Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNitka chyba po 2 dniach po porodzie pisała, że lekarze jej powiedzieli, że cukrzyca przeszła, bo właśnie pamiętam, że to był dla mnie szok, że miała 40j insuliny, cukry 200, a tu nagle pyk i nie ma
Jejku, właśnie wróciła od brata, 14 lutego urodziła im się Wiktoria. I nie powiem, chcę, żeby Basia siedziała w brzuchu jak najdłużej, ale kurcze... Ja też już chcę dzidziusia!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj po normalnej kolacji 92 hmmmm. Wygląda na to, że chyba moje łożysko się starzeje. Te niezbyt wysokie cukry utrzymują się już od ponad tygodnia. Ciekawe czy utrzyma się do końca ciąży, czy to tylko chwilowe.
Kark dalej w dwupaku jesteś? -
Justice no mi właśnie o to chodzi ze nie moge nosić soczewek. Kupiłam teraz nowe, jeszcze z tej firmy nie używałam i jakos nke moge ich nosić, mam strasznie przekrwione oczy, poza tym jakoś mnie uwierają. Ze starymi tez tak było ale zwalalam na to ze juz czas je wymienić. Kurcze czyli jednak to moze przez ciążę a nie przez soczewki
Dziewczyny, skoro Nitka miala cukrzyce typu 2 to możliwe ze ona przeszła? Typ 1 to raczej nie przejdzie ale 2 moze faktycznie jej sie cofnął. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehehe tak Kredka koniecznie chcę być pierwsza
Cały czas się nastawiam, że 40 tyg. chodzić na pewno nie będę. Ćwiczę moją podświadomość
hehehe
Elaria trzymaj się i wypoczywaj.
Nadszczo 72 hmmmmm
Nitko jeżeli nas czytasz, to sprostuj, to co piszemy. A tak w ogóle odezwij się
-
Justice wrote:Te choróbska to paskudna sprawa - słyszałam, że potrafią nieźle wpływać na cukier:/ A dodatkpwo czym tu sie kurowac przy ciąży i cukrzycy? Czosnkiem, imbirem? Bo miód i sok malinowy raczej odpadają
Życzę zdrowka:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny