Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Michcia...kurcze z jednej strony ciesze sie ze szyjka ok, krwawien nie ma. z mdrugiej szpial..buuuu ale Misi@ ma eacje. dobrze sie Toba zaopiekuja a moze i przejdzie Ci to spinanie brzucha. na szczescie na pewno nawiazesz nowe znajomosci w szpitalu wiec az tak zle nie bedzie:) No i my oczywscie sie stad nie ruszamy. JA tylko czasmi mam zapieprz ze nie mam jak zajzec ale wieczorem nadrabiam
Biedron ciesze sie ze pappa wyszlo super i ostatecznie masz wyniki super:)))
To super wiadomosc. szkoda tylko ze Ci wyslali a nie masz spotkania z genetykiem. Zawsze sobie mozna jeszcze pogadac dopytac itd ale wsumie przy tych wynikach nie ma potrzeby
A Michcia tylko sie nie objedz za bardzo bo Cie zaturlaja do tego szpitala:P[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, tak na szybko - ktg dzisiejsze nie wykazało skurczy. Dr tu w szpitalu twierdzi, że taka może być konsystencja mojej macicy. Jutro kolejne badanie i zobaczymy. Ale on nic niepokojącego nie widzi dziś. Uf. Kroplówki nie dostałam, bo jego zdaniem nie ma czego rozkurczać. Hmmm.
Koty sobie trzy dni poradzą, o ile się nie zagryząWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 21:29
IviQ, Misi@, Kaśku lubią tę wiadomość
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
Wiesz co, Pati, nie zapomnę, jak mniej więcej w 9 tygodniu powiedziałam mojej mamie, że oby tylko dotrwać do tej granicy 12 tygodnia, kiedy drastycznie spada ryzyko poronienia, że wtedy się uspokoję. A ona mi powiedziała, że wcale nie. Bo później będę się martwić, czy serducho zdrowe, czy paluszki ma wszystkie i... Tak już do końca życia i oczywiście miała rację. Zresztą, sama się teraz o mnie martwi, bo jestem w szpitalu. Także... 30 lat później strach wiecznie żywyNT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualnyMichcia super
A ja przechwalilam dzisiejszy dzien. No troche posiedzialam i teraz skurcze wrocily. W ciagu godziny mialam juz 3... Ide sie umyc i pole sie spac. Maly sie rozpycha i to tak fajnie jakby sie przeciagal bo czuje go jednoczesnie z prawej i lewej stronie. Macha nozkami i raczkami -
Od 22 usiłuję zasnąć. Przed północą zaczęłam drzemać, a równo o 24 położne ściągnęły mnie na słuchanie tętna małej. O 6 kolejna taka impreza, a ja oczywiście nadal nie mogę zasnąć. Grrr. No i miałam wieczorem kilka skurczy, ale jak sobie leżałam w łóżku, także ' świadków ' nie ma. Ciekawe co na to powiedzą jutro.
I jeść mi się chce! A do śniadania 8 hNT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
No właśnie w końcu się nie najadłam z tego stresu. Ale na śniadanie dwie kromki chleba i zimna parówka, pycha
Nic na razie nie powiedzieli. Poobserwujemy dziś, jutro i jak wszystko będzie dobrze, to szybciutko pani wyjdzie. Zobaczymy jak nam się uda to lekami doustnymi wyciszyć... No ciekawa jestem bardzo, bo te same leki mi podają i w takich samych dawkach jakie biorę od 6 tygodni...
Zaraz idę na kolejne KTG, które pewnie też nic nie wykaże, bo będę w bezruchu. Nie wiem, czy oni mnie tu słuchająNT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
Zai, powodzenia
Misia, a Ty jak się czujesz dziś?
No i co u reszty? Musicie mi zapewnić materiał do czytaniaalicja_, zai2014 lubią tę wiadomość
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
Michcia lekarze nie słuchają...oni mają swój obrany kierunek przebiegu sytuacji i tylko próbują Cie w niego wpasować, a jak nie pasuje to znaczy że wszystko jest ok a nie że może to coś innego. Już się o tym wielokrotnie przekonałam...tylko czasem trafisz na kogoś kto Cię wysłucha i nie zbagatelizuje. Na pocieszenie dodam ze na szczęście uda im się wcelować ...ale niestety nie zawsze.
Ja mam od rana urwanie głowy i aż mi wstyd że dzwonie do klientów dosłownie na ostatnią chwilę-dziś siępolisy kończą......dobrze że sa przyzwyczajeni że ja zawsze dzwonię i pamiętam. Ale to totalny brak profesjonalizmu. Niemniej cieżki tydzień był i wczoraj też wisiałam na telefonie i nowe tematy załatwiałam.
Młody coś ostatnio spokojniejszy i nie wiem czy wynika to z tego że w pracy mam zadymę, czy z tego że jest większy i już nie ma jak kopać tylko się wiercić, czy ja po prostu już sie nie wczuwam. Martwię się bo wyjątkowo w tym miesiacu nie byłam na NFZ po jak zawsze bo gin na urlopie a jak mam iśc 20go to bez sensu bo 22 bodajże idę prywatnie to już NFZ na sierpień przełożyłam, ale przyzwyczaiłam się ze co 2 tyg miałam info
No własnie Misia jak tam dziś się czujesz
A alicja ucichła..
Zai to zaraz masz krew i zacznie się odliczanie:)[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
nick nieaktualnyZai - trzymam kciuki!
IviQ - uważnie Was śledzę, tylko mniej się odzywam, bo… kurka... za 1,5 tygodnia wychodzę za mąż! Powoli to do mnie dochodzi.. i wpadam w jeszcze większy szał niż ostatnio pt."nic nie ogarnięte".
Obrączki jeszcze nie gotowe.. Mam nadzieje, że zdążą…
Michcia - śniadania nie zazdroszczę! Coś o tym wiem. Jak na początku ciąży trafiłam do szpitala i kobieta rzuciła mi dwoma pajdami chleba prawie w twarz to nie wiedziałam co się dzieje. Dwie grubaśne pajdy gumowego chleba, a do tego malutka kostka masła 2cm x 2cm + jeden przezroczysty plaster sera. Paranoja. Do tego na wstępie dostałam opierdziel, że nie mam własnego talerza.
Ile masz kobiet na sali?IviQ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to odliczamy.....
Ale się pokłóciłam z tym przepraszam (delikatnie powiem) niemądrym człowiekiem, który nazywa się moim mężem. Na samą myśl jestem tak zła że mi łzy się same do oczu cisną z tego wścieku. Czasem mam go dość i mam ochotę mu wszystko wywrzeszczeć w twarz!Bliźniaki są z nami :* -
Alicja, ale posuwają się przygotowania ślubne?
6 miesiąc zaczyna się wg belly w 21 tyg 0 dni
Mam na sali dwie dziewczyny. 31 i 39 tc. W miarę miłe, na szczęście niezbyt rozmowne
Zai, następny, który nie wie, że ciężarnej się nie denerwuje? I to jeszcze w takim momencie... Ale pewnie też ma chłop nerwy w strzępach przez tę sytuację. Mam nadzieję, że się szybko dogadacie.
IviQ, nie martw się. Maluchy są aktywne wtedy, kiedy my odpoczywamy, a Ty Młodemu nie dajesz do tego zbyt wielu okazji a do wizyty w przyszłym tygodniu szybko zleciIviQ lubi tę wiadomość
16.09.15 - ZDROWA OLKA