Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa
Ja odwrotnie, jakoś za mlekiem nie przepadam, do tego makaron to ciężko, zjadłam z jogurtem ksylitolem i cynamonem Ale jakoś mi nie podeszlo...
Może jutro na drugie śniadanie spróbuję kromkę białego chleba z masłem i zobaczę jaki będzie cukier, może już będę mogła go trochę zejśćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 22:28
-
Marzenka
Ja jem o 18 i o 21.30
Ja juz po insulince w łóżeczku
ostatnio zle sypiam więc ciekawe jak to będzie przy skróconej nocce ...maz w innym pokoju z kataremzastanawiamy się do kogo w nocy przyjdzie kot
Dobranoc dziewczyny
Marzenka bardzo delikatnie podgrzewam w mikrofali (bo makaron i mleko z lodówki ) jest chłodno -letnieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 22:32
-
Marzenka, właśnie dziś zjadłam 2 kromki małe pół pomidora i 4 rzodkiewki i 112 mi wyszło. .. po takiej ilości to dla mnie dużo a po takiej kolacji jestem głodna i muszę dojes na noc coś konkretnego bo głodna nie zasne
Jak zjadłam coś konkretnego o 20, makaron ze szpinakiem, coś z frytkami albo tortille to przed snem dojadam tylko chlebem chrupkim albo kromka chleba, bo wtedy nie jestem głodna jem wtedy tylko żeby coś zjeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 22:39
-
Wesołych Świąt , kochane! Samych radości!
Agatia, potraktuj te ketony jako świateczne jajko z niespodzianką
domi-u mnie to po prostu niechęć do pozowania do zdjęć...Podobaja mi się u innych, ale sama tego nie lubie...mam kompleksy i to już mi pozostałoagatia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny Wszystkiego Najlepszego
U mnie dzis po wczorajszym obzarstwie brak acetonu ale na czczo 88.
Znow pojawil sie problem zaparacNie wiem juz jak sobie z tym radzic. Na noc zjadlam jogurt naturalny z 2 łyżeczkami siemiania lnianego i pół jablka, popilam szklanka wody. Rano i na noc biore rapacholin, jem chleb z blonnikiem i inne pierdoly i normalnie nic
-
nick nieaktualnyWitam się
Ja na czczo miałam z prawej ręki 98!!!! A z lewej 89!!!!!!
Nie wiem czemu. Zapisałam dwa wyniki żebym nie musiała się tłumaczyć
Po śniadanku 98 aaaaaa pojadłam jedyne co zmieniłam dzisiaj to pierwszy kawkę szczelilam bo zanim śniadanie się przygotowało i zanim mąż struty alkoholemwstał to zjadłam godzinę temu.
Tak to mój mąż ma wypił tylko 3 drinki i katastrofa struty jak by wypił całą flaszkę ale już mu lepiej i zbieramy się do teściów.
Ja wypiłam coli nie wiem może z pięć leków i mi nie smakowała tzn bąbelkowi((
Zapakuje insuline bo to różnie bywa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 10:24
-
Nie wiem doradzciejak sie nir jest glodnym to napychac sie na sile ? Ja do poludnia jescze glodna jrstem a po to juz prawie wcale. I jakos z ta regularnoscia u mnie roznie bywa... Zawsze cis wypadnie to maly dokucza to cos zrobic gdzies pojechac i jako tako nie mam stalych godz jedzenia oprocz 1 śniadania ktorego wcześniej nigdy nie jadlam nie lubie jesc tak ledwo oczy otworze...