X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Cukrzyca ciążowa
Odpowiedz

Cukrzyca ciążowa

Oceń ten wątek:
  • martta Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kur... jeszcze mąż mnie wkurwia, oczywiście sie kłócimy od rana, co za pojebany dzien! :-(

o148p07w5riqasy7.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta nie.daj się wyprowadzić chłopu z równowagi :) szkoda Twojego zdrowia.

martta lubi tę wiadomość

• Dorinka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia moze ja porównuje ze swoim i dlatego nie patrze obiektywnie :) Ale rzeczywiście widzialam duzo wieksze ;)
    I ja tam nadwagi nie widze :)

3i49o7esw7obg123.png
  • Dorinka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak u was wygladal ten 1 okres? Bo ja wczoraj mialam spokój a przed wczoraj i dzis mam taki ciagnacy przezroczysty sluz podbarwiony krwia :|

3i49o7esw7obg123.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinko u mnie pierwszy okres był, jak nirmalna miesiączka tylko było trochę skrzepow - przepraszam za doslownosc.

• Dea28 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko zobaczymy we wtorek wizyta.

żabka04 lubi tę wiadomość

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Kur... jeszcze mąż mnie wkurwia, oczywiście sie kłócimy od rana, co za pojebany dzien! :-(
    Moj tex mnie wku..a, zreszta jak w każda sobotę :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta, adrenalina nie denerwujcie się.
    Wiem łatwo się mówi ale czasami lepiej milczeć usiąść z dala od tych istot i mieć wszystko w doopie.
    Mój pojechał na wioche robić auto.
    Tyle co się wyspał zjadł i wyszedł.
    Nie ważne że córka daje mi popalić :-(
    Jeszcze pretensje ze daje jej oglądać czy grać na kompie.
    Ku....chwila spokoju dla mnie tak???? Mogę polezec chociaż:-)

Właśnie jestem na dworze przeszłam kawałek z jednego placu zabaw na drugi i brzuch spiety wrrrr

Dorinka ja miałam takie gluty za przeproszeniem:-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 16:52

adrenalina lubi tę wiadomość

• Agusienka1985 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie DZiewczyny, dawno mnie nie było :) od 1 sierpnia jestem mama juz nie słodka hehe. Cukrów juz nie mierze w szpitalu po 2 H miałam OK 100, a na czczo podobnie jak w ciazy.

U nas wszystko OK, wlasnie chyba pierwszy raz mam chwilke relaksu. Jedyne co nam dolega to hemoroid, który pojawił sie po porodzie :(:( Martta, faktycznie okropność. Dobrze, ze chociaż cofnął sie do środka, bo byłam Załamana, jak spostrzegłam śliwkę na zewnątrz. Na razie leczę sie maściami, a jak nie pomoże, to czeka mnie wizyta u lekarza :(

adrenalina, agatia, żabka04, twardan, martta, Dorinka, Dea28 lubią tę wiadomość

relganliumoc9u3n.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusienka super gratki :) cudownie, że cukry w normie :)
    Hemoroida współczuję :/

U mnie był synulek na godzinę, ale się za nim stesknilam :( ale nie płakałam, byłam twarda :) pojechał z babcią do domku, a jutro znowu na działkę. Ech, ale mi smutno bez niego, jeszcze parę dni i będziemy razem we troje w domku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusienka gratuluję i dużo zdrówka wam życzę:-)

Agatia dobra i godzinka. Tak już nie długo będziecie razem:-)

Ja właśnie spotkałam ciocie mojego męża co pracuje w ZUS pytałam o ten zasiłek rehabilitacyjny i powiedziała że na pewno dostanę i nie długo powinnam dostać decyzję do domu.
    Jest załatwione spostrzegła że brzuch mi się obniżył i jakbym potrzebowała pomocy to mam dzwonić do nich pomogą przy córce.
    Trochę mi głupio to siostra teściowej a moja teściowa jest inna i takie cyrki robi:-(
    No cóż jeszcze dwa tygodnie muszę nogi zaciskam wtedy będzie już moja mama i niech się dzieje wola Boża;-)

• agusza Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja muszę wam powiedzieć kochane, że chyba po raz pierwszy w ciąży miałam dzisiaj taką mega nieodpartą zachciankę aż poprosiłam męża żeby skoczył do sklepu i zrobiłam sobie... Wigilijną sałatkę mojej mamy :) proste jak budowa dzidy: groszek konserwowy, czerwona cebula i śledzie. Proporcje "na oko" :) aha - no i wymieszać z niedużą ilością majonezu :D o losie jakie to pyszne :)

Cukrzyca t1, OPI, ChGB
    Agusza.
    Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości
  • martta Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusienka gratulacje! :-) no hemoroidy to współczuję, oby szybko sobie poszły!
    Agatia jeszcze chwilka i będziecie wszyscy razem w domku sie soba cieszyć. Mi dzien jakos minął nawet nie bylo tak zle na obiedzie u mamy, a meza olalam ale na szczęście sie ogarnął dosc szybko i juz normalnie bylo. Teraz tylko siedzi i pije mohe ulubione winko i mnie tym drażni jak jasna ciasna! :-\
    Agusza smacznego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 20:35

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusza hahaha smacznego :-) Czekamy na wyniki ale pewnie super będą:-)

Martta też bym się nabija winka czerwonego słodkiego najlepiej hmmmmmm
    No widzisz nie było tak źle a podano obiadek miałaś mniej roboty i pewnie zjadlas z apetytem:-)

Ja się wykapalam i córkę też. Mąż jeszcze nie wrócił standardowo zapomniał gdzie mieszka!:-(

• martta Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko, ehhh te chlopy :-(

żabka04 lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • twardan Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moje chłopaki ( duży i mały) leżą sobie w pokoju i słuchają muzyki, a mnie mają gdzieś....z dużym nie mogę się dzisiaj dogadać, a młody płacze na mój widok.....ach tylko do gotowania i sprzątania im jestem potrzebna, szkoda gadać :(

twardan
    Piotruś jest już z nami :)
    Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
    zem3sg18rbl77sd8.png
  • agusza Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po sałatce i chlebie bez mąki 84 i musiałam trochę dojeść bo spadało :) lubię takie posiłki :)
    Żabko mój też dzisiaj poza domem. Znajoma 30 robi i zaprosiła na grilla no ale ja niestety leżę to sam poszedł. Ale obiecał że przyniesie mi kiszkę ziemniaczaną z grilla :D na drugie śniadanie spróbuję odrobinę, tylko nie wiem za bardzo jak to policzyć no ale trudno, najwyżej będzie za wysoko. Kiszki nie podaruję:)

Cukrzyca t1, OPI, ChGB
    Agusza.
  • agusza Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twardan, zobaczysz że jeszcze przyjdą w łachę. Jeden i drugi ;) korzystaj z chwili dla siebie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 20:57

twardan lubi tę wiadomość

Cukrzyca t1, OPI, ChGB
    Agusza.
  • martta Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusza na kiszke uwazaj, mi wywalilo po niej i dlugo trzymalo, ale trzymam kciuki zeby u Ciebie bylo ok

agusza lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • agusza Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta dzięki, będę miała na uwadze. Może na drugą godzinę posiłku podkręcę sobie bazę żeby tłuszcz nie wywalił. Pomyślę rano jak to sobie zorganizować :)

Cukrzyca t1, OPI, ChGB
    Agusza.
‹‹ 1112 1113 1114 1115 1116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ