Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heleneczka wrote:Na jakim etapie miałyście III stopień łożyska? Bo ja już mam i się zastanawiam, czy nie za wcześnie.
Justice odpoczywam i marze o mojej CóreczceWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 22:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś oczywiście znów nie mogłam spać ehh uroki
wiec o 3 w nocy jadłam płatki na mleku mniam mniam
oglądałam jakieś wróżby i tak spędziłam upojna noc hehe
na szczęście żadnych boli skurczy plamien wiec jest ok. A Malutka tak szaleje ze chyba po porodzie będę potrzebować protez zeber
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzis nie spalam od 1:30 do 4 rano. Potem od 6 do 7. I wstalam po 8. Koszmar taka bezsennosc. Wyslalam meza z corka do szpitala na pomoc dorazna, bo skrecila sobie noge i jest coraz gorzej mimo smarowania altacetem. Tam jej choc zdjecie zrobia i lekarz obejrzy. A ja ide spac.
-
nick nieaktualny
-
Justice skąd hehe
to musiał być jakiś fałszywy alarm
jak tak teraz o tym myślę to mogło być nawet zadrapanie
ale dzidzia dziś mocno napiera na dol może coś się zaczyna dziać ale zero boli zero skurczu nic kompletnie
ewentualnie może więcej wydzieliny koloru kawa z mlekiem wiec może to jednak po woli będzie czop szedł
w środę mam lekarza jak nic die nie będzie działo to wytrwam i popytam na żywo
-
nick nieaktualny
-
Justice wszystko masz w normie Ty perfekcjonistko
Gdzie Ci do 140
Jest super i tego się trzymaj
Ja wczoraj skrupulatnie mierzyłam cały dzień, a dziś tylko na czczo, ale biorąc pod uwagę jedzenie płatków po 3 w nocy a pomiar po 8 rano to 92 to chyba nieżle hehe :Dm a później już nie mierzyłam
Justice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustice, ja dzis ciepnęłam gluko w kąt. A ty masz super cukry!
Z nogą Miśki nic szczególnego. Rtg zrobili, gipsu nie trzeba. Ma sie oszczędzać. Już kilka dni się oszczędza, a lepiej nie jest. No nic. Oszczędza sie dalej.Justice lubi tę wiadomość
-
Justice cukry masz super...to chyba od dnia zależy...ja mialam dwa dni temu tski dzien ze ciagle wyzsze cukry ale w.normie wiec nie zwrocilam na to uwagi:)
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualny
-
Ale ja sie ciesze ze juz niemusze sie pilnowac i tych cukrow mierzyc nietrzeba i z ta insulina sie mordowac uffff
niedlugo kazda z Was doczeka sie tej chwili;)
Jesli chodzi o swieta to niemusicie sie martwic zbytnio bo glowie bazuja na jajkach i kielbasie a to mozna jesc spokojnie tak jak zurek u mnie sie sprawdzal rewelacyjnie:)Justice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlewam w święta. Nie będę dopychać chlebem i tyle. A słodkie szybciej mnie teraz zamula. Odzwyczaiłam się. Chce mi się sałatki! A wędliny mamy swoje. Dziś robiliśmy z mężem białą, do mrożenia. A tuż przed wielkanocą wędzimy szynkę i baleron i coś tam jeszcze.
-
Ja tak z doskoku Was czytam:) jestem i kazdej z osobna kibicuje:)
Dominika sliczne imie:) wlasnie niedawno byla u mnie cudowna 4 miesieczna mala Hania z mama:)
Heleneczka u mnie lozysko dojrzale miedzy 2/3 stopniem wg gin jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 21:56