Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:Zewnętrzna część uda normalnie prostopadle. Lapiesz fald i wstrzykujesz
to znaczy z boku? ja tu nie mam żadnego fałda! na wewnętrznej stronie to może bym złapała, może od góry, ale to przy samym tułowiu
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
pytałam o to wstrzykiwanie bo miałam najpierw fajne igły dołączone do insuliny firmy db micro-fine i nic nie czułam były super, nie mogłam ich gdzie kupić i kupiłam inne ten sam rozmiar i jakaś masakra, przez skórę nie mogę się łatwo przebić - wczoraj za 3 razem mi wyszło i za każdym razem mi krew otem leci i szczypie. Już przez neta zamówiłam te pierwsze igły bo przy tych to się wykończę.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Hej Dziewczyny,
U mnie ostatnio szalony okres, ale cukry na szczescie ok. Dzisiaj na czczo 87. Bylam tez na badaniach w lab i oznaczylam glukoze na czczo - zobaczymy co wyjdzie i czy w ogole porownywalnie
Kamcia, ciesze sie, ze nic powaznego sie nie dzieje i ze dieta szpitalna Ci sluzy. Duzo odpoczywaj i na pewno plamienia ustana.
Pozdrawiam Was -
Dostałam mega dużą kolację i znów będę jadla i jadła do 21
3kromki, duuuzo twarogu i całą puszkę śledzi w pomidorach
Byl mąż z synusiem(spotkaliśmy się poza oddzialami). Wczoraj malutki mega się cieszył...Dziś długo był na mnie obrażonypłakał za tata, nie chciał ze mną siedzieć
-
Kamcia nawet nie wyobrazam sobie jak musi byc Ci ciezko. W takiej sytuacji chyba wolalabym nie widywac sie z synkiem do czasu wyjscia ze szpitala. Chociaz wydaje mi sie, ze synek moze byc obrazony bo go "zostawilas". Trzymaj sie jakos!
Ja wlasnie upieklam rogaliki drozdzowe z dzemem porzeczkowym i truskawkowymprzynajmniej maly sobie zje z mezem. Ja moze skusze sie na jednego
-
Kamcia u mojej kuzynki jak przyjechali z młodą do domu to musieli jakiś tydzień odseparować kuzynkę z małą od starszej. Ciężkie to było dla nich, jak wytłumaczyć że mama jest za drzwiami, ale nie może do niej wejść
starsza miała 2 latka. Już nie pamiętam co to było (któraś była chora).
Tak na odległość jest chyba mimo wszystko łatwiej. -
Ja ciagle mam stracha jak to bedzie po urodzeniu 2 dzidzi. Z synkiem lezalam tydzien w szpitalu (nasilona zoltaczka). Niewiem jak znioslabym taka rozlake z synkiem teraz po 2 porodzie. Po powrocie pewnie nie chcialby mnie znac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 20:18
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis spałam jak zabita jedno siku tylko. Wczoraj cukier masakryczny bo po obiedzie 144 a po kolacji takiej jak zwykle 136 a po 2 godzinach 122 noe wiem o co chodzi chociaz z nerwow pewno bo sie okazalo ze musze na szybko miec oblaserowana siatkówke a to juz prawie 36 tydzien
-
Basiulka
U mnie na bank stres podnosi cukier
Oby kolejny dzień już był spokojniejszy
Nie mogę się doczekać powrotu do domu, równocześnie boję się tam wracać
A ja nie należę do osób które lubią szpital-mam nerwicę lekowa też na tym tle
Bylam już na parkingu i zanioslam część rzeczy i przynioslam ciuchy prócz kurtkichyba nikt nie widział
Mnie już plecy bolą od lezenia