Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja zmierzyłam sie po obiedzie aż wdech wzięłam ale było 106 .
Jutro jem to samo......żeby nie było.
Kupiłam wszystko na sałatkę z zupek chińskich, mięsko na kanapki już sobie upichciłam i kupiłam chleb żytniJak mi urośnie w gębie przejdę z powrotem na biały.
mężowi kupiłam sernika a sobie jabłecznika żytniego.
zjem kawałek na deser ale z umiarem .
kurier był i przywiózł mi paczkę .
Zaczynam się mega stresować jutrzejszym połówkowym .
Proszę o kciuki.
I jakby było mało mam wizytę na 12 do dentysty
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No dzis po miseczce pulpecikow 105
za 1h zjem jeszcze jedna chyba
Zabka ja ogolnie czesto placzeMoją wada jest placz jako reakcja na meganerwy. Ja uwazam to jako slabosc bo ludzie mysla ze bardzo latwo mnie zranic a ja poprostu tak mam ze w chwili megawzburzenia od razu leca mi lzy. Sama sie tym denerwuje
W ciazy tez zdarzaly mi sie nieuzasadnianie placze ale raczej w I trymestrze. Ja ogolnie jestem tez choleryczka ale sama zaluwazylam ze w III trumestrze byle co wyprowadza mnie z rownowagi. Wczoraj np poklocilam sie z mezem bo narzekal ze waga mu stanela na -8kg. A od 3 tyg nie trzyma diety i ze swoim tatusiem w wekkend przy remoncie piwa popijaja. Wiec co za zdziwienie i co to za narzekanie
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorinka to ja chyba taka jak ty jestem:-)
Kamcia i Agatia super mozecie wcinać hihi
Robię sałatkę z zupek chińskich.
Ale tylko z jednej paczki tak wiecie na raz zjeść.
Zamiast kukurydzy dała groszek bo nie mam kukurydzy a skleroza nie boli
Jem jablecznika w między czasie ciekawe co to będzie....
I kupiłam ser biały, śmietanę, szczypiorek i rzodkiew to zrobię taki gzikdo chleba tego żytniego bleee
-
Żabko mogę wysłać kukurydzę wirtualnie, zawsze mam w szafce bo uwielbiam.
bez węgli albo z małą ich ilością to ja mogę jeść wszystko i cukry niskie, ale to słabe jedzenie dla dziecka. Dojadłam drugą kiszkę,do niej kaszankę bez krwi z papryką i sałatkęteż mało węgli, więc jitroe spodziewam się acetonu. Ale trudno przynajmniej zachcianka zaspokojona.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny