Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem i żyje
Sympatyczny gość ale jego sprzęt już nie !!!!!!!wrrrr
Dostałam znieczulenie i co chwila pilnował i pytał czy ok
Dwa zęby do zrobienia bo coś tam się zaczyna dziać
Brzuch mnie boli na linii z pępkiem ale mam nadzieje że to od spiny ze strachu ....
Deszcz pada i jest do doopy
Musze iść po córkę do przedszkola
Też mi się wydaje że mappi tuli synka
Domi czekami na fotki -
noo to po tej mojej wizycie wiem tyle ze jej zdaniem jak pytalam szpital w razie czego to po porodzie nie mam sie juz mierzyc i dopiero krzywa zrobic bo jak sie insuliny nie ma to w szpitalu traktuja cie jak osobe bez cukrzycy.....dziwne to to ja sama dla siebie sie sprawdze .wyczekalam sie w kolejce a w gabinecie bylam z 5 min. nastepna wizyta 4 maja ---ostatnia;D
Rudzina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie dziś jakieś zryte cukry znów są, zobaczymy po spaghetti po obiedzie. Wczoraj na kolację jadłam i było 100, zobaczymy jak dziś
Na kolację mam ochotę na frytki + jakąś sałatkę z ogórkiem i pomidorem. Taką zachciankę chyba mogę spełnić? : )
Napiszcie, co jecie przed snem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 15:37
-
Żabka ja ostatnio zjadłam 2 kaszanki bez cebulki z patelni grillowej z musztarda bez umiaru i nieco 100
Dziś po botwinie 80. Śledzie dojadam
Domi Ja rybkę później usmaze
Cały gar botwiny zjedzony. Z mężem ustaliliśmy ze jak będzie kupuje i znów gotuje jutro botwinkę -
nick nieaktualny
-
Domi jak jadłam 1 kaszanke to i chleb wzięłam ale ostatnio chciało mi się dwóch. I tak po staremu - bez chleba. I ketonow nie mam
Dziś smaze rybkę. Pomyślę czy chlebek zjemraczej wole 2 fladry q mące obtoczone niż 1 dietetyczna z chlebem.
domi05 lubi tę wiadomość
-
Ja tez bym kaszaneczke z cebulka zjadła
Tylko zawsze jadlam z chlebem a bez jakos sobie nie wyobrazam dlatego sie boje
Zrobilam na kolacje fete z pomidorami a brat pojechal mi po śledzie w smietanie bo juz nie wiem co mam jesc. Wedlina i jajkami juz wymiotuje. Zastanawia mnie co w tym serku moglo tak wywalic mi ten cukier
Pisze ze ma 3g. cukru na 100g, tyle samo weglo wiec wydaje się niewiele. No nic pozostanie to dla mnie wielka niewiadoma. Ale jak mi po fecie wywali to sie poplacze
Dziewczyny a jak to z tym mierzeniem cukrów w nocy? Mnie diab noe kazala. Ma mnie obchodzic tylko pomiar na czczo po obudzeniu. Raz sprawdzałam z ciekawości i byly ok 92 a po wstaniu już poniżej 90. Maja mnie te nocne obchodzic czy nie?
-
nick nieaktualnyKamcia już Ci pisałam że cię podziwiam!?!
Straszna rybiara z ciebie:-)
Nie gniewaj sięJestem pełna podziwu twojej osobki nigdy nie wiedziałam osoby która uwielbia rybki hihi
Ale to dobrze ze jadasz tak zdrowo
Ile czasu w piekarniku taka kaszanke w folii trzymać????
A cebulę w plastra położyć na kaszanke surowa???
Pierwszy raz zrobię oby się udała:-)kamciaelcia lubi tę wiadomość