Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:dzisiaj synuś pierwszy raz pobiegał sobie w bucikach po placu
najpierw z tatusiem chodził za rączkę po trawniku, a jak przyszłam to bach, puścił rekę i zaczał przed nami uciekaćhehehe
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No
Czekam na pomysł
Najadlam się. 3 fladry i na koniec wieeeeelki pomidor malinowy(chciało mi się soli)
Posiłek zajął mi 70 minutgodzina od rozpoczęcia posiłku mijala w trakcie jego trwania
to chyba rekord na diecie bo nie wiem jak czas wysrodkowac
Po posilku 82Kassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia ale nie podoba mi sie cos....
O 21 bralam insuline
O 22 zjadlam kromke ciemnego z szynka troche mozarelli
O 23- 122
O 2-108
O 7 85
Czy to wyglada oki? Ja nadal boje sie tych mega spadkow...jest szansa ze od 23-2 mialam mega spadek o dlatego o 2 tak do 108 skoczylo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 08:44
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przy jakich wartosciach insulina na noc bo mialam 89 89 87 85 85 94 90 i ciekawe co bedzie jutro? Niby juz mialam tak raz ze mi skoczylo przez dwa dni wlasnie na 94 i 90 a potem sie trzymalo na 89 przez kilka dni. Co myślicie dostane insuline
-
wczoraj jadłam tego pomidora
po tych rybach
wiec po całosci cukier miałam 100
a o sniadaniu jeszcze nie myslejeszcze kawa trwa
ale na sniadanie zawsze chleb-chociaz jedna kromka
a z tym cukrem nie wiem
mi diab mówiła ze mam nie jesc po insulinie stad pewnie miała byc o 22:30 (wtedy godzina po ostatniej kolacji)
ale dziewczyny jadły
i te 108 to w całej sytuacji wydaje mi sie normalne: zjadłas pozno i poszłas spac a wiec cukier podrósł i duzo dłuzej spadał(bo spałas), ale spadł
bo ta insulina jest powoli i długo działajaca
a hipo bym sie nie bała...ale teraz sie nie mierzebo juz to wiem
namierzyłam sie w poprzedniej ciazy