Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ładne ale mężowi coś nie pasi:-(
Bo inicjaly córki W.Cz. Jakby miał być Wiktor to tak samo a mu się kojarzy z WC!
Mamy czas tyle dobrego
Małego nazwałam juniorek tymczasowo a jak robiliśmy dziecko to mówiłam robimy dziecko? Będzie Edek z krainy kredek i mamy hahahah
I do teraz mąż się śmieje że może Edek????
Ale nie nie nie zgodzę się hahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 17:50
-
Ja z Borysem byłam pewna od początku, niezbyt brałam pod uwagę zdanie chłopa, wiedziałam, że się przyzwyczai i tak było
W poprzedniej ciąży mój A chciał Liwiê jak by była córka, a teraz jakoś nie jesteśmy przekonani. Ale to chyba jedyny typ, który akceptujemy wspólnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 18:05
-
nick nieaktualnyDziekuje za tak miłe przyjęcie
Tak czytam co piszecie ...
Czyli makrele można wędzoną jesc? Bo ja z reguły uwielbiam ryby wiec bardzo by mi to odpowiadało.
A owoce co sądzicie? Jakie można jesc i które mają najmniej cukru? Bo za owocami dałabym sie zabic i cieżko bedzie mi sobie je odmówic. -
Katsu owoce można jeść, ale oczywiście należy sprawdzać na sobie
najlepsze te z niskim IG: grapefruity, pomelo, truskawki, maliny, jagody, borówki, jabłka. Najbardziej zakazane to banan, winogrona, arbuz.
W necie sae tabelki produktów o niskim IG do 50 i one są najbardziej wskazane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 19:04
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Katsu owoce można jeść, ale oczywiście należy sprawdzać na sobie
najlepsze te z niskim IG: grapefruity, pomelo, truskawki, maliny, jagody, borówki, jabłka. Najbardziej zakazane to banan, winogrona, arbuz.
W necie sae tabelki produktów o niskim IG do 50 i one są najbardziej wskazane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 19:10
-
nick nieaktualnyJa zjadłam 3 kawałki (trójkąty) arbuza i było ok. Grejpfruta też jem do drugiego śniadania i cukry są ok.
Dziś po kromce z full pasty z makreli odłożyłam liść sałaty i pół pomidora 107:-)
Kolacja była pyszna a pasty zostawiłam troszkę na śniadanie -
nick nieaktualny
-
Ja pogrillowo melduję się z wynikiem 105, chociaż nie daliśmy rady karkówce i będzie jutro na obiad, więc mój wynik jest po kilku kawałkach kurczaka i kiełbasie, cukinii plus sałatka, 2 kromki chleba i garść czipsów
najadłam się!
Ja z owoców to jem jabłka, kiwi, truskawki, maliny (póki co mrożone), pomelo i grejpfruty a od czasu do czasu i banany. Arbuza nie próbowałam, winogron nie lubięagatia lubi tę wiadomość
Rudzina -
W takim typu Puchatek to jest chyba sam cukier, jak ci nie wywali to sie zdziwie hahaha, chociaż może nas zaskoczyć
Ja robię gorzkie takie prawdziwe na mleku i chyba do konca życia będe takie piła bo jest dla mnie akurat słodkie! Nie wyobrażałam sobie ze to jest możliweale nawet gdybym mogła nie dodałabym tam nawet troszkę cukru, a kiedyś musiałam ze 2 łyżeczki wsypać...
Rudzina