Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
mappi wrote:Kamcia długości się nie mierzy to jasne bo to niewykonalne jest ale mi chodziło cały czas o grubość. Zresztą nieistotne
Gratuluję super siurka
powiedział, ze bada sie przepływy,
podał nazwę krótkiej pepowiny, hipo cos tam, ale to nie ma znaczenia, przepływy tak -
Mam dosc chleba!
Chyba zaryzykuje dzis na obiad z zupka chinska i 1/4 lub 1/2 makaronu z paczki. Co myslicie?
Normalnie robi sie ze mnie psycholka. Jeszcze nie zjadlam, nawet nie zrobiłam a juz mnie zjadaja wyrzuty sumienia
Jednak to siedzenie w domu mocno rzuca mi sie na mózg -
Dorinka wrote:Mam dosc chleba!
Chyba zaryzykuje dzis na obiad z zupka chinska i 1/4 lub 1/2 makaronu z paczki. Co myslicie?
Normalnie robi sie ze mnie psycholka. Jeszcze nie zjadlam, nawet nie zrobiłam a juz mnie zjadaja wyrzuty sumienia
Jednak to siedzenie w domu mocno rzuca mi sie na mózg
sałatka z tego makaronu jak najbardziej mi służyłaDorinka lubi tę wiadomość
-
Jeszcze trochę zostało... ale tak mnie denerwuje to gotowanie. I tak ostatnio staram się gotować i jem to samo przez 2-3 dni. Ale mężowi co innego i o innych godzinach, córka niby je w przedszkolu, ale i czasem też jest głodna, więc też coś jej trzeba zrobić. I tak bawię się w kucharkę
-
No niestety ajwi za pozno
Juz zjadlam
Byla pyszna i podejrzewam ze na nastepne 7 miesiecy mi starczy
Oczywiscie ze sklad jest tam "rewelacyjny" ale ja sobie nie pozwalam na jakies kebaby, gotowe sosy czy inne smieciowe zarcie wiec mam nadzieje ze raz na pol roku nic sie nie stanie
Oby cukrowo bylo wartokamciaelcia, Ajwi lubią tę wiadomość
-
Zjadlam polowe
Makaron zalalam 400ml.wody i wiecej nie dalam rady
Ogolnie bardzo dobrze czuje sie po zupach i zaluje ze wiekszosc mi niestety nie służy. Zobaczymy jak będzie z ta ale byla taka pyyyszna ze nie moze u mnie wyjść dobrze
kamciaelcia lubi tę wiadomość