Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
oj slodycze.... za mna tez chodza i czasem cos skubne ja jakos nie umiem konekwentnie ta diete trzymac a i tak maly jest dosc maly;D nawet w stosunku do Alka ktory byl w ciazy bez cukrzycy.
co do zusu jutro jade do ksiegowej to ta mi moze cos wyjasni sama nie dam rady bo zostalismy z 1 autkiem a u mnie na wsi ti autobus raz na rok jezdz;P
Cos mi obiady juz wogole nie smakuja ....i nawet gotowac sie odechciewa . Tesciowa wrocila ... i tylko zaraza wszystkich wokol normlnie udarlam sie na nia ze niech ta dupe polozy w koncu. ...to ten typ ze chodzi dopoki da rady a jak juz nie to tylko szpital zostaje ....eeeeeggggrrrrr sama se sprawy nie zdaje ze ja beede miec 2 malenstwo chyba tylko jeszcze ja trzeba bedzie sie opiekowac jak zalęgnie na dobre ....bo wtedy watpie zeby sie ktos doby do opieki pojawil -
Kamcia wiadomo
Jestem poprostu w szoku ze taka chec mialam na takie sztuczne gowno. Ja takich ciast nienawidzilam. Dla mnie to taka imprezowa taniocha. Ma byc tanie i dlugo sie trzymac. Ciasto jak wior, masa jak margaryna z alkoholem i cukrem a jednak bym cale zezarla tak smakowalo
Mam nadzieje ze po porodzie wroci moje wymagajace podniebienie
Ciakawostka dnia dzisiejszego.
Kanapka z plasterkiem wędliny i łyżeczka ketchupu - 123
Kanapka z wędlina i lyzka musztardy czosnkowej - 109
Etykiety: ketchup - 9g cukru/100g, musztarda - 14gcukru/100g.
Zrozum panie cukrzyce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabuszka juz niedługo! Ja dzisiaj postanowiłam ogarnąc torby szpitalne i siedzę cała rozgrzebana... wczoraj urodziła moja kuzynka, dokładnie w terminie hahaha, chociaz liczyła ze dociagnie do maja i jeszcze w sobotę nic nie wskazywało, ze ma się coś zadziać. Nie wiem czy dała radę sn, czekam aż dojdzie do siebie bo na razie tylko sms dostałam że już rozpakowana. No i natchnęła mnie do pakowania chociaż jeszcze mam miesiąc (jeśli mój niziołek zaczął rosnąć...)Rudzina
-
nick nieaktualnyNo zabuszka powiem Ci ze ja tez mam ok cukry przy tym choróbsku.
Głowa mnie boli strasznie i patrze na niebo bo leżę sobie pod kocykiem i patrze a tam raz czarne chmury raz piękne niebo i tak w kółko patrzę kiedy walnie deszczem albo śniegiem:-(
A teraz idę się zmierzyć i albo będzie ok albo będzie w Dzienniczku pierwszy raz na stronie nowej przekroczenie!
Oby nie było przekroczenia ale zjadłam dwa kawałki ciasta w niedługim czasie więc wszystko możliwe:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny