Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia czekamy razem z Tobą!
Ja też po obiedzie przekroczyłam 147. Za dużo ryżu w zupie...
Kassie zazdroszczę. U mnie płatki w nawet małej ilości wywalają potwornie... Od płatków zaczęła się moja świadomość obecnej cukrzycy. Co prawda jadłam te cynamonowe ale w odstępie równo tygodnia raz było 100 a potem 190. Niby próbowałam jeszcze z kukurydzianymi, nawet orkiszowymi ale nawet tych ostatnich mogłam zjeść tak mało że mi się nie opłaca...Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Kamcia jestesmy z Toba
Kazio kolejny przyklad na to, ze kazdej z nas co innego sluzySzkoda, ze u Ciebie tak wywalalo. U mnie najgorzej to chyba z chlebem.
A dzis mi sie marzyly jeszcze tosty z serem i laysy paprykowe achale chociaz te platki zaspokoily moja zachcianke
-
Ja to bym znowu popcornu zjadła... Ale nie mam akurat. Chipsy póki nie widzę to mi nie szkoda
moje zachcianki jakoś przycichły. Tylko owoców mi się chce, jabłek szczególnie. Czekam więc aż mnie jakaś chcica dopadnie
ostatnio na chrzan miałam fazę, słoiczek mi ledwo na dwa dni starczył
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
ja chyba też się cieszę...
taaaka wieeelka ulga
jeszcze niech plamienia się skończą
wtedy już tylko do przodu...
mimo przerwy nocnej w spaniu cukier super - 82 i bez ketonów
bo głupio brzmi to chyba...na 99% odrzucam amnio, mam nadzieję, ze podre to skierowanie i odzyskam 100% pewnosciWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 08:01
Kassie, k878 lubią tę wiadomość
-
Kamcia super!! Bardzo sie ciesze!!
Dzis na czczo 83
Kazio tez lubie chrzan. Z czym go jesz?
Pam ja raz robilam tosty z kupnego chleba tostowego (niby pelnoziarnistego). Zjadlam 4takie kromki (wyszly 2 polaczone tosty z serem i szynka), odrobina ketchupu. Niby cukier byl w normie (jakos 126) ale ja lubie duzo ketchupu i pszenny chlebz chipsami to samo, za bardzo jestem przyzwyczajona do tych nie zdrowych ehh
-
Kamcia SUPER!!! Teraz to już z górki! Ale się cieszę! Jak z własnego wyniku
Kassie ja chrzan wsuwam do kanapek i parówek. Kiedyś jadłam z keczupem ale jakoś ostatnio gorsze cukry po keczupie (pewnie gorszy keczup...). Ja nadal nie mogę się przekonać do surowych warzyw typu pomidor czy ogórek... Chyba że w sałatce.
U mnie 84 ale +/- ketony... Może ostatni posiłek za wcześnie... Ale zjedliśmy z mężem zalegającą w zamrażalniku rybkę do piekarnika w sosie brokułowym. Aaaale była pyszna! Na samo wspomnienie jest mi błogokamciaelcia lubi tę wiadomość
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka