X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Cukrzyca ciążowa
Odpowiedz

Cukrzyca ciążowa

Oceń ten wątek:
  • Rosolina Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie macie piękne imiona dla dzieci. Nie stresować sie! My zaczynamy myśleć nad imieniem. :D

Justice, Dominika89 lubią tę wiadomość

p19uqqmzk4ecto70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2021, 01:11

• Dominika89 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heleneczka wrote:
    Na jakim etapie miałyście III stopień łożyska? Bo ja już mam i się zastanawiam, czy nie za wcześnie.
    Mój gin ostatnio mówił ze łożysko idealne cokolwiek miało to znaczyć wiec pewnie 1 lub 2 stopień. To gdzieś jest napisane czy wam to mówi gin?

Justice odpoczywam i marze o mojej Córeczce :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 22:18

h4py1w9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2021, 01:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

• Dominika89 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś oczywiście znów nie mogłam spać ehh uroki :) wiec o 3 w nocy jadłam płatki na mleku mniam mniam :) oglądałam jakieś wróżby i tak spędziłam upojna noc hehe :) na szczęście żadnych boli skurczy plamien wiec jest ok. A Malutka tak szaleje ze chyba po porodzie będę potrzebować protez zeber :)

h4py1w9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

• Dominika89 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justice bo ta pogoda taka ze nie ciężko coś złapać. Tu 27 stopni a za chwilę 5. Ale może od przyszłego tygodnia coś się ruszy ta wiosna :) zdrówka dla Synka :)

h4py1w9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis nie spalam od 1:30 do 4 rano. Potem od 6 do 7. I wstalam po 8. Koszmar taka bezsennosc. Wyslalam meza z corka do szpitala na pomoc dorazna, bo skrecila sobie noge i jest coraz gorzej mimo smarowania altacetem. Tam jej choc zdjecie zrobia i lekarz obejrzy. A ja ide spac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

• Dominika89 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justice skąd hehe :) to musiał być jakiś fałszywy alarm :) jak tak teraz o tym myślę to mogło być nawet zadrapanie :) ale dzidzia dziś mocno napiera na dol może coś się zaczyna dziać ale zero boli zero skurczu nic kompletnie :) ewentualnie może więcej wydzieliny koloru kawa z mlekiem wiec może to jednak po woli będzie czop szedł :) w środę mam lekarza jak nic die nie będzie działo to wytrwam i popytam na żywo :)

h4py1w9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

• Dominika89 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justice wszystko masz w normie Ty perfekcjonistko :) Gdzie Ci do 140 :P Jest super i tego się trzymaj :) Ja wczoraj skrupulatnie mierzyłam cały dzień, a dziś tylko na czczo, ale biorąc pod uwagę jedzenie płatków po 3 w nocy a pomiar po 8 rano to 92 to chyba nieżle hehe :Dm a później już nie mierzyłam :D

Justice lubi tę wiadomość

h4py1w9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justice, ja dzis ciepnęłam gluko w kąt. A ty masz super cukry!

Z nogą Miśki nic szczególnego. Rtg zrobili, gipsu nie trzeba. Ma sie oszczędzać. Już kilka dni się oszczędza, a lepiej nie jest. No nic. Oszczędza sie dalej.

• Justa87 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justice cukry masz super...to chyba od dnia zależy...ja mialam dwa dni temu tski dzien ze ciagle wyzsze cukry ale w.normie wiec nie zwrocilam na to uwagi:)

Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
    CORCIA 06.09.17r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

• Nitka_lutowa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja sie ciesze ze juz niemusze sie pilnowac i tych cukrow mierzyc nietrzeba i z ta insulina sie mordowac uffff :) niedlugo kazda z Was doczeka sie tej chwili;)

Jesli chodzi o swieta to niemusicie sie martwic zbytnio bo glowie bazuja na jajkach i kielbasie a to mozna jesc spokojnie tak jak zurek u mnie sie sprawdzal rewelacyjnie:)

f2wle6ydavw81p8v.png
    f2wle6yd8ecbz5a5.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie! Ja w święta jem bo tak jak Justice piszesz wystarczy ze Boże Narodzenie przepokutowalam :) wiadomo nie dopcham się chlebem ale będę jesc :)

h4py1w9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olewam w święta. Nie będę dopychać chlebem i tyle. A słodkie szybciej mnie teraz zamula. Odzwyczaiłam się. Chce mi się sałatki! A wędliny mamy swoje. Dziś robiliśmy z mężem białą, do mrożenia. A tuż przed wielkanocą wędzimy szynkę i baleron i coś tam jeszcze.

• karolyn Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak z doskoku Was czytam:) jestem i kazdej z osobna kibicuje:)

Dominika sliczne imie:) wlasnie niedawno byla u mnie cudowna 4 miesieczna mala Hania z mama:)

Heleneczka u mnie lozysko dojrzale miedzy 2/3 stopniem wg gin jest ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 21:56

q5Anp2.pngT2kLp2.png
‹‹ 1542 1543 1544 1545 1546 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ