika33, Imię_Róży, Agness27 lubią tę wiadomość

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • mandy11 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope kamień z serca... Więc przyszło Ci się mierzyć z "samą" przepukliną, a z tym, tak jak piszesz, dacie sobie radę! Ja "podświadomie" wiedziałam, że nowych niepokojących wiadomości nie będzie, bardzo się cieszę!

Agness27 lubi tę wiadomość

tb73krhmccbd1byo.png
    AMH 1,3; 3xiui :-( 1xinv :-(
    czerwiec 2016 ciąża naturalna! :-) Dziękujemy Ci Boże...
  • annak Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope_,
    Bardzo się cieszę, że wynik jest prawidłowy!
    Najważniejsze, że ciężkie choroby wyeliminowane. W ogóle się nie dziwię, że płaczesz ze szczęścia.
    Mam nadzieję, że na kolejnych etapach tej ścieżki będziesz dostawała coraz to lepsze i lepsze informacje.

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope! Cudowna wiadomość! :) Strasznie się cieszę, nie muszę sobie wyobrażać jak Wy się cieszycie :) Napij się soku z tej okazji :)

Wysłany: 6 grudnia 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope!!!! Ahhhhh jak sie cieszę ❤❤❤ Teraz rozsądne zaplanowanie zabiegu na przepukline!!! Jej jak cudownie!!!

f2wlo7esqzuxwfsr.png
    zem3e6ydilxbgffb.png

Wysłany: 6 grudnia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do nas dzis nie dzwonili. Była u mnie kolezanka i zajęła moją głowę od złych myśli. Za to noc miałam kiepską 100 myśli na sekundę i dzis miałam cały dzień ból głowy ehh. Jutro rano jadę na 9 rano na pobranie krwi do tsh i ft3 i ft4 to wskaźniki hormonów tarczycy. Kontrola jak co miesiąc. Zastanawiam sie czy przy okazji będąc w szpitalu nie wejdę na izbę przyjęć zrobić szybkie usg celem sprawdzenia czy wszystko ok. Zobaczę jeszcze bo jadę jutro sama z małym i koleżanką.

Wogole mam kochana lekarke pierwszego kontaktu. Sama sprawdziła dzis w systemie i mowila mojemu Hugowi, ze wyników jeszcze nie ma ❤❤❤

Spokojnej nocy dziewczynki!!

Hope_ lubi tę wiadomość

f2wlo7esqzuxwfsr.png
    zem3e6ydilxbgffb.png
  • Kabira Debiutantka

Wysłany: 6 grudnia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hole. Super wiadomosci!! Teraz to już z górki :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope, wspaniałe wieści :)
    Czytałam ostatnio książkę - wywiad rzeka z Dębskimi, jak powstaje życie, nie pamiętam dokładnie tytułu, tam opisane są właśnie takie przypadki jak poród dziecka z przepuklina, dzieciaczki jedzie od razu na inny oddział i wszystko dobrze się kończy <3
    W ogóle to polecam tę książkę, pochłonęła w jeden wieczór, ci Dębscy to prawdziwi lekarze z powołania, jak oni pięknie o ciąży piszą :)

Ajłona jak tam ? Karolina,chyba mozemy odsapnac ;)

Ed, to ten tytuł http://www.empik.com/bez-znieczulenia-rigamonti-magdalena-debska-marzena-debski-romuald,p1097177514,ksiazka-p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 22:26

• Marsylia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope cieszę się z pozytywnego wyniku :*
    Informuj jak rozwija się wasza sytuacja. Trzymam cały czas za was mocno kciuki.

Eliza Barbara <3 wcześniak 35/36tc
    d69cj48ax1acv9cd.png

Wiktoria Klara <3 wcześniak 27tc, ZD
    bhyw9vvjj54cn9n5.png
‹‹ 321 322 323 324 325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ