Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśku wrote:A z tym się zgodzę. Mi mój lekarz powiedział że im maluch większy tym więcej można sprawdzić i zbadać. Dlatego mówił żeby najlepiej iść w 13tc ale terminu do fajnego lekarza w tym czasie nie było.
ja tam na zdjęciu nos widzę ale czy prawidłowy tego nie wiem:/
a dziecko może male bo ja jestem malutka....po rodzcach, mam tylko 152 wzrostu, sbuty upuje w dziale dzieciecym to samo z rekawiczkami i czapkami, tylko reszta ciała nie dziecięca :pKaśku lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
grubabercia wrote:IviQ...nie martw sie..moje usg i opis tez beznadziejny..ogole jakos taka malo doinformowana jestem.Czuje niedosyt informacji ze strony lekarzy.wiecej dowiedzialam sie od was czy z innych stron internetowych niz od tych konowałów
Trzeba sie zdac na los i na sama siebie...Cyc do przodu..brzuch do przodu i do przodu ..!!!!grubabercia lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
WYMYSLILAM !!!!!
Robie porzadek w szafie..porobie zdjecia i sprobuje opchnac za niewielkie pieniazki na facebooku.Sa takie grupki gdzie kobitki sprzedaja swoje ciuchy..wiec moze i ja sprobuje...A i zajme sie wkoncu czyms ...ehhh..Kaśku lubi tę wiadomość
bercia -
grubabercia wrote:WYMYSLILAM !!!!!
Robie porzadek w szafie..porobie zdjecia i sprobuje opchnac za niewielkie pieniazki na facebooku.Sa takie grupki gdzie kobitki sprzedaja swoje ciuchy..wiec moze i ja sprobuje...A i zajme sie wkoncu czyms ...ehhh..grubabercia, Kaśku lubią tę wiadomość
[/link]
Kaśku, bo ja jestem stara sklerotyczka i też nie mogę znależć w zgąszczu naszych wypowiedzi. Ile dni kalendarzowych a ile roboczych czekałas na wynik Harmony?[/link]
IviQ wrote:MAm właśnie wyniki!!!!!!!! Zdrowy chłopak jest jest jest!!!!!
Do wypicia kefiru przystąp ... hihihi ...
Wciągnęłam całe 0,5l z tej okazji!!!
i poprawiłam racuchem ze śniadania ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 16:23
IviQ lubi tę wiadomość
-
IviQ wrote:Kaśku, bo ja jestem stara sklerotyczka i też nie mogę znależć w zgąszczu naszych wypowiedzi. Ile dni kalendarzowych a ile roboczych czekałas na wynik Harmony?
Odpowiadam już tylko tak proforma
czekałam 14 dni kalendarzowych a że święta były po drodze dało to 9 dni roboczych.
Uwielbiam takie informacje! Idę na krótki spacerek nacieszyć się słonkiem i dobrymi informacjami też -
Bercia a jak Ci idzie ogarnianie szafy? bo ja pomyślałam że może pranie ogarnę, znaczy górę upranego prania poskładam i do szafek ... ale to słonko mnie jakoś nie zachęca do takich działań. Siedziałam dotąd tylko na balkonie
A że teraz już na balkon wstąpił cień to na spacerek mnie ciągnie... mam usprawiedliwienie trzeba konieczny skłądnik do jedzonka dokupić
-
IviQ wrote:MAm właśnie wyniki!!!!!!!! Zdrowy chłopak jest jest jest!!!!!
Noooooooooo! Super I dużo szybciej niż się spodziewałaś.
To prezent na urodziny tatusia gotowy
Ale fajnie!
Kaśku, IviQ lubią tę wiadomość
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
Kaśku wrote:Bercia a jak Ci idzie ogarnianie szafy? bo ja pomyślałam że może pranie ogarnę, znaczy górę upranego prania poskładam i do szafek ... ale to słonko mnie jakoś nie zachęca do takich działań. Siedziałam dotąd tylko na balkonie
A że teraz już na balkon wstąpił cień to na spacerek mnie ciągnie... mam usprawiedliwienie trzeba konieczny skłądnik do jedzonka dokupić
Ja na ten przykład pranie ogarnęłam - wszystkie trzy pralki z wczoraj poskładane i fru do szafy.
Ale poza tym mam dziś dzień wybitnie słaby. Nie potrafię się na zwolnieniu odnaleźć. Wczoraj cały dzień sprzątałam, to zleciało. Dziś miałam się spotkać z koleżanką, ale w ostatniej chwili odwołała i ja w efekcie do 11 chodziłam w piżamie jutro się muszę jakoś szybciej pozbierać...
Mnie się nawet na spacer nie chce. Jakbym miała balkon to bym pewnie siedziała na balkonie, jak Kaśku. Ale ja mam kanapęKaśku lubi tę wiadomość
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
Kaśku wrote:Bercia a jak Ci idzie ogarnianie szafy? bo ja pomyślałam że może pranie ogarnę, znaczy górę upranego prania poskładam i do szafek ... ale to słonko mnie jakoś nie zachęca do takich działań. Siedziałam dotąd tylko na balkonie
Ni uja...nie zaczelam nic sprzatac... Nie mooge sie zebrac...słomiany zapal do wszystkiego.Najpierw naplanuje a potem mi sie nie chce..
We wtorek wraca M wiec mnie troche odciazy...
Chyba chwyta mnie znow stan strachu...Strachu przed telefonem ze szpitala...buuuu dzis ryczalam...bercia -
grubabercia wrote:Ni uja...nie zaczelam nic sprzatac... Nie mooge sie zebrac...słomiany zapal do wszystkiego.Najpierw naplanuje a potem mi sie nie chce..
We wtorek wraca M wiec mnie troche odciazy...
Chyba chwyta mnie znow stan strachu...Strachu przed telefonem ze szpitala...buuuu dzis ryczalam...Kaśku lubi tę wiadomość
[/link]
grubabercia wrote:http://megastrzal.pl/9-miesiecy-w-3-minuty/?utm_campaign=szarpalbym-jak-reksio-boczek&utm_medium=publish&utm_source=facebook
Przed chwila na facebooku mi sie wyswietlilo...Znow rycze....[/link]
Bercia! Nos do góry! Oczywiście, że będzie dobrze
A jak już się wyjaśni ostatecznie, to chyba będzie trzeba jakąś imprezę na żywo zorganizować przy tym kefirze i bobieKaśku lubi tę wiadomość
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
Aha, Bercia i liczę na córkę u Ciebie, żeby mnie i mojej małej nie zdominowało męskie towarzystwo jakie zapewniają nam Kaśku i IviQ
IviQ, Kaśku lubią tę wiadomość
16.09.15 - ZDROWA OLKA