Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Heleneczka ja kupilam Coletto Florino. Ma dużą gondole i 6 amortyzatorow, wiec raczej udzwignie mojego kluska hehe.
Chyba bede rodzicRano nadszczo 77, po sniadaniu (jajecznica na kielbasie) 98, potem tortellini 89, a na obiad karkowka w sosie kaparowym, smażone ziemniaczki i brokuły 94. Chyba mi sie łożysko starzeje.
marzusiax lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kropka gratuluje udanej wizyty. Na początku waga chyba każdej spadła
Mniej do zrzutu po porodzie.
Kredka no to pojechalas dzisiaj z cukrzycą
Justice tak nas zaklinasz tą pełnią, że wszystkie trzy urodzimyCzego ja sobie osobiście życzę
Milagro, ale Ci zazdroszczę. Trzymam kciuki
Krocza w 1 ciąży nie przygotowywałam i teraz też nie przygotowuję. Podczas porodu polozna pytała czy chce sprobowac bez naciecia, ale porod potrwa troche dłużej. Oczywiscie chcialam naciecie natychmiastowehehehe No cóż słabeusz ze mnie, ale to juz wiecie, bo dawno sie przyznalam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wkraczam w 38 i pomimo rewelacyjnego samopoczucia i powera chcę już być sama w swoim ciele
Dominika a może akurat Ci sie uda.
Jak Justice nasza szamanka Cie zaklnie, to uda sie na pewno hehe
Rano po normalnym chlebku 118Po kolacji i oczywiście normalnym chlebku 100:-) No wiec żytni do lamusa
Jutro ostatnia wizyta i diab -
nick nieaktualny
-
U mnie podusia i koldra pojawiły sie dopiero około 3-4miesiąca. Maluch spał tylko na materacyku w spiworku w kolysce. Wynikało to tez z tego, ze urodzil sie w czerwcu, a lato było bardzo upalne, na tyle upalne, ze w ciagu dnia caly czas leżał goluski w domu a na wyjscie tylko bodziak. A teraz to w sumie sama sie zastanawiam. Raczej bede robić tak samo.
-
Dominika ja jakos chyba w piątek zamowilam komplet pościeli z ochraniaczem, njech sobie będzie w łóżeczku. A do wozka chce kocyk i podusie minky, strasznie mi sie to podoba a czy sie przyda to zobaczymy hehe. Bardziej to wszystko oczy bedzie cieszyc
No wiec niech bedzie w tą niedzielę jak juz jest ta pełnia. Do następnej nie zamierzam czekać
Wiolad mnie przed ciąża tez nigdy zgaga nie meczyla, nawet nie wiedzialam co to ale teraz jest masakra, w nocy sie budze ze dwa razy musze rennie wziąć. W dzień sie mlekiem ratuje ale nie zawsze pomaga. A Yy mowisz serio ze przez calą ciążę nie miałaś ani razu zgagi ???? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kupilam przescieradla jedno bawelniane i dwa frotte. Łóżeczko te w pokoju zamierzam używać w dzien jak maluch bedzie spał to tam go bede kladla a w naszym pokoju chce kupić łóżeczko turystyczne i na noc tam wkladac malucha zeby byl blizej bo nie bede co chwila latac do drugiego pokoju. A co mi z tego wyjdzie tego nie wiem hehe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 08:29