Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
marzenka06 wrote:Byłam dziś u diabetologa. Nie podobają jej się na czczo wyniki. Kazała przyjść za 2 tygodnie. I jak będę miała 92-93 to jeszcze ale więcej to pomyśli o insulinie. A w nocy nie kazała mi wstawać i jeść.
twoja dała ci jeszcze szanse a moja już po tyg dała insuline na noc... -
Ale ten cukier na czczo to mam zwykle powyżej 90 ze dwa razy miałam 89. Tak więc zobaczymy...
W ogóle wiecie co od 3 dno jem kapustę kiszona i mam naprawdę dobre cukry. A dziś na obiad to się tak objadlam- pieczony kurczak, kasza gryczana i kapusta i cukier 101 po obiedzie. Wcześniej tak nie miałam nigdy. Czy ta kapusta jakoś działa n cukier?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:50
-
Krupniczek pycha. Mój m.2 razy sobie nalewal, ale jak go znam 7 lat zawsze powtarzał ze nie lubi i nie gotowałam. Ja znów podwójna porcję zaliczyłam oby cukry wyszły ok bo nawet mojej kiszonej nie mam. ...włosy mokre wiec później skoczę do sklepu
I chyba wiem co mi parę dni temu zaszkodziło -papryka bo dziś czuje się podobnie po surowce z pekinskiej (następnym razem kupie 2 kg kapusty kiszonej by nie zabrakło )Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 15:07
-
Ksano ja płacę za lutke 130 zł nie wiem jak napisać na priv zaproszenie przyjęłam.
Ajwi w PL też było kiedyś do 140 po godzinie.
Marzenka no najgorsze to nocne wstawanie, oby udało nam się to wyeliminować. Co do cukru na czczo to Twoja diab ma podobnie jak moja poczekać. A mówiła Ci jak zabijać te cukry na czczo? -
Ja też dzisiaj kurczaczek pieczony z kaszą gryczaną i fasolka szparagową. Uwielbiam kurczaka, piekę w całości i do środka wkładam cebulę i cytrynke a na wierzchu tylko rozmaryn, pycha