Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Michcia - no to leżymy! Mi leci kolejna kroplówka.
Mi lekarze mówią, że nawet jak mnie wypuszczą to i tak będę musiała w domu leżeć.
Misi@ faktycznie już niedługo i będzie rozpakowana! A jak chcesz rodzić? CC czy SN?
Ja dzis troszke posprzatalam w sypialni i w salonie, na reszte nie mialam sily i tak kilka godzin mi to zajelo, bo mialam ciagle przerwy.
Raczej mlezakuje i boje sie, ze sie do tego przyzwyczaje i trudno bedzie sie rozruszac ;p
Dzis na yt ogladalam filmiki jak karmic, jak kapac i o porodzie ;p powoli przygotowuje sie do tego, choc mam nadzieje, ze maly ur sie we wrzesniu a nie w sierpniuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 18:50
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszata92 wrote:Biore magnez na wlasna reke, bo mam tez skurcze w lydkach i dloniach, ale widac kiepsko pomaga, moze nospa bedzie dobrym rozwiazaniem
Mi tu dają nospe 3 razy dziennie… Nigdy nie brałam tyle i raczej się przed nią wzbraniałam, ale jak mus to mus. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia, ja póki co nie mam wskazań do cc, a to jest normalny szpital, ale też się zastanawiam, czy na którymś etapie nie pogadać o tym z moją lekarką (która zresztą też miała cc na życzenie, jak się dowiedziałam). Bo też po tym wszystkim, tej niepewności, nie mam nawet siły o tym myśleć i chciałbym jakiś 'pewnik'.
Myszata, ale co 20 minut przez cały dzień, czy masz kilkugodzinne przerwy między tym stawianiem się macicy?
Alicja, głównie szpitalne. Oprócz tego mam jakieś zapasy, ale nie jem za dużo, bo o apetyt ciężko, kiedy się nie spala kalorii. A mąż pojechał w nd, więc zostałam sama.
Luteinę też oczywiście dostaję, także faktycznie zestaw podstawowyNT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to z chodzeniem, schylaniem, siusianiem mam tak samo, Myszata.
A nie możesz się do gin wcisnąć na jutro?
Nie chcemy Cię straszyć, ale my też z Alicja długo myślałyśmy, że to nic groźnego. Zawsze lepiej sprawdzić.NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny