Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziś rano było 94.
9.00. 3 kromki chleba ze schabem plus ogorek-94
10. Kiwi I serek wiejski -85
12. 2 ciastka belvita plus pol szklanki mleka-114
14. Krem z brokul z grzankami-110
16. rosól-86
17.30. 3 kanapki szynka schab pomidor ogorek- 104
18.30. Karkowka ziemiaki i kapusta kiszona-106
22.30 serek wiejski-91
Wszystkie wyniki są po godzinie od takiego posiłkuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 23:43
-
Heleneczka wrote:To są po kolei posiłki, które zjadłaś w ciągu dnia? Bo jeśli tak, to jako ostatni posiłek karkówka z ziemniakami nie jest za dobrym pomysłem. Jak możesz, napisz jeszcze orientacyjnie godziny, o których jadłaś, żeby zobaczyć, jakie masz przerwy.
Dziewczyny z Krakowa, gdzie kupujecie biustonosze do karmienia, żeby można było spokojnie przymierzyć i dobrać? -
Heleneczka wrote:To są po kolei posiłki, które zjadłaś w ciągu dnia? Bo jeśli tak, to jako ostatni posiłek karkówka z ziemniakami nie jest za dobrym pomysłem. Jak możesz, napisz jeszcze orientacyjnie godziny, o których jadłaś, żeby zobaczyć, jakie masz przerwy.
Dziewczyny z Krakowa, gdzie kupujecie biustonosze do karmienia, żeby można było spokojnie przymierzyć i dobrać?
2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki moje. Odzywam sie poki mam 5 minut heh. Powiem Wam ze jest ciezko, i fizycznie i psychicznie. Jakis baby blues chyba mnie dopadl. Jeszcze nie wiem o co chodzi dla tego malego szkraba, musimy sie siebie nauczyć. Moze z czasem mi to przejdzie no ale lekko nie jest.
Bardzo mnie stresuje jego placz, bo nie wiem o co mu chodzi. Ale ogolnie jest slodki i przecudny
Dajcie znac co u Was sie zadzialo bo nie mam jak nadrobic tylu stron -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heleneczka właśnie się zastanawiam czy wszystko mam, ale nie przejmuję się. Najwyżej mi mąż dowiezie, dokupi. Jedyne to, co wyniozłam ze szkoły rodzenia, że jedna walizka przed porodem, druga po. Nie jedna moja druga dziecka, tylko właśnie jedna przed druga po i jest super
Ale u mnie w szpitalu większość rzeczy dają np. podkłądy, podpaski, rzeczy dla dziecka, kosmetyki, wszystko jest na miejscu.
-
Ja dziś też wizyta u riabetolofa, cukry ok , już nie muszę przychodzić
z ciekawości pytalam co się powinno robić jak cukier nagle skończy do np 180 to dowiedziałam się ze jak mam takie cukry jak mam to mi nie skończy, ale ogólnie ze powoduje to krótkie epizody niedotlenienia dziecka? No nic, w każdym razie już wolne:D
Kredka, śliczny
Heleneczka to się dziśtam minelysmy
Dominika, ja mam 2 dla dziecka bo jak się okazuje ze nagła cc to mąż ma zanieść na noworodki, a tak to by pewnue ze stresu nic nie znalazł :p2017 #1
2019 #2
-
Spirit niedotlenienie dziecka przy cukrze 180? Nie przesadza ta lekarka toszku? Ja rozumiem jakby się ciągle tyle trzymało, ale chyba bez przesady, bo dziewczyny z cukrzycą sprzed ciąży, albo takiej mocnej ciążowej to by nigdy ciąży nie donosiły tak myślę, bo ile one mają tych skoków. Przecież nasza Nitka też miała takie skoki i jest ok. Ale może tak Ci w ramach przestrogi powiedziała
-
N8 właśnie nie do końca mi chciała powiedzieć, musiałam dopatrywać bo cały czas mówiła że nie będę tyle mieć
a chciałam się dowiedzieć czy jak mi przed porodem zacznie skakać i będzie taki wysoki to co wtedy spacer, pół litra wody, pogotowie czy karawan, ale się nie dowiedziałam
Dominika89 lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2