Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tez nic nie wyliczam nie znam sie kompletnie na tych wymiennikach;) dopoki wyniki mam ok nie bede zaprzatac sobie glowy:)
Zostaly mi drozdze po buleczkach pszennozytnich wiec zabieram sie dzis za pizze na spodzie z maki zytniej. Nie wiem co mi wyjdzie;) oby cos zjadliwego;)
Heleneczka ja dopiero jade za wozkiem ale na liscie mam baby design lupo albo dotty, babyactive minino i delti amelis muki;) -
Justice mam taki glukometr i dobiera krew i nie widzę różnicy w pomiarach
Zagłodzony sumoka ze mnie
Karolyn dobra pizza nie jest zła hihi
Jeśli chodzi o pakowanie to chyba wezmę dwie torby, jedną dla siebie jedną dla maluszka która mąż bezie miał w aucie i jak urodze to przyniesie -
Heleneczka. Jak u Ciebie jest wszystko ok to niech sobie Twoj brzuszek rośnie taki jego urok. Ale ja mam mierzyć czy mi nagle nie przybywa sporo i dlatego sie stresuje. Codziennie z centymetrem latam i mierze. Pewnie wiecej stresu przy tym niz korzysci heh
Co do wózka to zdecydowalam sie na Coletto Florino. Szukalam duzej gondoli co by ten moj klocuś tam sie zmiescil
Dobra, nie mieszcze sie w walizke. Wiolad ratuuuj. Dawaj fotke swojej torby bo ja jakas lewa chyba jestem. No jakos ludzie sie normalnie pakują a ja nie moge. Czy ja tam nabrałam jakichs pierdół. Juz sama nie wiem -
A ja Kredka sprawdziałam specjalnie i ostatnio miałam Afi 18, więc może jak dojdę do Twojego etapu to mi do 20 skoczy i też będę miała takie rozkminy
A tak w ogóle to lekarz mi coś tam ostatnio wspomniał, że mam więcej pić, ale to bym chyba musiała w studni zamieszkać, bo już tyle pije że masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 12:15
-
Jak spojrzałam w papiery to było że mi to afi przyrasta 2 jednostki na 4 tygodnie. W sumie lekarz nic nie mówił. Ja nie wiem może co lekarz to opinia. Kurde nie czaje tego. Dziecko rozwija się prawidłowo wszystko ok, cukry ok to tylko się cieszyc i torbę pakować i czekać na Bąbelki
Bo na to AFI to i tak chyba za bardzo się wpływu nie ma, a w razie juz ostatecznej ostateczności czytałam, że mogą "spuścić" trochę tego płynu. Lepsze to niż coś dopuszczać
-
Kredka ja mam jedną dużą torbę i druga mała do porodu. Ubranek nie biorę odrazu bo podobno u nas w szpitalu sa ale baszykowalam w razie czego żeby mąż dowiozl. Najlepiej zorientować się czego wymaga szpital żeby nie nabrać niepotrzebnych rzeczy. W razie czegoś mąż dokupi albo dowiezie. Koszul do karmienia mam dwieTosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
nick nieaktualny
-
Dominika Twoj maluszek rosnie to i plynu przybywa. Tak ma byc. Tyle ze u mnie przybylo za duzo. Ale w sumie z dwojga złego wole za dużo niż za mało. Mają po 2 i to jest problem. Niech tam sobie chlopina pływa, co mu będę miejsca żałować
U mnie w szpitalu ciuszkow juz nie dają, odeszli od tego. Po porodzie proszą o ubranka w które mają ubrac maluszka i pozniej biorą czyste a oddają brudne. U mnie raczej mi nikt nie dowiezie bo jak wiecie do szpitala mam kawał drogi. Musze sie zabrac na raz.Dominika89 lubi tę wiadomość
-
Justice taaa zwróć uwagę na diete. A co ja innego od dwóch miesięcy robie hehe
Wujki dobra rada heheh
Kredka nie mówie jeszcze hop za dwa tygodnie na wizycie się okaże jak z moim płynem, ale jak sie tym nie przejmuje dopóki lekarz się nie przejmuje
A w ogóle coraz częściej w ciągu dnia twardnieje mi brzuch. Chyba uczy się do porodu
A co do ubranek to się dowiem na szkole rodzenia. Zaczynam w przyszłą środę -
Kredka to najlepiej dwie torby jedna dla Ciebie druga dla maluszka. Wiem że niektore dziewczyny pakują ubranka zestawami w torebki strunowe. Później nie trzeba szukać i w torbie przewracac. Ja nam też odzielna kosmetyczkę dla mnie i dla malucha.Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
nick nieaktualnyJezu drogi, co tu się dzieje, jakieś walizki, jakieś pakowanie, szok! Aż mnie stres dopadł
A swoją drogą mam dziś wizytę i nie wiem czy iść, bo śniło mi się, że prosiłam ginkę, żeby mi sprawdziła ile dokładnie mam wód, a ona wzięła cyrkiel (?!) i pcha mi na dole, a po sekundzie traaach i obie jesteśmy wodach. Najlepsze jest to, że mężowi się też śniło, że mi wody odchodzą, ten podobno cały mokry w łóżku był, a ja dalej smacznie spałamNormalnie już nas obu stres dopada
Ja ww liczyłam pierwsze 2 tygodnie, potem też ktoś mi tu powiedział, żeby nie liczyć bo jestem bez insuliny, ale coś w głowie zostało i porcje robię mniej więcej takie jak przy wyznacznikach, tylko bardziej miksuję, kombinuję, no i grzeszęDominika89, Wiolad lubią tę wiadomość
-
Kredka na parenting przeczytałam, że o wielowodziu mowimy kiedy AFI powyżej 25 hehe. Widze, że normy wszędzie jak wiatr zawieje
Zjadłam smakiję ups
I dosypałam cynamonu... Drugie ups
i Bedę pić pokrzywę... Trzecie ups hehe
a 4 ups jest takie, że się tym nie przejmuję
-
Hahaha widze ze tylko popłochu nasiałam tymi wodami. Wszystkie mierzą
Kark a Ty sie tu nie stresuj bo Ty juz powinnaś być zwarta i gotowa i nam porad udzielać
Dominika no właśnie wiem ze te normy do 25 są ze Stanów i jakos tam kobiety zyją. U nas tylko jak zawsze wszystko zanizone.
Dominika skreslam Twoje drugie ups bo wyczytalam ze cynamon obniża cukier
O snach to mi nic nie mówcie bo ja to mam jakis zwietrzaly mozg. Cos mnie dzis w krzaki ciągnęło i chciało zgwalcic na dodatek -
Heleneczka ja również podziwiam samozaparcie i kibicuje. Ja leniuch jestem więc wszystko na oko. Jak cukier ok, to znaczy, że ok.
Dominika to zdarza się
Kredka ja już od dwóch tygodni spakowana hahahahMam walizkę. Dla dziecka zabieram tylko pieluchy. pampersy, linomag i skarpetki. Szpital zapewnia ubranka. Ubranka na wyjście przywiezie mój mąż. Wszystko oczywiście już przygotowane
A ja wkroczyłam dzisiaj w 36 tydzienjupi i 9 miesiąc. Jupiii
Coraz bliżej końca diety hehehe