Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hope, maja dzwonic z Gamety, jak juz bedzie wynik... a dowiem sie od genetyka. Ostatnie spotkanie z nim bylo straszne, bo wtedy mowil o podwyzszonym ryzyku..
Licze ze jakos w przyszlym tyg juz bedzie wiadomo, ale glowa normalnie mi fiksuje. Nie wiedzialam, ze w Gdansku sa te szybsze badania, bo juz napewno mialabym wynikm. Czytalam tylko o tescie Fisha, ale lekarze mowili, ze w Gda nie robi nikt. -
nick nieaktualnyMarsylio na stronie 1003 wątku "kwietniowe szczęscia 2017" bergamotka napisała, ze pracuje w osrodku adopcyjnym z którego ostatnio para z USA adoptowała maluszka, para ta założyła w USA fundację w tym kierunku. Odezwij się do niej na priv, może uda Ci sie z nimi jakoś skontaktować i rozpocząć cokolwiek szybciej, albo sprawniej przeprowadzić procedurę.
Nie chciałabym abyś przeoczyła te informację, być moze jest dla Ciebie istotna.
Ajłona nie uzywaj emotikonek podczas pisania tekstu, poza standardowymi, z dwukropkiem i nawiasem itp, nic z gotowych z telefonu, nie powinno ucinać.
Kabira, Nika - trzymam kciuki, aby cierpliwość została wynagrodzona dobrym wynikiem -
Laseczki jeszcze raz wrzucam poprawiony wcześniejszy post:
Imię Róży cudowne wieści! Więcej takich nam potrzeba! Gratki!
A lat mam 39 i też samopoczucie ciążowe i przed ciążowe pierwsza klasa tylko psychicznie próbują mnie wykończyć wyniki głupiej pappy.
Carolina dzięki wielkie i taki plan zamierzam przyjąć i ja i w ogóle piękne nowiny i oby tak dalej!
Annak o tak! Taka zaloga jest mi potrzebna jutro na tym badaniu więc proszę nieśmiało o kciukasy. Wchodzę 18.40 i nie wyjdę dopoki nie przeliczymy wszystkich paznokci i rzęs Kluski.
Ojejku mi też ryzyko porodu przedwczesnego wyliczyli po pappie, nikt wcześniej nic nie sugerował.
Karolina teraz to już tylko gnasz po znakomite wyniki.
Nika witaj! Zaciskam kciuki z całych sił. Dobrze że dołączyłas.
Zieziulka też Idę ta droga chyba ze mnie coś lub ktoś wystraszy zbyt mocno. To 16 tydzień więc za 2 ,3 tygodnie strzele połówkowe.
Pozdrowienia Marsylia!
Witaj Kabira! Jeszcze troszkę i usłyszysz dobre wieści. A jak u Ciebie z wynikami było?
Pozdrawiam Babeczki gorąco trzymając za nasze kruszyny kciuki niezmiennie.Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hope kamień z serca... Więc przyszło Ci się mierzyć z "samą" przepukliną, a z tym, tak jak piszesz, dacie sobie radę! Ja "podświadomie" wiedziałam, że nowych niepokojących wiadomości nie będzie, bardzo się cieszę!
Agness27 lubi tę wiadomość
AMH 1,3; 3xiui1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna!Dziękujemy Ci Boże...
-
Hope_,
Bardzo się cieszę, że wynik jest prawidłowy!
Najważniejsze, że ciężkie choroby wyeliminowane. W ogóle się nie dziwię, że płaczesz ze szczęścia.
Mam nadzieję, że na kolejnych etapach tej ścieżki będziesz dostawała coraz to lepsze i lepsze informacje. -
nick nieaktualny
-
Do nas dzis nie dzwonili. Była u mnie kolezanka i zajęła moją głowę od złych myśli. Za to noc miałam kiepską 100 myśli na sekundę i dzis miałam cały dzień ból głowy ehh. Jutro rano jadę na 9 rano na pobranie krwi do tsh i ft3 i ft4 to wskaźniki hormonów tarczycy. Kontrola jak co miesiąc. Zastanawiam sie czy przy okazji będąc w szpitalu nie wejdę na izbę przyjęć zrobić szybkie usg celem sprawdzenia czy wszystko ok. Zobaczę jeszcze bo jadę jutro sama z małym i koleżanką.
Wogole mam kochana lekarke pierwszego kontaktu. Sama sprawdziła dzis w systemie i mowila mojemu Hugowi, ze wyników jeszcze nie ma ❤❤❤
Spokojnej nocy dziewczynki!!
Hope_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHope, wspaniałe wieści
Czytałam ostatnio książkę - wywiad rzeka z Dębskimi, jak powstaje życie, nie pamiętam dokładnie tytułu, tam opisane są właśnie takie przypadki jak poród dziecka z przepuklina, dzieciaczki jedzie od razu na inny oddział i wszystko dobrze się kończy
W ogóle to polecam tę książkę, pochłonęła w jeden wieczór, ci Dębscy to prawdziwi lekarze z powołania, jak oni pięknie o ciąży piszą
Ajłona jak tam ? Karolina,chyba mozemy odsapnac
Ed, to ten tytuł http://www.empik.com/bez-znieczulenia-rigamonti-magdalena-debska-marzena-debski-romuald,p1097177514,ksiazka-pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 22:26