Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję za tak miłe przywitanie
Mnie to się już chyba nie da przestraszyć. Wcześniej udzielałam się na wątku Amniopunkcja, NIFTY ...czyli rozumiecie co ostatnio przeżywałam. Teraz jeszcze do tego cukrzyca... Muszę dać radę. Weteranki - podziwiam 7 miesięcy to kawał czasu
Mam nadzieję, że dietą dam radę opanować cukrzycę.
.kropka. lubi tę wiadomość
Donna88 -
nick nieaktualnyale wy dziewczyny macie fajnie, że to już ostatnia prosta - lody, serniczki (aż się obśliniłam)
ale należy wam się więc wcinajcie na zdrowie
witam nową słodką mamędziewczyny już właściwie wszystko napisały. Od siebie tylko dodam, nie czytaj w internecie o skutkach itd, szkoda nerwów
Jak to mój gin powiedział "proszę się nie martwić, dobrze prowadzona cukrzyca ciążowa to jak zbawienie dla kobiety, bo później figurę ma jak ta lala a i dzidziuch będzie piękny i zdrowy bo mama lepiej się odżywia" - taki trochę śmieszek z niego
ja nie mogąc patrzeć na kurczaka z warzywami zrobiłam dziś na obiad zapiekankę bolońską z ziemniakami (aż 2 ziemniaki na moją porcję) i cukru 115. I kto powiedział że na diecie trzeba jeść nudne rzeczy
zapiekanka trafia na moją listę dozwolonych
Justice lubi tę wiadomość
-
Sprawdzałam dziś w lab glukometr pezy okazji, ten ktory dawał jednostki niższe niż poprzedni, stary:96, nowy 86, żyła 82, idę to uczcić vatonikiem
Justice ja mam daleko właśnie, więc już bym s drodze zwatpika
Dominika jaki laktator wybralas?
Kredka przez to ze to nowe uczucie będzie super!.kropka., Justice, Elaria lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Dopplery ok więc mnie wypuścili. Przynajmniej mam możliwość się spakować
Bo oczywiście nie jestem jeszcze spakowana... 20.03 mam przyjść na oddział na obserwację, ale termin mam na 3.04 dopiero. Jak będę się źle czuła psychicznie to oni też nie będą na siłę mnie trzymać tyle czasu. Naprawdę super ordynator mnie wypisywał, taki życiowy. Kolejny plus Ujastka
Mały waży 2600g więc wielkoludem nie jest na szczęście. Może dobije do 3kg i mogą go wyciągaćWg biometrii jest tylko 3 dni do przodu więc tyle co nic.
Witam kolejną cukrzycową mamę. Nic się nie martw. tyle nas tu jest, a tylko ja mam insulinę dzienną. Reszta spokojnie radzi sobie z dietą
Elaria odpędzam twój kryzys A SIOOOO!!!!! Już niewiele zostało. Jesteś dzielna!!!
.kropka., Justice, Dominika89, Elaria, Wiolad lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.kropka. wrote:Spirit a jaki to glukometr? może ten mój też oszukuje i mam szanse na lody haha2017 #1
2019 #2
-
Hej kochane. My już z naszą niunia jesteśmy w domku. Czasu brakuje ale jestem bardzo szczęśliwa. Po cukrzycy nie ma śladu ani u mnie ani u malutkiej. Także mam nadzieję ze pozegnalysmy france na dobre. A oto nasze male szczęście. Dziś kończymy 4 dzień
Powodzenia dla Was i trzymam kciukiW wolnej chwili postaram się Was odwiedzać.
Spirit, marzusiax, Justice, .kropka., Dominika89, Elaria, Wiolad, karolyn lubią tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpirit wrote:Ten stary to jakiś glucco Max, lepszy to countour plus, s e poradni dali mi też taki stara wy cera check ale do niego nie mam nawet pasków
Spirit lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dominika89 wrote:Milagro cudowna kochana Laleczka
powodzenia
Spirit laktator jakiś ręczny mało znany baby coś tambabka powiedziała ze jest ok jeśli zamierzam go mieć awaryjnie lub sporadycznie to w zupełności wystarczy i nie trzeba nic innego z wyższej półki
2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny