Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej byłam dzisiaj w poradni. Trafiłam na inną panią doktor i ta pochwaliła moje cukry poranne chociaż nie różniły się aż tak bardzo od poprzednich??? Trochę spadły (zapisuję najniższy wynik bo na moim gluko jest po 10 jednostek różnicy z różnej ręki a nawet palca). Powiedziała też że te po posiłkach mam dość niskie i powinnam coś dorzucić do menu. Nic nie rozumiem poprzednia straszyła szpitalem a ta że jest ok??? Nie cierpię tych wizyt. W poradni zeszły mi 3 godziny i jeszcze musiałam tam wracać z drugiego końca miasta bo nie zauważyłam że na recepcie na paski nie było pieczątki. Ależ się wku...
-
nick nieaktualnyIzula fajnie ze pochwaliła.
Szkoda ze każdy lekarz ma inne wizję i zdanie.
Ja w swojej spędzam też nie mało bo aż 2h plus dojazdy to wyjdzie plus 1h.
Dorinka fajny wozio podoba mi się
Nie dźwigać tam nu nu!!!!!
Ja już spakowana na ewentualny pobyt w szpitalu.
Obiad dla męża i córki się kończy robić.
A mi się odechciewa tam jechać -
nick nieaktualny
-
Izulla81 wrote:Hej byłam dzisiaj w poradni. Trafiłam na inną panią doktor i ta pochwaliła moje cukry poranne chociaż nie różniły się aż tak bardzo od poprzednich??? Trochę spadły (zapisuję najniższy wynik bo na moim gluko jest po 10 jednostek różnicy z różnej ręki a nawet palca). Powiedziała też że te po posiłkach mam dość niskie i powinnam coś dorzucić do menu. Nic nie rozumiem poprzednia straszyła szpitalem a ta że jest ok??? Nie cierpię tych wizyt. W poradni zeszły mi 3 godziny i jeszcze musiałam tam wracać z drugiego końca miasta bo nie zauważyłam że na recepcie na paski nie było pieczątki. Ależ się wku...
co lekarz to inna opinia. Fajnie, że cukry się podobały.
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
nick nieaktualny
-
Żabka dobrze że cukry niższe, może rzeczywiście musisz stosować ostrzejsze zasady w dietce. To chyba tak jest że im dalej tym trudniej. Łożysko będzie wytwarzać coraz więcej hormonów które zaburzają działanie insuliny czy jakoś tak. Życzę powodzenia jutro. Mam nadzieję że nie karzą Ci zostać w szpitalu, ale gdyby tak się stało to pamiętaj że to dla maluszka. Co będziesz miała chłopca czy dziewczynkę?
Twardan to na Polnej są te 2 lekarki? Ta też chciała wysłać na oddział dziewczynę przede mną ale akurat nie było wolnych miejsc... więc zaleciła spacery po posiłkach, uśmiałam się -
nick nieaktualny